Štampa Kovija

3.0 | 1 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 189
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Štampa Kovija
Mobilni: 065/

O nama

ŠTAMPA KOVIJA

Štampa Kovija poseduje dugogodišnje iskustvo u štampanju flajera, vizit karti, nalepnica, koverti i drugog reklamnog materijala koji je važan segment u poslovnoj komunikaciji. Sa ciljem da doprinesemo unapređenju Vašeg poslovanja, nudimo i usluge deljenja flajera i drugog reklamnog materijala, kao i izradu web sajtova sa komplet uslugama.

Flajer je u današnje vreme najpopularnija i najefikasnija metoda oglašavanja. Atraktivnim dizajnom, pažljivo odrađenom pripremom flajera za štampu i probranim informacijama, izrada flajera će Vašu reklamu učiniti više nego efikasnom. Bilo da Vam je potreban manji ili veći tiraž, Štampa Kovija nudi Vam najpovoljnije cene za izradu flajera.

Ako niste sigurni kako bi Vaš flajer trebao da izgleda, naš stručni i profesionalni tim dizajnera svojim iskustvom, kreativnošću i sugestijama, stoji Vam na raspolaganju. Rado ćemo saslušati sve Vaše predloge i u skladu sa tim ponuditi najbolje rešenje za reklamiranje Vaše firme. Flajere izrađujemo u formatu A5 (20x15cm) i A6 (20x10cm), u punom koloru, obostrano.

Pored izrade, Štampa Kovija pruža i usluge deljenja flajera i drugog reklamnog materijala, brzo, lako i jednostavno. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, dajemo 100% garancije na podelu, bez obzira da li je u pitanju deljenje od vrata do vrata, po firmama, kućama ili kolima.

Vizit karte, takođe, predstavljaju direktan marketing Vaše firme i poslovanja, tako da je svaki detalj koji se nalazi na njoj, veoma bitan. Vizit karta mora biti elegantna, grafički dobro osmišljena i na kraju fino odštampana na materijalu po izboru. Štampa Kovija nudi Vam mogućnost štampanja vizit karti na različitim vrstama materijala, u punom koloru ili crno-belo. Takođe, moguća je dorada vizit karti u vidu plastifikacije.

Još jedna delatnost naše firme je izrada web sajtova i kompletnog vizuelnog identiteta Vaše firme. Kombinacijom ekskluzivnog dizajna i najnovijih tehnologija u izradi sajtova, naš stručni tim dizajnera i programera učiniće Vašu firmu jasno vidljivom na online tržištu. Saradnjom sa nama možete očekivati kompletnu uslugu: domen, optimizacija, dizajn, izrada stranica, Facebook, marketing itd.

Za sve štampane proizvode, rok isporuke je od 7-15 dana, u zavisnosti od toga da li imate gotovu pripremu za štampu ili ćete taj posao prepustiti našim dizajnerima. Pored izrade flajera i vizit karti, možemo da Vam ponudimo i druge vrste štampe.

Štampa Kovija Vama na usluzi!

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Tihomir Senic
  18.04.2018 01:18

  Vizit karte predstavljaju vasu prezentaciju u malom.Kako ce one izgledati i koliko ce ih biti to zavisi od vaseg dogovora sa Stampom Kovija. Oni ce u saradnji sa vama dati predlog za uspesnu obostranu saradnju. Veoma pouzdani i povoljni.

  Sanja Kekic
  07.04.2017 05:16

  Vizit karte predstavljaju direktan marketing vase firme i poslovanja,tako da je svaki detalj koji se nalazi na njoj,veoma bitan.Vizit karta mora biti elegantna,graficki dobro osmisljena i na kraju fino odstampana na materijalu po izboru.

  Goran Sarenac
  12.01.2017 08:39

  Stampa Kovija pruza usluge deljenja flajera i drugog reklamnog materijala,brzo,lako i jednostavno.Ako niste sigurni kako bi vas flajer trebao da izgleda,njihov strucni i profesionalni tim dizajnera svojim iskustvom,kreativnoscu i sugestijama,stoji vam na raspolaganju.

  Firme u blizini

  Podela flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Raspodela flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Podela flajera Mega-Flyer 2, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Flyer & Friends, Zagorska 10c, Zemun, Beograd