Deljenje flajera Mega-Flyer 2

3.5 | 2 ocena
Ulica: Radivoja Koraća 4
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Deljenje flajera Mega-Flyer 2
Mobilni: 060/
www.podela-flajera.rs

O nama

DELJENJE FLAJERA MEGA-FLYER

Osnovna delatnost firme Mega-Flyer jeste distribucija flajera, brošura, letaka, saopštenja i drugog reklamnog materijala. Naše usluge su dostupne na području Beograda sa prigradskim naseljima, a na zahtev klijenata mogu se vršiti i na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko Vam je potrebna brza i efikasna reklama kojom ćete unaprediti Vaše poslovanje, deljenje flajera Mega-Flyer je pravo rešenje za Vas. Kroz distribuciju flajera Vaša reklama direktno stiže do potencijalnih potrošača, što ovaj vid reklamiranja čini daleko učinkovitijim od ostalih.

Nezavisno od vrste delatnosti kojom se bavite, flajeri su univerzalna metoda reklamiranja koja doprinosi poboljšanju imidža Vaše firme, ali i povećanju dobiti. To se vrlo jasno ogleda i u rezultatima koji pokazuju da se na 1000 podeljenih flajera, dobija 20-100 novih potrošača.

Još jedna prednost koju Vam nudimo je mogućnost izbora teritorije na kojoj želite da naš reklamni tim deluje. Na taj način možete direktno da usmerite Vaš marketing na željenu ciljnu grupu i time značajno uštedite vreme i novac.

Da biste bili sigurni da je Vaš reklamni materijal stigao do dela Beograda ili Srbije za koji ste se opredelili, firma Mega Flyer je obezbedila poseban tim kontrolora čija je odgovornost da reklamni materijal od nas do ruku Vaših budućih potrošača stigne na siguran i bezbedan način.

Pored podele flajera, firma Mega-Flyer nudi mogućnost dizajna i štampe flajera po sistemu “flajer u ruke”. Na Vama je samo da kažete šta želite, a naš stručni i profesionalni tim je tu da obezbedi da se za Vašu firmu ili brend daleko čuje.

Deljenje flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 6, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Podela flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Raspodela flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Štampa Kovija, Bulevar Mihajla Pupina 189, Novi Beograd, Beograd
  Podela flajera Mega-Flyer 2, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Flyer & Friends, Zagorska 10c, Zemun, Beograd