PVC i ALU stolarija 3D

 • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - 3D STOLARIJA


Osnovna delatnost firme 3D stolarija iz Borče je proizvodnja, montaža i servisiranje PVC i ALU stolarije koja se izrađuje od najkvalitetnijih profila vodećih svetskih proizvođača: Rehau, Gealan, Alumil, Etem. Iako smo relativno mlada firma na domaćem tržištu, posedujemo dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga iz oblasti fasadne stolarije.

Ako želite da Vašem stanu ili kući date novi izgled, ali i povećate njihovu materijalnu vrednost, pravi izbor je kvalitetna PVC i ALU stolarija koja ima dug vek trajanja, obezbeđuje najbolju zvučnu i toplotnu izolaciju, kao i jednostavno održavanje. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima majstora, kao i upotrebi najsavremenije tehnologije, 3D stolarija će ispuniti sva Vaša očekivanja po pitanju bezbednosti i trajnosti.

U našem proizvodnom pogonu zastupljeni su petokomorni PVC profili renomiranog proizvođača REHAU koji predstavlja savremeno rešenje za stambenu upotrebu. Petokomorni sistem dubine 70mm sa termo prekidom omogućava vrhunske termo zvučne izolacione karakteristike i idealan je za izradu kako prozora, tako i vrata.

Za one kupce koji zahtevaju kvalitet bez kompromisa, predstavljamo GEALAN šestokomorni PVC profil koji predstavlja najnoviji proizvod jednog od najvećih lidera u proizvodnji profila za vrata i prozore. Novi Gealan profil S9000 objedinjuje u sebi kombinovani sastav šest komora i ugradnu dubinu 83mm, što garantuje vrhunsku zvučnu i toplotnu izolaciju, a tri nivoa kontinuiranog otvaranja čine da ova vrata i prozori mogu da zadovolje i najveća očekivanja.

U ponudi kompanije 3D nalazi se i vrhunska ALU stolarija koja se izrađuje od visoko kvalitetnih ALUMIL i ETEM profila. Zahvaljujući estetici, sigurnosti i funkcionalnosti koju pruža, aluminijum se smatra idealnim materijalom za izgradnju vrata i prozora. Jedna od glavnih prednosti ALU stolarije je dug vek trajanja, otpornost, fleksibilnost, funkcionalnost, kao i ekološke osobine. U skladu sa Vašim željama i potrebama, možete izabrati sisteme sa i bez termoprekida.

Pored najkvalitetnije PVC i ALU stolarije, kompanija 3D stolarija nudi i veliki izbor prateće opreme:

 • -Roletne
 • -Venecijaneri
 • -Okapnice
 • -Podprozorske daske

Takođe, bavimo se proizvodnjom garažnih vrata koje karakteriše vrhunski izgled, visoka sigurnost konstrukcije i maksimalna funkcionalnost. Naša garažna vrata su pravljena tako da štede prostor, zbog čega se podižu vertikalno pod plafon, ostavljajući prostor ispred i iza vrata slobodnim. Posebna pogodnost je izrada vrata po meri Vašeg otvora, a naše stručno osoblje će Vam pomoći da napravite pravi izbor vrata koja će biti prilagođena Vašim potrebama i zahtevima.

Segmentna garažna vrata prave se od segmenata (panela) 4cm, fabrički ispunjenim poliuretanom koji je oslobođen hloroflurokarbona, u skladu sa međunarodnim standardima. Možete birati između dve vrste panela: model linije i model kasete, uz veliki izbor boja.

Radno vreme:
svaki dan 08-18h

3D stolarija, Popova Bara Nova 1, 43d, Borča, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

15.05.2018 11:16
Marko Miletic
3D stolarija moze slobodno da se pohvali najkvalitetnije profile vodecih svetskih proizvodjaca:Rehau,Gealan,Alumil,Etem.Kao osoba koja je u ovom poslu,sa sigurnoscu tvrdim da im je PVC stolarija od vrhunskog kvaliteta. Necete imati primedbe kad vam se ugradi. Sve preporuke!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu PVC i ALU stolarija 3D
 • pvc i alu stolarija 3d,
 • pvc i alu stolarija 3d radno vreme,
 • pvc i alu stolarija 3d kontakt telefon,
 • pvc stolarija,
 • alu stolarija,
 • pvc i alu stolarija,
 • 3d