Podizači stakla Servis Srećković

5.0 | 9 ocena
Ulica: Matavuljeva 2
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Podizači stakla Servis Srećković
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.servis-sreckovic.com

O nama

PODIZAČI STAKLA SERVIS SREĆKOVIĆ

Servis Srećković vrši brzu i efikasnu popravku, zamenu i servis električnih podizača stakla za sve tipove i marke automobila. U našem moderno opremljenom servisu nudimo i druge usluge u oblasti autoelektronike, auto računara (ECU), merne i regulacione tehnologije. Posebno smo specijalizovani za servis digitalnih taksimetara, popravku i podešavanje svih mernih i regulacionih uređaja u automobilima i kamionima.

Domen usluga našeg servisa obuhvata:

 • servis električnih podizača stakala
 • popravka displeja na automobilima
 • proizvodnja, ugradnja i servis digitalnih taksimetara
 • servis i popravka digitalnih kilometraža
 • popravka displeja na instrument tablama
 • popravka air baga
 • dekodiranje radio aparata
 • auto dijagnostika
 •     popravka motornih racunara
 •     DPF filteri
 •     EGR ventili

Svaki vozač se bar jednom sreo sa nemogućnošću da otvori ili zatvori prozor na svom vozilu. Zbog čestog spuštanja i podizanja stakla na prozorima, vremenom može doći do ozbiljnih problema u njihovom radu. Bilo da Vam je potreban servis, popravka ili zamena električnih podizača stakala na Vašem automobilu, Servis Srećković je prava adresa za Vas.

Sve vrste popravki u našem servisu vrše majstori sa dugogodišnjim iskustvom, brzo, pouzdano i kvalitetno. Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme i ugradnji rezervnih delova renomiranih svetskih proizvođača, možemo da garantujemo visok kvalitet usluge kada je u pitanju popravka električnih podizača stakala za sve tipove motornih vozila.

Pored pomenute usluge, Servis Srećković bavi se i proizvodnjom taksimetara, gde se ubrajamo među vodeće firme u našoj zemlji. Primenom najsavremenije tehnologije, možemo da ponudimo usluge projektovanja, proizvodnje i ugradnje digitalnih taksimetara tipa BT-2/1, BT04 u retrovizoru. Takođe, za sve naše proizvode obezbeđen je odgovarajući servis.

Još jedna usluga koju Vam nudimo u okviru naše firme jeste servis i popravka digitalnih kilometraža za skoro svaki model i tip savremenih automobila. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima možemo da ponudimo kompletno rešenje za dijagnozu, programiranje i popravku digitalnih kilometraža brzo, pouzdano i efikasno.

Kada se javi greška u radu airbag modula na Vašem vozilu, vršimo usluge čišćenja i brisanja svih podataka i reinstaliranje sistema na početno stanje. Upotrebom našeg airbag crash “čistač” i “brisač” podataka, u mogućnosti smo da otklonimo airbag crash podatke sa svih motornih vozila koja koriste airbag-ove i module za njih.

Za sve dodatne informacije posetite naš sajt: www.servis-sreckovic.com i www.podizacistakla.rs.

Podizači stakla Servis Srećković, Matavuljeva 2, Voždovac, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Popravka podizača stakla Radivojević R, Smederevski put 18e, Zvezdara, Beograd
  Podizaci stakla Jovanovic, Prvomajska 36z, Zemun, Beograd
  Podizači stakla Tehnomehanika, Dr. Ivana Ribara 91, Novi Beograd, Beograd
  M&S Jovanović podizači stakla, Partizanske vode 8a, Čukarica, Beograd
  Iži podizači stakla, Ustanička 17, Vračar, Beograd
  Kibuks podizači stakla, Mokroluška 84c, Voždovac, Beograd