Caffe pizzeria Kućica

4.6 | 5 ocena
Ulica: Batutova 11, ( preko puta KBC Zvezdara )
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Caffe pizzeria Kućica
Telefon: 011/
Mobilni: 060/

O nama

CAFFE PIZZERIA KUĆICA

Caffe pizzeria Kućica je prijatno i ušuškano mesto na Zvezdari koje svojim jedinstvenim ambijentom i izvrsnom ponudom hrane i pića privlači pripadnike svih generacija. U ponudi našeg restorana koji uspešno posluje 3 godine očekuju Vas vrhunski specijaliteti italijanske kuhinje, jela sa roštilja, slane i slatke palačinke, kao i razne vrste salata.

Sa željom da dočaramo duh nekih prošlih vremena, enterijer picerije Kućica karakteriše vrlo zanimljiv stil, pri čemu se vodilo računa o svakoj sitnici. Kompletno uređen prostor u drvetu kapaciteta 60 mesta, upotpunjuje originalni nameštaj, starinski prozori i pažljivo birani detalji, koji donose toplu, porodičnu atmosferu.

Caffe pizzeria Kućica je prepoznatljiva po prelepoj bašti koja predstavlja pravu zelenu oazu za opuštanje i relaksaciju, sa fantastičnim pogledom na park. U sklopu našeg objekta nalazi se još jedna bašta koja gleda na Batutovu ulicu i pravi je izbor za goste koji žele da se nađu u centru gradskih zbivanja.

Na meniju restorana Kućica očekuje Vas širok izbor ukusnih specijaliteta, od predjela do poslastica, u kojima ćete uživati svim Vašim čulima. Za savršen početak dana, tu su raznovrsni omleti, slane palačinke, prženice sa kajmakom... Ljubiteljima italijanske kuhinje preporučujemo fantastične pice, bruskete, pica sendviče, vrhunske paste, kao i originalne italijanske šunke.

Sve prave gurmane oduševiće izvrsna ponuda jela od mesa: ćevapi, kobasice, Karađorđeva šnicla, Cordon Bleu... Ako vodite računa o ishrani, možete izabrati neku od raznovrsnih salata ili potaže. Najslađe smo ostavili za kraj, slatke palačinke u raznovrsnim kombinacijama ukusa.

Autentičan ambijent restorana Kućica je idealan izbor i za različite vrste proslava kapaciteta do 40 ljudi: rođendani, porodični ručkovi, proslave firmi... U našoj ponudi nalazi se i veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića za sve ukuse. Možete nas posetiti i sa Vašim ljubimcem, jer je prostor pet friendly.

Radno vreme:
svaki dan od 08-24h

Caffe pizzeria Kućica, Batutova 11, preko puta KBC Zvezdara, Beograd

Cenovnik

1. Sladoled kugla
60
2. Slatke
290
3. Formagio
410
4. Tuna
390
5. Peperoni
410
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Pomodoro cafe pizzeria, Hilandarska 32, Beograd, Stari grad, Beograd
  Picerija Cuoco, Bulevar Kralja Aleksandra 248-250, Zvezdara, Beograd
  Picerija Aj svrati, Koče Kapetana 2, Vračar, Beograd
  Madness picerija, Mis Irbijeva 2k, Zvezdara, Beograd
  Picerija Cimino, Vojislava Ilića 8, Beograd, Vračar, Beograd
  Domino pizza, Kolarčeva 12, Stari grad, Beograd
  Dostava pice DUM DUM NA KUB, Učiteljska, Zvezdara, Beograd
  Picerija Moj svet, Birčaninova 28b, Savski venac, Beograd
  Pizza place, Bulevar kralja Aleksandra 317, Zvezdara, Beograd
  Pizza Toni, Bulevar kralja Aleksandra 488a, okretnice tramvaja, Zvezdara, Beograd