O nama - PICERIJA NA DRVA PIZZA PIZZA


Ako želite da probate pravu italijansku picu nije potrebno da idete čak do Italije, dovoljno je da posetite piceriju Pizza Pizza u samom centru Beograda. Za kompletan užitak na italijanski način, u našoj ponudi očekuju Vas ukusne i hrskave pice iz peći na drva, kao i raznovrsni sendviči.

U piceriji Pizza Pizza sve pice se izrađuju po tradicionalnoj italijanskoj recepturi, uz dodatak originalnih sastojaka i začina. Posebno ističemo da se testo pravi i razvlači ručno od strane iskusnih pica majstora koji poštuju vekovima staru recepturu izrade ovog najpoznatijeg italijanskog specijaliteta.

Specifičan i nezaboravan ukus našim picama daje tradicionalni način pečenja u peći na drva. Samo na taj način može da se očuva bogatstvo ukusa i posebna aroma koja oduševljava naše goste svih generacija.

Na meniju picerije Pizza Pizza svakodnevno Vas očekuje raznovrstan izbor pica koje su dostupne u dve veličine: Margarita, Vegetarijana, Capricciosa, Funghi, Quattro staggione, Quattro formaggi, Picante, Posna, Prosciuto crudo, Tonno, Bavarese, Caprino, Primavere i mnoge druge.

Kao specijalitet kuće izdvaja se Pizza Pizza koju čine pelat, mocarela, pršuta, parmezan, maslinovo ulje, masline, rukola, origano. Svim ljubiteljima ljutog preporučujemo picu Sava Mala sa dodatkom kulena, slatke paprike i čilija u prahu.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do nas i probate pravu italijansku picu, obezbeđena je dostava pice na adresu. Minimalna porudžbina za dostavu su dve pice.

Radno vreme:
nedelja – četvrtak od 09-02h
petak i subota od 09-04h

Picerija na drva Pizza Pizza, Braće Krsmanović 3, Savski venac, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

14.04.2014 12:37
Boris
Bili smo za vikend u kafani SFRJ i nema bolje kafane od SFRJ kafane na prostorima cele Jugoslavije :)
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Picerije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Picerija na drva Pizza Pizza
  • Picerija na drva Pizza Pizza,
  • Pizza Pizza,
  • Picerija Pizza Pizza,
  • Picerija na drva Pizza Pizza Savski venac,
  • Picerija ispod Brankovog mosta,
  • Picerija Pizza Pizza Beograd,
  • Picerija na drva Pizza Pizza radno vreme