Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pečenje mesa
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Pečenje mesa

Možda neko misli da je lako ispeći meso, ali to uopšte nije istina. Naime, svako može ispeći odabrani komad, ali koliko će on sočan i ukusan biti, to je već druga priča. Ako nemate dovoljno iskustva, zasigurno ne želite situaciju u kojoj gosti za stolom, iz kurtoazije govore kako ste super ispekli prasetinu, a da vi i sami primećujete kako to, zapravo, i nije tačno. 

 

 

Da biste izbegli ovaj scenario, ako već nemate stečenu rutinu u pečenju mesa, rešenje je veoma jednostavno – kupite meso, a potom iskoristite uslugu pečenja, na profesionalan način.

Uslužno pečenje mesa

Da biste sebi uštedeli trud i vreme, i pri tome bili sigurni da će ovaj posao biti obavljen na najbolji mogući način, mi vam toplo preporučujemo odabir pečenjare koja će za vas obaviti uslužno pečenje mesa.

Pečenje roštiljskog mesa

Ponekad je prava uživancija sa društvom, negde u prirodi, „baciti“ meso na roštilj i uživati u divnom mirisu dok se peče. Ipak, u realnosti, ovakav scenario nije moguće uvek sprovesti u delo, iz razloga što imamo najavljene goste za večeras, a vremenski smo ograničeni da pripremimo kvalitetan zalogaj. 

Činjenica je da skoro ne postoje ljudi koji ne vole barem neki specijalitet sa roštilja – belo pileće meso, pileća krilca, kobasice, ćevape, pljeskavice, vešalice... Zato odabirom nekih od ovih specijaliteta, sasvim sigurno nećete pogrešiti a vaši gosti će biti oduševljeni.

Uslužna pečenjara za meso

Najlakši način da obezbedite ukusan ručak ili večeru za svoje goste ili ukućane jeste da odaberete meso po želji i dogovorite se sa osobljem oko detalja kako želite da se ispeče, kao i o vremenu preuzimanja.

 

Pečenje mesa za roštilj

Da bismo dobili savršen roštilj, postoje neka pravila ili drugim rečima – male tajne velikih majstora. Ipak, njih znaju samo majstori u pečenjarama i ne otkrivaju ih tako lako. Na primer, meso je potrebno pripremiti pre pečenja, gde je marinada neizostavan deo pripreme roštilja. Ona će mesu dati sočan ukus i omekšati ga. 

Osoblje pečenjare zna da je roštilj najukusniji kada se pripremi na ćumuru, ali i tu postoje trikovi poput toga da se meso ne stavlja odmah na roštilj kada se vatra potpali, već se sačeka da ćumur poprimi svetlosivu boju, a njegov žar postane crvene boje. Dotok vazduha je takođe bitan, a ako se oko ovog dela priče ne snađete, moglo bi da se dogodi da meso bude zagorelo spolja, a sirovo iznutra. To se nijednom vašem gostu neće dopasti.

Roštilj majstori imaju jednu važnu tajnu a to je da se meso okreće samo jednom. Ako ste početnik, verovatno ćete misliti da je dobro komade mesa prevrtati više puta, ali više nije uvek i bolje. Sve što je potrebno jeste da sokovi iz unutrašnjosti mesa počnu da probijaju na gornju stranu. 

Pečenje mesa – cena:

Za uslužno pečenje jagnjetine ili prasetine, treba izdvojiti od 90 do 110 dinara po kilogramu. Za pečenje roštiljskog mesa potrebno je izdvojiti do 100 dinara, u zavisnosti šta se peče. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate mesare i pečenjare koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

04.05.2017
Petar Jankulovski

Sto se mene licno tice, kako god da okrenete, pecenje mesa nije nesto sto je posebno skupo.

20.04.2017
Stojance Ristovski

Kako god da okrenete, nije dobro ukoliko je pecenje previse peceno ali nije ni dobro ukoliko je previse zivo.

06.04.2017
Milen Jovanovic

Ono jednostavno mora da kosta, koliko god to izbegavali. Nije samo da mora da dosta kosta vec i da se dosta plati.

06.04.2017
Ivana Petrovic

Ako vec nekome dajete da vam pece meso, onda svakako treba da vodite racuna kome se to cini. Sve druge stvari su samo gubljenje vremena.

04.04.2017
Filip Milutinovic

U svakom slucaju pecenje mesa je zaisat nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

04.04.2017
Marina Zivkovic

Koliko mi se samo cini, za pecenej mesa je jedna od najvaznijih stvari vatra. Odnosno, ona mora biti bas kvalitetna kako bi imala neke rezultate.

21.03.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju je ovo pecenje koje treba da se dosta plati.

21.03.2017
Jovana Milinkovic

Stvar je pre svega u tome sto svako pecenje mesa treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

01.03.2017
Todor Markovic

Moje licno misljenje je takvo da kako god da okrenete, ono je nesto sto treba se dosta plati.

01.03.2017
Lea Stankovic

Moje licno misljenje je da sa mesom covek nikada potpuno ne treba da pretera.

13.02.2017
Simona Vucinic

Moje je licno misljenje da sto se pecenja mesa tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

10.02.2017
Janko Zivanovic

Samo da znate da pecenje mesa nije ni malo jednostavno posebno ukoliko to treba da uradite nekome za novac.

31.01.2017
Marta Dencevic

Licno mislim da je veoma vazno da se po pitanju pecenja mesa odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

31.01.2017
Petar Jankovic

Slobodno mene kontaktirajte, ja bez nekih vecih problema mogu da vam bolje ispecem meso nego neki drugi pekari.

16.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Licno mislim da je po ovom pitanju samo vazno da se odlucite za kvalitet. Najbolje je kada neko potpuno moze da prilikom pecenja mesa potrefi pravi tajming.

27.12.2016
Ivan Stojanovic

Ipak je veoma bitno da znate da je vazno da se kvalitetno pecenje mesa i kvalitetno plati.

26.12.2016
Nikolina Pantelic

Dzabe, ne moze svako meso da vam ispece kvalitetno. Mora da to ipak bude, koliko toliko povoljno i profi odradjeno.

09.12.2016
Marko Petrovic

Sve naravno zavisi od toga koja vrsta mesa se koristi. Pri tome, u tom slucaju svakako da treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.

08.12.2016
Dusan Markovic

Mislim da bi ubedljivo najbolje resenje za vas bilo kada biste na jednom mestu kupili meso i bas na tom mestu ga dali da vam ga ispeku.

23.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju pecenja mesa, samo treba da posetite Zucu i zaisat vise nista oko toga nemate da se brinete.

22.11.2016
Biljana Brankovic

zaista je po pitanju usluznog pecenja mesa, jedno od najboljih resenja da posetie mesaru Biftek Plus 1.