Najbolji Somun Rade i Pedja

5.0 | 13 ocena
Ulica: Bulevar Arsenija Carnojevica 75a
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Najbolji Somun Rade i Pedja
Mobilni: 060/

O nama

NAJBOLJI SOMUN RADE I PEĐA


Najbolji Somun Rade i Peđa poseduje tradiciju dugu 18 godina, a osnovna delatnost je proizvodnja somuna, prepoznatljivog kvaliteta i po originalnom receptu. U našoj ponudi nalazi se nekoliko različitih vrsta somuna, od kojih su najpoznatiji oni za šiš ćevap, kao i okrugli za pljeskavicu.

Mirisni, sveži, spolja krckavi, a iznutra meki i vazdušasti – somuni su prava poslastica svim pravim gurmanima. Somun je vrsta hleba koji se vekovima priprema na teritoriji Srbije, a odlično ide kako uz mesne obroke, tako i mlečne proizvode, kao što su sir i kajmak.

Naš somun sa tradicijom mesi se od prirodnih sastojaka, bez dodataka veštačkih aditiva i hemije. Priprema somuna vrši se po starom i originalnom receptu koji je strogo čuvana tajna. Zahvaljujući našim vrsnim majstorima koji poseduju dugogodišnje iskustvo, miris, vrućih, tek pečenih somuna, svakodnevno se širi iz naše radnje.

U našoj ponudi nalazi se nekoliko različitih vrsta somuna, prepoznatljivog kvaliteta u gradu: somun za restorane, somun za fast fudove, kao i pogače od 500 grama koje možete naći u mini marketima i pekarama koje nemaju sopstvenu proizvodnju.

Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i iskustvu, kao i vrhunskom kvalitetu naših proizvoda stekli smo poverenje velikog broja klijenata, sa kojima smo ostvarili uspešnu i dugotrajnu saradnju. Ukoliko i Vi želite da Vašim kupcima ponudite samo vrhunski kvalitet, somun sa tradicijom Rade i Peđa je najbolji izbor za Vas. Jer, dobar glas se daleko čuje, a miris somuna daleko oseti.

Proizvodnja somuna po originalnom receptu
Najbolji somun, prepoznatljivog kvaliteta u gradu

Radno vreme:
svaki dan od 24h - 15h

Najbolji Somun Rade i Peđa, Bulevar Arsenija Čarnojevića 75a, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Kekic
  23.05.2017 01:21

  Njihov somun sa tradicijom mesi se od prirodnih sastojaka,bez dodataka vestackih aditiva i hemije.Zahvaljujuci njihovim vrsnim majstorima koji poseduju dugogodisnje iskustvo,miris,vrucih,tek pecenih somuna,svakodnevno se siri iz radnje.

  Firme u blizini

  Pekara KIM, Gandijeva 156, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Pekara Kum, Omladinskih brigada 65 V/9, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Pekara Kesten, Akademska 2, Beograd
  Pekara Kod Uke, Palmira Toljatija 5, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Luj pekara, Bulevar Mihaila Pupina 20e, Zemun, Beograd
  Pekara N, Španskih boraca 22e, Novi Beograd, Beograd
  Pekara Matos, Omladinskih Brigada 88, Novi Beograd, Beograd
  Pekara Blok 33, Bulevar Zorana Djindjica 153a, Novi Beograd, Beograd
  Pekara Ekilirp, 22 otkobra 21a, Zemun, Beograd
  Pekara Qmasin, Nehruova 113, Gandijeva 192/16, Novi Beograd, Beograd