Pečenje mesa nije tako jednostavno kao sto izgleda. Možda neko misli da je lako ispeći meso, ali to uopšte nije istina. Naime, svako može ispeći odabrani komad, ali koliko će on sočan i ukusan biti, to je već druga priča. Ako nemate dovoljno iskustva, zasigurno ne želite situaciju u kojoj gosti za stolom, iz kurtoazije govore kako ste super ispekli prasetinu, a da vi i sami primećujete kako to, zapravo, i nije tačno. Da biste izbegli ovaj scenario, ako već nemate stečenu rutinu u pečenju mesa, rešenje je veoma jednostavno – kupite meso, a potom iskoristite uslugu pečenja, na profesionalan način.

Uslužno pečenje mesa

Pročitaj više

Izaberite neku od pecenjara gde mozete raditi PECENJE MESA

Beograd

Obradović pečenjara
Obradović pečenjara
Repiška 59
Čukarica Pozovi

Pečenjara Obradović nalazi se u Žarkovu i kod njih možete kupiti uvek vruću i hrskavu prasetinu, jagnjetinu, piletinu, ali i čvarke i suhomesnate domaće proizvode....
Pročitaj više

Mesara Bin
Mesara Bin
Dr Agostina Neta 44 B
Novi Beograd Pozovi

Mesara Bin nalazi se na Novom Beogradu i nudi uslužno pečenje mesa na ćumur, kao i prodaju svežeg mesa....
Pročitaj više

Pečenjara Kod Laze
Pečenjara Kod Laze
Jovana Miodragovića 13b
Zemun Pozovi

Bavimo se uslužnim pečenjem mesa. Naš roštilj nije samo najkvalitetniji, već i najukusniji i po povoljnim cena....
Pročitaj više

Mesara Kod Laze
Mesara Kod Laze
Jovana Miodragovića 13b
Zemun

Nudimo Vam uvek sveže meso i mesne prerađevine za svakodnevnu ishranu i za razne proslave i slavlja....

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na PECENJE MESA

Mešano meso 1kg + pomfrit 400gr + 2 somuna
1300 990
Mešano meso 1kg + pomfrit 400gr + 2 somuna AKCIJA ističe za Preuzmi kupon
Mesara kod Neše i Srkija
Mesara kod Neše i Srkija
Ilije Đuričića 25a
Čukarica

Kada poželite sveže i kvalitetno meso za pripremu obroka, mesara Kod Neše i Srkija je prava adresa za Vas. Za meso kupljeno kod nas vršimo uslužno pečenje koje je potpuno BESPLATNO. Takođe, u našoj ponudi nalazi se vrhunsko pečenje i domaće...

Restoran Šumice
Restoran Šumice
Ustanicka 127
Voždovac

Restoran Šumice je prava adresa za sve istinske ljubitelje srpske gastronomije. Pored velikog izbora specijaliteta sa roštilja na ćumur, u našoj ponudi očekuju Vas kuvana jela, jagnjeće i praseće pečenje, jela ispod sača i jela po porudžbin...

Mesara Papak
Mesara Papak
Zaplanjska 43a
Voždovac

Mesara Papak nudi Vam širok asortiman proizvoda od mesa iz sopstvene proizvodnje. Naši najpoznatiji proizvodi svakako su dimljena gril kobasica i zanatska viršla koje se mogu naći u brojnim prodavnicama u širom Srbije....

Mesara Trojka
Mesara Trojka
Momčila Radivojevića 34, lok.9
Zemun

Mesara Trojka pored svojih redovnih aktivnosti prodaje svezeg i pecenog mesa,izlazi u susret musterijama koje organizuju razne svecanosti pa im treba vece kolicine mesa....

Mesara Romanija
Mesara Romanija
Pijaca Bežanijska kosa; Pijaca Vidikovac
Novi Beograd

Mesara Romanija nalazi se na dve lokacije u Beogradu: pijaca Bežanijska kosa (Novi Beograd) i pijaca Vidikovac (Rakovica)...

Pecenjara Baralic
Pecenjara Baralic
Miše Vujića 2
Palilula

Pečenjara "Baralić" nalazi se u ulici Miše Vujića broj 2, na teritoriji opštine Palilula, preko puta hale Pionir u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo još davne 1966. godine u Mrčajevcima u Čačku stvorivši tokom godina proteklog rada pre...

