Enterijer Pavlović

5.0 | 3 ocena
Ulica: General Ždanova 86a, Beli Potok
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Enterijer Pavlović
Telefon: 011/

O nama

ENTERIJER PAVLOVIĆ

Enterijer Pavlović je porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom nastala sa vizijom da Vam ponudi najbolje ideje i rešenja u projektovanju enterijera Vašeg stambenog ili poslovnog objekta. Sa radom smo počeli sada već davne 1967. godine, a pored dizajniranja i projektovanja enterijera bavimo se i izradom nameštaja po meri Vašeg prostora.

Sa željom da Vaš svakodnevni život učinimo boljim i lepšim, trudimo se da stvorimo nameštaj vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna koji će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg stana, kuće ili poslovnog objekta. Izrada nameštaja po meri je najbolji način da iskoristite svaki santimetar Vašeg prostora, kao i da zadovoljite komforne i funkcionalne zahteve.

Enterijer Pavlović proizvodnja nameštaja nudi kompletnu uslugu, od izrade idejnog rešenja do realizacije, osluškujući pažljivo želje i zahteve klijenata. Kombinujući dugu porodičnu tradiciju i iskustvo, kao i savremene ideje na polju dizajna i proizvodnje, stvaramo nameštaj vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna koji će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Nameštaj iz naše ponude izrađuje se od najkvalitetnijih materijala velikog izbora boja i dezena, koji će se po svojim karakteristikama lako uklopiti u prostor kojim raspolažete. Pored visokog kvaliteta usluge i proizvoda, ono po čemu se izdvajamo su produktivnost, posvećenost, kao i strogo poštovanje dogovorenih rokova.

Enterijer Pavlović Beograd nudi i usluge projektovanja enterijera poslovnih i stambenih objekata nastojeći da Vašem prostoru podarimo prepoznatljiv identitet i stil. Naš iskusni i stručni tim dizajnera ponudiće Vam sveže ideje i moderna dizajnerska rešenja inspirisana Vašim potrebama i željama. Takođe, nudimo mogućnost uvida u projekat kroz tehničke crteže i 3D prikaze.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnosti našeg tima, možemo da se pohvalimo velikim brojem uspešno izvedenih projekata, među kojima se posebno izdvajaju:

 • Petit Geneve Petrović Rolex
 • Royalton
 • S&L
 • Baby Blue
 • Restoran Monument
 • Restoran Nachos
 • Iki bar
 • Forza Mare
 • i mnogi privatni objekti

Prepoznatljiv identitet i stil Vašeg prostora – Enterijer Pavlović!

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-16h
Subota od 08-15h

Enterijer Pavlović, General Ždanova 86, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Jovanovic
  30.05.2018 01:37

  Enterijer PAVLOVIC bavi se uredjivanjem vaseg enterijera trudeci se da vam naprave namestaj od vrhunsko kvalitetnog drveta. Kod njih cete pronaci razlicite dezene i boje namestaja koji ce za cas postati vas ponosni kutak. Sve pohvale za uspesnu saradnju sa brojnim klijentima koji su zadovoljni!

  Jelena Jovanovic
  30.05.2018 01:37

  Enterijer PAVLOVIC bavi se uredjivanjem vaseg enterijera trudeci se da vam naprave namestaj od vrhunsko kvalitetnog drveta. Kod njih cete pronaci razlicite dezene i boje namestaja koji ce za cas postati vas ponosni kutak. Sve pohvale za uspesnu saradnju sa brojnim klijentima koji su zadovoljni!

  Firme u blizini

  Hvosno proizvodnja nameštaja, Stevana Sindjelića 18đ, Kaluđerica, Zvezdara, Beograd
  Inženjering Bau - proizvodnja nameštaja, Nine Kirsanove 3d, Zvezdara, Beograd
  BeoNameštaj, Braće Lukića 13, Čukarica, Beograd
  Solo Stolarska Radionica, Vidikovački venac 104, Čukarica, Beograd
  Namestaj Arkus kuhinje, Braće Jerkovića 74a, Beograd, Voždovac, Beograd
  M&M style enterijeri, /, Čukarica, Beograd
  M2 Radović Stil nameštaj po meri, Sremčica, Zvezdara, Beograd
  ARA studio, /, Zvezdara, Beograd
  Drvo Wood Holz Legna unikatni nameštaj, Marka Oreškovića 5, Zvezdara, Beograd