M&S Jovanović podizači stakla

5.0 | 11 ocena
Ulica: Partizanske vode 8a
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
M&S Jovanović podizači stakla
Mobilni: 060/

O nama

PODIZAČI STAKLA M&S JOVANOVIĆ

Servis podizača auto stakala M&S Jovanović nalazi se u Žarkovu i vrši popravku i servis podizača stakala za sve tipove i marke motornih vozila. Tokom godina minulog rada, konstantno smo radili na usavršavanju naših usluga, kako bismo bili u mogućnosti da svim klijentima ponudimo efikasnu uslugu, u najkraćem mogućem roku.

Nemogućnost vozača da otvori prozor u automobilu predstavlja ozbiljan problem sa kojim su se mnogi od vas susreli. Usled čestog zatvaranja i otvaranja prozora, odnosno spuštanja i podizanja stakala, vremenom dolazi do problema u njihovom radu.

Bez obzira da li je u pitanju kvar na električnim ili mehaničkim podizačima stakala, servis M&S Jovanović je prava adresa za Vas. Naš tim čine stručni majstori iza kojih je dugogodišnje iskustvo i veliki broj uspešno izvedenih intervencija na vozilima naših klijenata.

Servis podizača stakala, prednjih i zadnjih, po najpovoljnijim cenama u gradu, očekuje Vas u servisu M&S Jovanović. U našem radu koristimo kvalitetne rezervne delove i savremene alate, uz pomoć kojih sa lakoćom pristupamo popravci podizača stakala na Vašem vozilu. Na sve usluge dajemo garanciju.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, do nas možete stići brzo i lako iz različitih delova grada ukoliko vam je potreban servis podizača stakla Žarkovo, Bele vode, Železnik, Rušanj, Petlovo brdo, Labudovo brdo, Rakovica, Cerak, Skojevsko naselje, Vidikovac i druga naselja duž Ibarske magistrale, sve do Lazarevca.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-15h

Najpouzdaniji servis podizača stakala Žarkovo Podizači stakla M&S Jovanović
Garancija na sve usluge koje se odnose na popravku podizača stakala

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-maila: podizacistaklams@gmail.com

Podizači stakla M&S Jovanović, Partizanske vode 8a, Žarkovo, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  22.01.2021 19:24

  Danas sam bio u ovom servisu 22.01.2021 i ODUSEVLJEN sam kako Srdjan radi. SVAKA PREPORUKA

  Kristina Milosevic
  30.03.2017 11:27

  Servis podizaca stakala,prednjih i zadnjih,po najpovoljnijim cenama u gradu,ocekuje vas u servisu MS Jovanovic.U svom radu koriste kvalitetne rezervne delove i savremene alate,uz pomoc kojih sa lakocom pristupaju popravci podizaca stakala na vasem vozilu.

  Ana Milosavljevic
  18.12.2016 01:15

  Bez obzira da li je u pitanju kvar na elektricnim ili mehanickim podizacima stakala, servis Jovanovic je prava adresa za vas.Njihov tim cine strucni majstori iza kojih je dugogodisnje iskustvo i veliki broj uspesno izvedenih intervencija na vozilima.

  Firme u blizini

  Popravka podizača stakla Radivojević R, Smederevski put 18e, Zvezdara, Beograd
  Podizaci stakla Jovanovic, Prvomajska 36z, Zemun, Beograd
  Podizači stakla Tehnomehanika, Dr. Ivana Ribara 91, Novi Beograd, Beograd
  Podizači stakla Servis Srećković, Matavuljeva 2, Vračar, Beograd
  Iži podizači stakla, Ustanička 17, Vračar, Beograd
  Kibuks podizači stakla, Mokroluška 84c, Voždovac, Beograd