Mesara Mladenović
Mesara Mladenović
Dr, Ivana Ribara 91
Novi Beograd

Mesara Mladenović sa svoje tri prodavnice uspešno posluje u oblasti mesne industrije. Ovde možete naći najkvalitetnije meso po pristupačnim cenama....

AGROPAPUK Naša Kuća Mesa
AGROPAPUK Naša Kuća Mesa
Ugrinovačka 260, Dobanovci

Naša Kuća Mesa su maloprodajni objekti kompanije Agropapuk, koji su locirani širom Srbije. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman svežeg mesa, kao i raznovrsni proizvodi od mesa. Takođe, bavimo se veleprodajom svežeg mesa u saradnji sa ve...

Novi Sad

Pečenjara Vasa
Pečenjara Vasa
Futoška 123 Pozovi

Novootvorena pečenjara jedinstvena po mnogo čemu nalazi se u Futoškoj ulici u Novom Sadu i za Vas svakog dana sprema sveže jagnjeće i praseće pečenje na ražnju, kao i piletinu po porudžbini....
Pročitaj više

Pečenje mesa nije tako jednostavno kao sto izgleda. Možda neko misli da je lako ispeći meso, ali to uopšte nije istina. Naime, svako može ispeći odabrani komad, ali koliko će on sočan i ukusan biti, to je već druga priča. Ako nemate dovoljno iskustva, zasigurno ne želite situaciju u kojoj gosti za stolom, iz kurtoazije govore kako ste super ispekli prasetinu, a da vi i sami primećujete kako to, zapravo, i nije tačno. Da biste izbegli ovaj scenario, ako već nemate stečenu rutinu u pečenju mesa, rešenje je veoma jednostavno – kupite meso, a potom iskoristite uslugu pečenja, na profesionalan način.

Uslužno pečenje mesa

Da biste sebi uštedeli trud i vreme, i pri tome bili sigurni da će ovaj posao biti obavljen na najbolji mogući način, mi vam toplo preporučujemo odabir pečenjare koja će za vas obaviti uslužno pečenje mesa.

Pečenje roštiljskog mesa

Ponekad je prava uživancija sa društvom, negde u prirodi, „baciti“ meso na roštilj i uživati u divnom mirisu dok se peče. Ipak, u realnosti, ovakav scenario nije moguće uvek sprovesti u delo, iz razloga što imamo najavljene goste za večeras, a vremenski smo ograničeni da pripremimo kvalitetan zalogaj. Činjenica je da skoro ne postoje ljudi koji ne vole barem neki specijalitet sa roštilja – belo pileće meso, pileća krilca, kobasice, ćevape, pljeskavice, vešalice... Zato odabirom nekih od ovih specijaliteta, sasvim sigurno nećete pogrešiti a vaši gosti će biti oduševljeni.

Uslužna pečenjara za meso

Najlakši način da obezbedite ukusan ručak ili večeru za svoje goste ili ukućane jeste da odaberete meso po želji i dogovorite se sa osobljem oko detalja kako želite da se ispeče, kao i o vremenu preuzimanja.

Pečenje mesa za roštilj

Da bismo dobili savršen roštilj, postoje neka pravila ili drugim rečima – male tajne velikih majstora. Ipak, njih znaju samo majstori u pečenjarama i ne otkrivaju ih tako lako. Na primer, meso je potrebno pripremiti pre pečenja, gde je marinada neizostavan deo pripreme roštilja. Ona će mesu dati sočan ukus i omekšati ga. Osoblje pečenjare zna da je roštilj najukusniji kada se pripremi na ćumuru, ali i tu postoje trikovi poput toga da se meso ne stavlja odmah na roštilj kada se vatra potpali, već se sačeka da ćumur poprimi svetlosivu boju, a njegov žar postane crvene boje. Dotok vazduha je takođe bitan, a ako se oko ovog dela priče ne snađete, moglo bi da se dogodi da meso bude zagorelo spolja, a sirovo iznutra. To se nijednom vašem gostu neće dopasti.Roštilj majstori imaju jednu važnu tajnu a to je da se meso okreće samo jednom. Ako ste početnik, verovatno ćete misliti da je dobro komade mesa prevrtati više puta, ali više nije uvek i bolje. Sve što je potrebno jeste da sokovi iz unutrašnjosti mesa počnu da probijaju na gornju stranu.

