WDD Wedding Dress Designing

  • 1
  • %
0.00 | 0 ocena
  • Ulica: Kneza Mihaila 18, visoko prizemlje
  • Opština: Stari grad
  • Grad: Beograd
  • Mobilni: 060/Prikaži broj

O nama - WDD WEDDING DRESS DESIGNING

WDD Wedding Dress Designing je prva škola za dizajn venčanica u Srbiji, gde možete naučiti da crtate i dizajnirate venčanice, kao i sve o bojama, materijalima i aktuelnim svetskim trendovima. Naša crtačka-dizajnerska škola je namenjena svima koji su kreativni i vole da crtaju, bez obzira na uzrast, a crtačko predznanje nije potrebno.

Ukoliko želite da kreirate Vašu savršenu venčanicu iz snova ili imate svoj salon u kome želite da Vašim klijentima ponudite crtež u skladu sa aktuelnim trendovima i tako unapredite Vašu ponudu, škola WDD Wedding Dress Designing je prava adresa za Vas. Obuka traje mesec i po dana (5 vikenda) i podeljena je na teorijski i praktični deo.

Kroz teorijski deo i crtanje ćete steći uvid u modelovanje venčanica onoliko koliko je neophodno da napravite-dođete do dobrog dizajna. Saznaćete najnovije svetske trendove koji se tiču krojeva, boja i detalja za venčanice. Kroz praktičan deo ćete savladati materijale, tonove, vez i kompleksnost venčanice kao jedinstvene haljine.

Predavači škole WDD Wedding Dress Designing imaju dugogodišnje iskustvo u predavanju na Accademia del Luso, kao i u proizvodnji i samom dizajnu venčanica. Termini obuke su vikendom, tj. nedeljom, a sav neophodan materijal je obezbeđen. Pored grupne nastave postoji i mogućnost održavanja individualnih časova.

Teorijski deo nastave obuhvata 5 časova u trajanju od 3.30-4h koji se održavaju u školi na lokaciji Kneza Mihaila 18, Stari Grad.

Sve dodatne informacije u vezi škole za dizajn venčanica možete dobiti putem telefona ili maila:
060/ 33 99 166 Marija Đorić
Mail adrese: weddingdressdesigning@gmail.com
office.marija@gmail.com

Pratite nas i putem društvenih mreža:
Facebook: https://www.facebook.com/WDD-Wedding-Dress-Designing-1659623560978811/
Instagram: https://www.instagram.com/vencaniceaurora/


Sve buduće mlade koje još uvek nisu pronašle venčanicu iz svojih snova, pozivamo da posete salon venčanica Aurora gde mogu naći odgovore na sve svoje potrebe, želje i specifične zahteve. U našoj ponudi nalaze se atraktivne venčanice u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima koju možete kupiti ili iznajmiti, sa kompletnom pratećom opremom. Pored velikog izbora već gotovih venčanica modernog kroja i dizajna, nudimo mogućnost šivenja venčanica po dizajnu samo za Vaš ukus ili unikatne ručno rađene venčanice.

Kontakt telefon salona: 064/ 238 86 24 Dragana Kulić
Sajt: http://www.vencaniceaurora.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Ven%C4%8Danice-Aurora-149118871808329/
Instagram: https://www.instagram.com/vencaniceaurora/

Iskustva i preporuke posetilaca

13.03.2017 10:39
Borislav Milic

Kreirajte vasu sopstvenu vencanicu i ostavite sopstveni pecat na necijem vencanju.Ovo je jedinstvena skola za kreaciju vencaica razlicitih modela.Predavaci su iskusni,bivsi polaznici renomirane skole del Luso.

14.10.2016 05:35
Milos Topalovic

Jedinstvena skola za dizajn vencanica u gradu,pronadjite sebe i oprobajte se u bransi koja je sada dostupna i kod nas.Predavaci skole WDD Wedding Dress Designing imaju dugogodisnje iskustvo u predavanju na Accademia del Luso,kao i u proizvodnji i samom dizajnu vencanica.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Saloni vencanica
Osnovni proizvodi/usluge za firmu WDD Wedding Dress Designing
  • wdd wedding dress designing,
  • wdd wedding dress designing slike,
  • wdd wedding dress designing galerija,
  • skola za dizajn vencanica beograd