Dodaj firmu

Perfect Flower cvećara

Cvećara Perfect Flower nalazi se u Stražilovskoj 1 i tu smo za vas non-stop. Preko dana, dođite kod nas ili naručite dostavu, a 00-24h nabavite buket po želji na našem jedinstvenom cvećomatu. Sve vrste cveća i cvetnih dekoracija na jednom mestu!
Pročitaj više

Stražilovska 1
Novi Sad

Pokloni Gardenium

U našem vrtnom centru pronaći ćete izuzetnu ponudu profesionalnog i hobi baštenskog alata, kao i svega drugog što vam je neophodno za redovnu negu svakog dvorišta ili bašte. Nudimo i usluge pejzažne arhitekture za potpuno uređenje vašeg dvorišta od projekta do realizacije, uključujući i njegovo održavanje.
Pročitaj više

Đakona Avakuma 42
Novi Sad

Floresita Wedding Gift Shop pokloni

Gift shop u Veterniku sa kompletnim asortimanom za dekoraciju i unikatnim poklonima za sve prilike od rođendana, poklona za rođenje bebe, proslave punoletstva, venčanja i drugih prilika.
Pročitaj više

Kralja Petra I 7a
Novi Sad

Pepitto & Peppita gift shop

Pepitto i Peppita radionica za poklone smeštena je u Novom Sadu i za vas svakodnevno stvara originalne ručne radove u obliku poklona, poklončića, dekorativnih i funkcionalnih modnih i kućnih aksesoara.
Pročitaj više


Novi Sad

Tatjana i Luna nameštaj

Radionica Tatjana i Luna vredno radi svakoga dana, osim nedeljom i sa ogromnom ljubavlju stvara savršenu dekoraciju i lejzi begove za sve generacije. Za dodatna pitanja i porudžbine, slobodno nas nazovite.
Pročitaj više

Bogdana Šuputa 59b
Novi Sad

Lazy bag po meri Tatjana i Luna nameštaj

Za vas i vaše klince, savršeni lazy bag-ovi dekorisani po vašoj želji i šiveni od vrhunskog, dugotrajnog štofa, prodaju se u našoj zanatskoj radionici Tatjana i Luna u Novom Sadu. Šaljemo i brzom poštom
Pročitaj više

Bogdana Šuputa 59b
Novi Sad

Harmony Studio za masažu

Obrazovani fizioterapeut, sa višegodišnjim profesionalnim iskustvom, pružiće Vam uslugu masaže u Harmony Studio salonu za masažu u Novom Sadu. Nalazimo se u Ulici Milana Ješića Ibre 5 i tu smo za vas u željenom terminu.
Pročitaj više

Milana Ješića Ibre 5
Novi Sad

DR STOJANČIĆ ginekološka ordinacija

Ginekološka ordinacija "Dr Stojančić" u Novom Sadu je mesto gde su ljubaznost, stručnost i savremena tehnologija u službi Vašeg zdravlja!
Pročitaj više

Žarka Vasiljevića 6
Novi Sad

Ceca Skin Care

Problematična koža ume ozbiljno da naruši kvalitet života, a to je upravo oblast u kojoj smo mi najbolji. Međutim, pre bilo kakvog tretmana preporučujemo da se konsultujete sa nama kako bismo utvrdili uzrok i potom pristupili njegovom otklanjanju korak po korak. Ceca Skin Care Novi Sad ima rešenje za sve.
Pročitaj više

Draška Ređepa 6
Novi Sad

Migliore Handmade

Zamislite unikatnu nosiljku za bebe, ručno izrađenu od prirodnog konca, na kojoj je svaka nit na svom mestu, svaka petlja besprekorno precizna, a lepota originalna i zadivljujuća. Upravo takve nosiljke i podloge za presvlačenje beba radimo u Migliore Hand Made radionici za ručni rad.
Pročitaj više


Novi Sad

CD Matrix Print lasersko graviranje

Vrhunski kvalitet, prestižan dizajn koji odiše prepoznatljivošću i jedinstvenošću, ukratko znači samo jedno - CD Matrix Print , Novi Sad, lasersko graviranje na svim podlogama.
Pročitaj više

Masarikova 18, lokal 2
Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane