Campania Pizza Gourmet picerija

  • 1
  • %
5.00 | 3 ocena

O nama - CAMPANIA PIZZA GOURMET PICERIJA

Sigurni smo da bi voleli da doživite autentično iskustvo sa juga Italije kao i da probate čuvene pizze najboljih italijanskih Pizaiola koji su deo poznate napolitanske asocijacije “Associazione gruppo la piccola Napoli” koji virtuozno pripremaju jednu od naših najboljih pizza, Pizzu Napoletana, čije se testo pravi od brašna tipa “00”čuvenog proizvođača Molini Pizzuti, koje prolazi kroz proces fermentacije minimum jedan dan.

Ono što Campania Pizza Gourmet piceriju izdvaja od ostalih je tradicionalan način pripreme pizze po autentičnoj napolitanskoj recepturi koju izvode naši Pizaioli koristeći samo 100% italijanske sastojke iz regije Campania.

U ponudi je preko 50 vrsta pizza, od kojih svaka ima poseban način pripreme i posebno brašno koje se koristi.

Pizze pečemo u autentičnoj peći na drva koje se peku na 450 stepeni isto kao i zapečene paste koje su tradicinalno italijanski stil.

Ukoliko ste već ogladneli predlažemo vam da probate i naš drugi dragulj a to je vrsta pizze po kojoj je i naš restoran dobio ime. Pizza Gourmet predstavlja nov način pripreme i serviranja pizze u Italiji. Priprema se od mešavine dva brašna; brašna tipa “00” i integralnog starinskog brašna, mlevenog u kamenom mlinu.

Originalni sirevi i povrće sa ovih prostora doprinose autentičnosti ovog podneblja.

Želimo da vam dočaramo pravu atmosferu sa juga Italije i zato vas pozivamo da nas posetite i doživite italijanski praznik za sva čula.

Pizze sa našeg menija su potpuno drugačije od onoga što ste do sad imali prilike da probate.

Uz pizze i druga naša jela odlično idu vina iz naše karte, koja su takođe nastala na italijanskom podneblju. Preporučujemo “Greco di Tufo“, “Visione Rose Aglianico” i “Rubrato Aglianico” proizvođača “Feudi di San Gregorio“.

Kompletan meni pogledajte na našem sajtu i pripremite se za pravi užitak u našem restoranu.

Dobro došli!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram!

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak: 09h–23h

Subota i Nedelja: 12h–23h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Picerije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Campania Pizza Gourmet picerija
  • Campania Pizza Gourmet picerija,
  • Campania Pizza Gourmet picerija Novi Beograd,
  • Campania Pizza Gourmet picerija radno vreme