Podela flajera Mega-Flyer 2

4.0 | 2 ocena
Ulica: Radivoja Koraća 4
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Podela flajera Mega-Flyer 2
Mobilni: 060/
www.podela-flajera.rs

O nama

PODELA FLAJERA MEGA-FLYER

Firma za podelu flajera Mega-Flyer nudi Vam kompletnu uslugu po sistemu “flajer u ruke” što podrazumeva dizajn, štampu i podelu flajera u Beogradu, ali i teritoriji cele Srbije. Pored flajera, bavimo se i distribucijom letaka, brošura, saopštenja, kataloga i drugog štampanog materijala.

Podela flajera predstavlja jedan od najefikasnijih oblika reklamiranja koji je pogodan za sve vrste biznisa, nezavisno od delatnosti. Ovaj vid reklamiranja omogućava da Vaša reklama direktno stigne do potencijalnih potrošača, tako da je distribucija flajera čak i do 70% učinkovitija od drugih vidova reklamiranja.

To se vrlo jasno ogleda i u rezultatima istraživanja koji pokazuju da se na 1000 podeljenih flajera, dobija 20-100 novih potrošača. Sa brojem podeljenih flajera srazmerno se povećava i broj klijenata, što dovodi po poboljšanja imidža firme, ali i značajnog povećanja dobiti.

Bilo da želite da predstavite Vaš proizvod ili pogodnosti koje nudite, da najavite akcijska sniženja, nagradne igre ili popuste, podela flajera je najefikasniji i najjeftiniji način da doprete do željene ciljne grupe. U našoj ponudi se nalaze visokokvalitetni flajeri različitih dimenzija i gramaže, a nudimo i mogućnost izbora teritorije na kojoj će naš reklamni tim delovati.

Mega-Flyer pokriva celu teritoriju Beograda sa prigradskim naseljima, a naš profesionalni tim je u stanju da stigne do svake kuće, stana, lokala, tržnog centra, fakulteta, škole, trga ili pešačke zone u gradu ili opštini na kojoj se Vaša firma nalazi. Na zahtev klijenta distribucija reklamnog materijala može se vršiti širom zemlje.

Da biste bili sigurni da je Vaš reklamni materijal stigao do dela Beograda ili Srbije za koji ste se opredelili, firma Mega Flyer je obezbedila poseban tim kontrolora čija je odgovornost da reklamni materijal od nas do ruku Vaših budućih potrošača stigne na siguran i bezbedan način.

Podela flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 6, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Podela flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Raspodela flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Štampa Kovija, Bulevar Mihajla Pupina 189, Novi Beograd, Beograd
  Deljenje flajera Mega-Flyer 2, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Flyer & Friends, Zagorska 10c, Zemun, Beograd