Pekara Spin

  • 2
5.00 | 5 ocena

O nama - PEKARA SPIN


Pekara Spin otvorena je 2011. godine sa željom da Vam ponudi proizvode vrhunskog kvaliteta kakve nećete moći da nađete u drugim pekarama. U našoj ponudi očekuje Vas preko 100 raznovrsnih artikala proizvedenih po tradicinalnoj recepturi.

Nezavisno da li ste ljubitelj pita, bureka, sendviča ili peciva, pekara Spin je prava adresa za Vas. Sa željom da Vam ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta u kojima ćete uživati i koje ćete rado kupovati, u našem radu koristimo uvek sveže namirnice proverenog porekla.

Za idealan početak dana preporučujemo uvek svež burek koji Vas očekuje u pekari Spin. Bilo da je Vaš izbor tradicionalan prazan, burek sa sirom, mesom ili višnjama, sigurni smo da ćete biti oduševljeni savršenom hrskavošću i neodovljim ukusom bureka iz naše ponude.

Ako više volite pite, u našoj ponudi očekuju Vas raznovrsne slane i slatke pite proverenog ukusa. Naš slani program sadrži i najbolja koktel peciva koja su sama po sebi idealan obrok ili dodatak Vašim omiljenim jelima.

Iz ponude pekare Spin posebno izdvajamo mini sendviče sa šunkom, pečenicom, pohovanom piletinom..., koji predstavljaju idealan izbor za sve vrste proslava, jer su savršen zalogaj. Takođe, nudimo i mini kroasane punjene eurokremom koji će oduševiti sve ljubitelje slatkiša.

Vrhunski kvalitet i svežina proizvoda iz naše obimne ponude, profesionalna i ljubazna usluga, kao i pristupačne cene, preporučili su nas kod velikog broja klijenata koji nam se svakodnevno vraćaju. Uživajte i Vi u najkvalitetnijim pekarskim proizvodima koje sa mnogo pažnje i ljubavi pripremamo za Vas.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 06-18h
subota od 06-17h
nedelja ne radimo

Pekara Spin, Dimitrija Tucovića 152, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Pekare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pekara Spin
  • Pekara Spin,
  • Pekara Spin Zvezdara,
  • Pekara na Zvezdari,
  • Spin pekara Beograd,
  • Pekara Spin radno vreme