Podela flajera Mega-Flyer

4.0 | 4 ocena
Ulica: Radivoja Koraća 4
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Podela flajera Mega-Flyer
Mobilni: 060/
www.podela-flajera.rs

O nama

PODELA FLAJERA MEGA FLYER

Firma za podelu flajera „Mega Flyer“ nalazi se u ulici Radivoja Koraća 4, na teritoriji opštine Vračar. Bavimo se raznošenjem brošura, kataloga, saopštenja, letaka i svog propagandnog materijala u štampanom obliku na teritoriji grada Beograda, a na zahtev klijenta distribucija se može vršiti širom zemlje.

Ovakav vid reklamiranja omogućiće Vam da doprete do ciljne grupe potrošača na taj način što Vi sami birate u kom delu grada će se vršiti podela flajera. Ovo je jedini način da svoj marketing precizno usmerite na željenu grupu, štedeći Vaše vreme i novac.

Najnovija istraživanja pokazuju da je podela flajera kao vid reklamiranja znatno učinkovitiji od ostalih i to čak do 70%. Kroz distribuciju flajera Vaša reklama stiže direktno do potencijalnih klijenata, tako da na 1000 podeljenih letaka dobijate 20-100 novih potrošača.

Naši zaposleni su tu da Vaši flajeri sigurno stignu do svake kuće, stana, lokala, tržnog centra, fakulteta, škole, trga ili pešačke zone u gradu ili opštini na kojoj se Vaša firma nalazi.

Da biste bili sigurni da je Vaš reklamni podeljen potencijalnim korisnicima Vaših usluga, i da je stigao do dela Beograda za koji ste se opredelili, firma Mega Flyer Vam je obezbedila poseban tim kontrolora čija je odgovornost da reklamni materijal od nas do ruku Vaših budućih potrošača stigne na siguran i bezbedan način.

Nudimo Vam mogućnost usluge po sistemu "flajer u ruke". Na vama je da kažete šta želite, a mi smo zaduženi za dizajn, štampu i podelu flajera u Beogradu.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem e-mail-a ili na telefon:

E-mail:megaflajer@hotmail.com

Telefon: + 381 60 1532 060

Mobilni: 061/22-02-621

Povećajte svoju dobiti na najjeftiniji i najefikasniji način reklamiranjem putem flajera, a mi smo tu da Vaš propagandni materijal distribuiramo do željenih potrošača!

Podela flajera Mega Flyer, Radivoja Koraća 4, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marko Miletic
  18.04.2018 01:09

  Zanima me da li bi mogao da radim za vas. Imam 20 godina i trenutno nemam posao. Delio bi flajere. Takodje me zanima koje je radno vreme,i koji je procenat u pitanju?

  Ivana Jovanovic
  08.07.2015 12:36

  A jel vam trebaju devojke koje bi radile za vas podelu flajera sad tokom leta, dok je letnji raspust ?

  Nemanja Zdravkovic
  13.10.2014 06:34

  Pozdrav za Mega Flyer.Imam pitanje.Moja firma je na Banovom brdu.Sobzirom da je u pitanju frizerski salon zanima me cena izrade i podela flajera u mom kraju.

  Firme u blizini

  Raspodela flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Deljenje flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Štampa Kovija, Bulevar Mihajla Pupina 189, Novi Beograd, Beograd
  Podela flajera Mega-Flyer 2, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Flyer & Friends, Zagorska 10c, Zemun, Beograd