Pečenje mesa – cena:

Za uslužno pečenje jagnjetine ili prasetine, treba izdvojiti od 90 do 110 dinara po kilogramu. Za pečenje roštiljskog mesa potrebno je izdvojiti do 100 dinara, u zavisnosti šta se peče. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate mesare i pečenjare koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Petar Jankulovski
    04.05.2017 09:59

    Sto se mene licno tice, kako god da okrenete, pecenje mesa nije nesto sto je posebno skupo.

    Stojance Ristovski
    20.04.2017 11:27

    Kako god da okrenete, nije dobro ukoliko je pecenje previse peceno ali nije ni dobro ukoliko je previse zivo.

    Milen Jovanovic
    06.04.2017 11:54

    Ono jednostavno mora da kosta, koliko god to izbegavali. Nije samo da mora da dosta kosta vec i da se dosta plati.

    Ivana Petrovic
    06.04.2017 09:41

    Ako vec nekome dajete da vam pece meso, onda svakako treba da vodite racuna kome se to cini. Sve druge stvari su samo gubljenje vremena.

    Filip Milutinovic
    04.04.2017 10:56

    U svakom slucaju pecenje mesa je zaisat nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

    Marina Zivkovic
    04.04.2017 09:00

    Koliko mi se samo cini, za pecenej mesa je jedna od najvaznijih stvari vatra. Odnosno, ona mora biti bas kvalitetna kako bi imala neke rezultate.

    Mihajlo Nastasovic
    21.03.2017 11:04

    U svakom slucaju je ovo pecenje koje treba da se dosta plati.

    Jovana Milinkovic
    21.03.2017 09:59

    Stvar je pre svega u tome sto svako pecenje mesa treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

    Todor Markovic
    01.03.2017 08:24

    Moje licno misljenje je takvo da kako god da okrenete, ono je nesto sto treba se dosta plati.

    Lea Stankovic
    01.03.2017 02:41

    Moje licno misljenje je da sa mesom covek nikada potpuno ne treba da pretera.

    Simona Vucinic
    13.02.2017 07:49

    Moje je licno misljenje da sto se pecenja mesa tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

    Janko Zivanovic
    10.02.2017 11:08

    Samo da znate da pecenje mesa nije ni malo jednostavno posebno ukoliko to treba da uradite nekome za novac.

    Marta Dencevic
    31.01.2017 09:58

    Licno mislim da je veoma vazno da se po pitanju pecenja mesa odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

    Petar Jankovic
    31.01.2017 08:26

    Slobodno mene kontaktirajte, ja bez nekih vecih problema mogu da vam bolje ispecem meso nego neki drugi pekari.

    Ljubinka Sreckovic
    16.01.2017 11:47

    Licno mislim da je po ovom pitanju samo vazno da se odlucite za kvalitet. Najbolje je kada neko potpuno moze da prilikom pecenja mesa potrefi pravi tajming.

    Ivan Stojanovic
    27.12.2016 08:00

    Ipak je veoma bitno da znate da je vazno da se kvalitetno pecenje mesa i kvalitetno plati.

    Nikolina Pantelic
    26.12.2016 08:45

    Dzabe, ne moze svako meso da vam ispece kvalitetno. Mora da to ipak bude, koliko toliko povoljno i profi odradjeno.

    Marko Petrovic
    09.12.2016 08:37

    Sve naravno zavisi od toga koja vrsta mesa se koristi. Pri tome, u tom slucaju svakako da treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.

    Dusan Markovic
    08.12.2016 11:58

    Mislim da bi ubedljivo najbolje resenje za vas bilo kada biste na jednom mestu kupili meso i bas na tom mestu ga dali da vam ga ispeku.

    Jana Stankovic
    23.11.2016 11:21

    Po pitanju pecenja mesa, samo treba da posetite Zucu i zaisat vise nista oko toga nemate da se brinete.

    Biljana Brankovic
    22.11.2016 01:54

    zaista je po pitanju usluznog pecenja mesa, jedno od najboljih resenja da posetie mesaru Biftek Plus 1.