O nama - POPRAVKA PODIZAČA STAKLA RADIVOJEVIĆ R


Servis za popravku podizača stakla „Radivojević R“ nalazi se na adresi Smederevski put 18e, u Beogradu. Postojimo i radimo već nešto više od 6 godina baveći se servisom i popravkom podizača stakala za sve tipove i marke motornih vozila.

Naše usluge odnose se na:

 • - putnička vozila
 • - teretna vozila
 • - laka teretna vozila


Zahvaljujući kvalitetu našega rada ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem naših sugrađana, koji srdačno preporučuju naše usluge kada je u pitanju popravka podizača stakla (remont podizača stakla). Tokom godina minulog rada, konstantno smo radili na usavršavanju naših usluga, kako bi pre svega Vama bili u mogućnosti da izađemo u susret i ponudimo efikasnu uslugu.

Servis „Radivojevic R“ popravlja:

 • - elektronske podizače stakla
 • - mehaničke podizače stakla


Budući da su podizači stakla jedan od najučestalijih problema sa kojima se susreće većina vlasnika motornih vozila, usled čestog spuštanja i podizanja stakla na prozorima, nastojimo da Vam našim radom omogućimo savršenu funkcionalnost istih, u najkraćem vremenskom periodu.

Posedujemo obiman lager rezervnih delova, uz pomoć kojih sa lakoćom pristupamo servisu i popravci podizača stakla na Vašem vozilu. Znanje i iskustvo koje poseduju naši majstori, pruža nam mogućnost da Vam garantujemo za kvalitet naših usluga koje se odnose na popravku podizača stakla.

Pored pomenutih usluga bavimo se još i:

 • - servisom, popravkom i ugradnjom taksimetara
 • - izradom svih vrsta sajli za putnička i teretna vozila


Radno vreme:
- radnim danima od 09 – 17h
- subotom od 09 – 14h

Kontakt telefoni:
011/ 288 27 48
064/ 12 10 996

Servis, popravka i remont podizača stakla.
Popravka i ugradnja taksimetara.
Izrada svih vrsta sajli.
Najpovoljniji u gradu!
Vama na usluzi.

Servis za popravku podizača stakala „Radivojević R“, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

11.02.2020 01:43
Neregistrovan korisnik
Povoljna popravka podizaca stakala.
09.06.2017 08:21
Kristina Milosevic
Zahvaljujuci kvalitetu njihovog rada ostvarili su uspesnu saradnju sa velikim brojem nasih sugradjana,koji srdacno preporucuju njihove usluge kada je u pitanju popravka podizaca stakla,remont podizaca stakla.
19.06.2016 09:41
Lazar Ristic
Njihove usluge odnose se na putnicka vozila,teretna vozila i laka teretna vozila.Njihovi majstori su vrhunski profesionalci a nivo usluge je na visokom nivou.Sve preporuke za niske cene.
26.12.2014 10:50
dragan
molil Vas imam problem sa podizacem prednjih vrata, zamrzlo staklo motor radi ne spusta staklo moze li se napraviti, kolko je vremena potrebno, koja cena odprilike najverovatnije bi dosao u utorak 30 12. 14 crna gora hvala,
16.12.2014 08:12
dragan
molim Vas dajtemi informaciju kolko kosta popravka elek. podizaca stakla vozaca audi a 6. motor podizaca radi al staklo ne spusta i ya kolko vremena se to zavrsava poz dragan crna gora
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Podizači stakla
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Popravka podizača stakla Radivojević R
 • popravka podizaca stakla radivojevic r,
 • radivojevic r popravka podizaca stakla,
 • servis za popravku podizaca stakala radivojevic r,
 • popravka podizača stakla radivojević r radno vreme