O nama - ŠARM M&M SALON VENČANICA

Venčanica predstavlja najvažniju haljinu u životu svake devojke, haljinu o kojoj se mašta još od detinjstva. Šarm &M salon venčanica Vam pruža mogućnost da tu Vašu želju pretvorite u stvarnost.

U svojoj ponudi Salon venčanica Šarm M&M ima 220 najlepših modela venčanica. Sve su krojene od najkvalitetnijih materija, upotpunjene čipkom, cirkonima i drugim detaljima.

Bilo da želite venčanicu A kroja, u stilu grčke boginje ili sirene, u našem salonu će sigurno i najzahtevnije neveste pronaći venčanicu za sebe. Ukoliko niste sigurne za koju da se odlučite, ljubazno osoblje našeg salona će Vam dati stručan savet pri odabiru venčanice koja će najbolje odgovarati Vašem tipu građe, a shodno Vašim željama.

Kako bi Vaša lepota došla do punog izražaja u našoj ponudi imamo veliki izbor nakita, vela, torbica i pratećih elemenata kako bismo upotpunili Vaš izgled tog dana.

U našem salonu možete iznajmiti venčanice po cenama već od 20.000 dinara sa celokupnom pratećom opremom i našim hemijskim čišćenje, bez naknade za oštećenje venčanice.

Pored velikog izbora venčanica, u ponudi imamo i haljine za sve svečane prilike.

Šarm M&M salon venčanica nudi i širok izbor dekoracija za venčanje, bidermajera, cvetića, dekorisanih čaša za venčanje, ukrasnih sveća za venčanja i krštenja, peškira za venčanja ili krštenja...

Drage naše neveste, salon venčanica Šarm M&M Vam stoji na usluzi kako bi u venčanici iz snova zablistale na dan svog venčanja.

Posetite nas!

Šarm M&M salon venčanica
Surčinska 225b, Novi Beograd, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

11.02.2021 15:08
Tina Jaksic

Fenomenalni ste!

29.12.2020 11:19
Neregistrovan korisnik

Milice, najbolja si! samo tako nastavi!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Saloni vencanica
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Salon Venčanica Šarm M & M
  • Salon Venčanica Šarm M & M,
  • salon vencanica u Beogradu,
  • Saloni vencanica Beograd,
  • Salon Venčanica Šarm M & M radno vreme