O nama - CVEĆARA DRAGANA-S


Cvećara Dragana-S uspešno posluje od 1985. godine kao jedina cvećara u Novom Sadu koja je otvorena 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Sa željom da ulepšamo svaki Vaš dan, ali i specijalne trenutke u životu, nudimo izradu različitih aranžmana i buketa, isključivo od prirodnog cveća.

Dugogodišnje iskustvo, maštovitost i kreativnost naših aranžera koji se trude da ispune sve želje klijenata u pogledu savršenog buketa, kao i veliki izbor uvek svežeg cveća, samo su neke od karakteristika u radu cvećare Dragana-S. Želimo da naglasimo dugogodišnju uspešnu saradnju sa festivalom Sterijino pozorje na koju smo posebno ponosni.

Ponuda cvećare Dragana-S obuhvata:

Nekada i jedan, ali savršeno aranžiran cvet poklonjen od srca, može da izmami osmeh na lice osobe koja taj poklon prima. Kada poželite da obradujete neku Vama dragu osobu, u cvećari Dragana-S možete pronaći odgovarajući buket cveća za sve prilike, bilo one vesele ili tužne.

Ukoliko želite da kreirate jedinstven izgled Vaše proslave, cvećara Dragana-S nudi izradu cvetnih aranžmana i dekoracija za venčanja, rođendane, krštenja i sl. Kombinacijom pojedinačnih cvetova iste ili različite vrste i nijanse, ulepšaćemo izgled svečane sale, kola ili fijakera.

Za sve buduće neveste, cvećara Dragana-S izrađuje jedinstvene bidermajere od željene vrste prirodnog cveća. U našoj ponudi se nalazi i veliki izbor saksijskog cveća koje će uneti svežinu i radost u Vaš životni ili radni prostor.

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

Cvećara Dragana-S, Bulevar Cara Lazara 85, Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

13.02.2020 11:43
Neregistrovan korisnik
Dal slučajno otkupljujete saksijsko cveče od privatnih lica?
09.08.2018 01:45
Milica Suzic
Ova cvecara je vec 15 godina tu, stalno kupujem tamo aranzmane. Svaka cast sve pohvale
09.08.2018 01:44
Mia Malinovic
Najlepše ruže u gradu!!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Cvećare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Cvećara Dragana - S
  • Cvećara Dragana S,
  • Cvećara Dragana - S Novi Sad,
  • Cvećara u Novom Sadu,
  • Cvećara Dragana S radno vreme