Dodaj firmu

M&M style enterijeri

4.7 | 16 ocena
Član 2 godine Komentari korisnikaNapišite recenziju
Vrste namestaja
Komentari posetilaca
Neregistrovan korisnik
21.07.2021 18:24

Nisam direktno sarađivala sa firmom, jer nisam iz Bg, ali sam oduševljena kako su odradili plakar u predsoblju kod moje sestre u stanu. Ne može a da se ne zapazi kvalitetan rad. Sestra i zet žive u stanu na 5 spratu bez lifta. Svaka čast za prihvaćen i dobro odrađen posao.

Neregistrovan korisnik
08.02.2021 13:15

Imali smo sreću i zadovoljstvo poslovati sa ovom Firmom.
Od načina komunikacije, poštovanja dogovorenih rokova, cijene....i što je najvažnije, kvaliteta izrade, od srca ČISTA 5+.
A vlasniku, gosp. Dragu, želje da ostvari svoje snove i otvori vlastiti Salon, jer to odnosom preka poslu i kupcima zaslužuje.

Neregistrovan korisnik
08.02.2021 10:05

Povedeni izuzetnim iskustvom u poslovanju sa ovom Firmom, osjetili smo potrebu podijeliti naš doživljaj sa ostalim potencijalnim kupcima.
Od komunikacije, striktnog poštovanja isporuke i dogovorenog, cijene....i što je najvažnije, kaliteta urađenog,...što se nas tiče, 5+.
A gosp. Dragu, vlasniku Firme, želim da se ostvare snovi o otvaranju Salona, jer on to svojim odnosom prema radu i kupcima zaslužuje.Nastavite ovakvim radom, i dospjećete gdje sanjate, jer to zaslužujete.

Neregistrovan korisnik
08.02.2021 09:57

U moru neprijatnih iskustava sa sličnim izvođačima, želimo da podijelimo jedno od najprijatnijih iskustava. Od komunikacije, poštovanja rokova, cijene....i što je najvažnije kvaliteta izrade, nas što se tiče ocjena je 5+. A gosp. Dragu želim da se ostvare snovi o otvaranju Salona, jer odnosom prema poslu i kupcima on to zasluzuje i ne sumnjam da će uspjeti. Znali smo biti vrlo kritični prema onima koji su to zaslužili, ali kada je ova Firma u pitanju, NAJTOPLIJE PREPORUKE.

Neregistrovan korisnik
22.09.2020 09:08

Prekorektni sa cenom, završili pre roka, ostavili sve čisto. Sve preporuke

Neregistrovan korisnik
18.09.2020 20:07

Prezadovoljni kvalitetom, brzinom isporuke, pristupacnom cenom.

Ostavite komentar
Ocenite firmu
    Mapa
    M&M style enterijeri
    Idi na vrh strane