Podizaci stakla Jovanovic

 • 9
4.69 | 13 ocena
 • Ulica: Prvomajska 36z
 • Opština: Zemun
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 064/Prikaži broj

O nama - PODIZAČI STAKLA JOVANOVIĆ


Auto servis "Jovanović" nalazi se u Prvomajskoj broj 36ž u Zemunu. Svojim predanim radom uspešno smo izlazili u susret velikom broju zadovoljnih klijenata tokom proteklih godina minulog rada. Domen naših usluga obuhvata servis i popravku podizača stakala.

Popravka podizača stakla vrši se za sva vozila - Pasat, Audi, BMW, Škoda, Seat...

Servis podizača stakla "Jovanović" vrsi popravku podizača stakla najduže za dva sata od Vašeg dolaska u naš servis. Podizači stakla su najčešći problem vozača svih motornih vozila bilo da su u pitanju elektronski ili mahanički i zbog čega Vam naš servis podizača stakla stoji na raspolaganju.

Usled čestog otvaranja i zatvaranja prozora, odnosno spuštanja i podizanja stakala, vremenom dolazi do kvarova podizača stakala. Nemogućnost vozača da otvori prozor u automobilu predstavlja ozbiljan problem sa kojim su se često mnogi od Vas susreli.

Popravka podizača stakala kao i rezervi delovi za iste dostupni su Vam u našem servisu, na osnovu čega smo u mogućnosti da popravku vršimo kvalitetno i pouzdano. Iskusni majstori auto servisa "Jovanović" u mogućnosti su da reše nastali problem sa Vašim podizacima stakla zahvaljujući dugogodišnjem radu i stečenom znanju.

Veoma stručno i profesionalno pristupićemo popravci podizača stakla u Vašem vozilu i obezbediti Vam nesmetano funkcionisanje istog. Izvršićemo popravku podizača stakla brzo i kvalitetno, u najkraćem vremenskom periodu uz garanciju na naše usluge.

Servis podizača stakala, prednjih i zadnjih po najpovoljnijim cenama u gradu očekuje Vas u servisu "Jovanović".

Naš auto servis vlasnicima taksi vozila nudi usluge popravke i ugradnje taksimetara marke:

 • - Minitax
 • - Inter Elektronik
 • - Argo


Servisiranje taksimetara i kilometarskih satova od strane ovlašćenog lica omogućiće Vam da isti rade bez problema i pokazuju ispravne podatke.

Kod nas možete poručiti i izradu svetlećih reklama za taksi vozila i auto škole.

Pored toga takodje se bavimo izradom i ugradnjom različitih vrsta sajli za putnička vozila. Najveći izbor kvalitetnih sajli za automobile na jednom mestu očekuje Vas u auto servisu "Jovanović".

Servis podizaca stakla "Jovanović" ima bogato iskustvo u popravci podizača stakla, izradi sajli, montaži i servisu taksimetara, na osnovu čega Vam stojimo na raspolaganju.
Sve za Vaš automobil kada je reč o podizačima stakla, sajlama i taksimetrima.

Posetite nas ili nam možete pisati na naš e-mail: podizacistakala@gmail.com

Servis "Jovanović" Zemun, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

09.06.2017 08:14
Ilija Radovic

Popravka podizaca stakala kao i rezervi delovi za iste dostupni su vam u njihovom servisu,na osnovu cega su u mogucnosti da popravku vrse kvalitetno i pouzdano.Sve pohvale i preporuke za pruzenu uslugu.

06.06.2017 12:11
Kristina Milosevic

Iskusni majstori auto servisa Jovanovic u mogucnosti su da rese nastali problem sa vasim podizacima stakla zahvaljujuci dugogodisnjem radu i stecenom znanju.Visegodisnje iskustvo je garancija kvaliteta.

16.06.2016 09:34
Andrija Atanaskovic

Dok nisam pronasao ovaj servis dugo sam se mucio sa podizacima stakala.Polovni koje su mi ugradjivali na drugim mestima nisu dugo trajali.Servis podizaca stakala,prednjih i zadnjih po najpovoljnijim cenama u gradu ocekuje vas u servisu Jovanović.

09.05.2015 02:12
Kristina Maric

Treba mi popravka podizaca stakla, koliko to moze da kosta? U pitanju je jedan prozor?

27.09.2013 10:53
dragan

Postovanje, Mplim vas da mi pomognete oko djelova za podizace stakla ,najvise plasticni djelovi.Interesujeme za audi ,skodu,vw reno itd. Pozdrav sa primorja tacnije iz Sutomora

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Podizači stakla
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Podizaci stakla Jovanovic
 • podizaci stakla,
 • podizaci stakala,
 • podizaci stakla jovanovic,
 • jovanovic podizaci stakla