Pekara Zrno po zrno pogača

3.0 | 2 ocena
Ulica: Kičevska 13, Kursulina 27
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Pekara Zrno po zrno pogača
Mobilni: 065/

O nama

PEKARA ZRNO PO ZRNO POGAČA


Pekara Zrno po zrno pogača nudi Vam uvek sveže i vruće proizvode u kojima možete uživati u svako doba dana ili večeri. Posebno naglašavamo da se svi proizvodi prave i peku na licu mesta tako da možemo da garantujemo vrhunski kvalitet i svežinu artikala iz naše raznovrsne ponude.

Započnite dan na idealan način uz vrući burek sa sirom ili mesom koji Vas očekuje u ponudi pekare Zrno po zrno pogača. Sve ljubitelje pita oduševiće raznovrsna ponuda slanih i slatkih pita koje se spremaju po tradicionalnoj recepturi starih majstora.

Pekara Zrno po zrno pogača je prepoznatljiva i po vrhunskoj ponudi svih vrsta peciva iz domaće proizvodnje. U našoj ponudi očekuje Vas pecivo od belog, ražanog ili kukurznog brašna, bavarsko pecivo, pa čak i tortilje koje svakodnevno izrađujemo za Vas.

Iz ponude izdvajamo nadaleko čuvene sendviče u kifli ili tortilji zbog kojih naše mušterije često dolaze i iz drugih delova grada. Pored standardnih sendviča sa pečenicom, suvim vratom i kulenom, samo kod nas možete probati sendvič sa dimljenom piletinom koji je pravi specijalitet. Takođe, nudimo veliki izbor mini sendviča za proslave ili svakodnevno uživanje.

Kada poželite da zasladite dan, u našoj pekari možete uživati u pravim domaćim krofnama ili finim kroasanima sa džemom. Iako proizvodimo širok spektar namirnica, iz naše ponude posebno izdvajamo domaći hleb od različitih vrsta brašna koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse.

Pekara Zrno po zrno pogača nudi i usluge keteringa za sve vrste Vaših proslava u krugu porodice ili poslovnih saradnika. Sa željom da našim kupcima svakodnevno ponudimo sveže proizvode odobravamo 50% popusta na sve proizvode u periodu od 07-19h radnim danima i od 17-19h subotom.

Dugogodišnje iskustvo i znanje, vrhunski kvalitet sirovina koje koristimo u radu, kao i odabir proverenih receptura doprineli su tome da naši proizvodi budu prepoznatljivi i dobro prihvaćeni među kupcima. Posetite nas i obradujte Vaše najmilije uvek vrućim proizvodima vrhunskog kvaliteta.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 06-21h
subota od 06-19h

Pekara Zrno po zrno pogača, Kičevska 13, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Pekara Kum, Omladinskih brigada 65 V/9, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Pekara Spin, Dimitrija Tucovica 152, Zvezdara, Beograd
  Pekara Kod Uke, Palmira Toljatija 5, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Luj pekara, Bulevar Mihaila Pupina 20e, Zemun, Beograd
  Pekara N, Španskih boraca 22e, Novi Beograd, Beograd
  Najbolji Somun Rade i Pedja, Bulevar Arsenija Carnojevica 75a, Novi Beograd, Beograd
  Pekara 23, Jug Bogdanova 6, Savski venac, Beograd
  Pekara Blok 33, Bulevar Zorana Djindjica 153a, Novi Beograd, Beograd
  Pekara Kalis, Rige Od Fere 17, Stari grad, Beograd
  Veleprodaja pekarskih proizvoda Biljana S, 20. oktobra 15a, Mali Mokri Lug, Zvezdara, Beograd