Picerija Cimino

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - PICERIJA CIMINO


Picerija Cimino nalazi se u ulici Vojislava Ilića 8, na teritoriji opštine Voždovac. Sem odličnih italijanskih specijaliteta naši vrhunski majstori kulinarstava pobrinuli su se da se na bogatom meniju picerije Cimino nađe i posna hrana, kao i veliki izbor slanih i slatkih palačinki.

Ljubitelji mediteranske hrane u Beogradu napokon mogu uživati u velikiom izboru italijanskih specijaliteta. Od pica Vam nudimo: Margaritu; Srbijanu; Vezuvio, Kaprićozu, Frutti di mare pica, Pica tuna, Vegetarijana, Peperoni, Cimino specijal pica, Quattro stagioni, Quatro formaggi, Pršuto, Chicken pica, Quattro carni...

Sve je više sugrađana kojima savremeni tempo života ne dozvoljava da spreme prvi jutarnji obrok u svom domu, misleći na njih picerija Cimino nudi Vam osim sendviča veliki izbor raznovrsne hrane za doručak poput: Omleta sa šunkom, sirom, slaninom i viršlama; Cimino omlet; Hladan tanjir; Pečuke na žaru; Punjene pečurke na žaru.

Pored mediteranskih specijaliteta, naši kuvari pripiremili su i bogat meni posne hrane u Beogradu: Frutti di mare posna pica, Tuna posna pica, Posni sendvič, Tuna salata.

Za one koji nisu u prilici da posete našu piceriju radimo i besplatnu dostavu pica, pasti, sendviča i doručka na kućnu adresu ukoliko Vaša porudžbina premašuje iznos od 550 dinara.

Vašu omiljenu mediteransku ili vegetarijansku hranu u Beogradu možete da naručite na telefone:
Telafon: 011/ 38 35 495
Mobilni: 062/ 677 622

Dostavu hrane vršimo do 23h

Picerija Cimino, Vojislava Ilića 8, Voždovac, Beograd
Najveći izbor mediteranske i posne hrane u Beogradu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Picerije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Picerija Cimino
  • Picerija Cimino Beograd,
  • Picerija Cimino u Beogradu