Pečenje mesa nije tako jednostavno kao sto izgleda. Možda neko misli da je lako ispeći meso, ali to uopšte nije istina. Naime, svako može ispeći odabrani komad, ali koliko će on sočan i ukusan biti, to je već druga priča. Ako nemate dovoljno iskustva, zasigurno ne želite situaciju u kojoj gosti za stolom, iz kurtoazije govore kako ste super ispekli prasetinu, a da vi i sami primećujete kako to, zapravo, i nije tačno. Da biste izbegli ovaj scenario, ako već nemate stečenu rutinu u pečenju mesa, rešenje je veoma jednostavno – kupite meso, a potom iskoristite uslugu pečenja, na profesionalan način.

Uslužno pečenje mesa

Pročitaj više

Izaberite neku od pecenjara gde mozete raditi PECENJE MESA

Beograd

Obradović pečenjara
Repiška 59
Čukarica

Pečenjara Obradović nalazi se u Žarkovu i kod njih možete kupiti uvek vruću i hrskavu prasetinu, jagnjetinu, piletinu, ali i čvarke i suhomesnate domaće proizvode....
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Pečenjara Kod Laze
Jovana Miodragovića 13b
Zemun

Bavimo se uslužnim pečenjem mesa. Naš roštilj nije samo najkvalitetniji, već i najukusniji i po povoljnim cena....
Pročitaj više

Mesara Kod Laze
Jovana Miodragovića 13b
Zemun

Nudimo Vam uvek sveže meso i mesne prerađevine za svakodnevnu ishranu i za razne proslave i slavlja....
Pročitaj više

Mesara kod Neše i Srkija
Ilije Đuričića 25a
Čukarica

Kada poželite sveže i kvalitetno meso za pripremu obroka, mesara Kod Neše i Srkija je prava adresa za Vas. Za meso kupljeno kod nas vršimo uslužno pečenje koje je potpuno BESPLATNO. Takođe, u našoj ponudi nalazi se vrhunsko pečenje i domaće...

Restoran Šumice
Ustanicka 127
Voždovac

Restoran Šumice je prava adresa za sve istinske ljubitelje srpske gastronomije. Pored velikog izbora specijaliteta sa roštilja na ćumur, u našoj ponudi očekuju Vas kuvana jela, jagnjeće i praseće pečenje, jela ispod sača i jela po porudžbin...

Mesara Papak
Zaplanjska 43a
Voždovac

Mesara Papak nudi Vam širok asortiman proizvoda od mesa iz sopstvene proizvodnje. Naši najpoznatiji proizvodi svakako su dimljena gril kobasica i zanatska viršla koje se mogu naći u brojnim prodavnicama u širom Srbije....

Mesara Trojka
Momčila Radivojevića 34, lok.9
Zemun

Mesara Trojka pored svojih redovnih aktivnosti prodaje svezeg i pecenog mesa,izlazi u susret musterijama koje organizuju razne svecanosti pa im treba vece kolicine mesa....

Mesara Romanija
Pijaca Bežanijska kosa; Pijaca Vidikovac
Novi Beograd

Mesara Romanija nalazi se na dve lokacije u Beogradu: pijaca Bežanijska kosa (Novi Beograd) i pijaca Vidikovac (Rakovica)...

Pecenjara Baralic
Miše Vujića 2
Palilula

Pečenjara "Baralić" nalazi se u ulici Miše Vujića broj 2, na teritoriji opštine Palilula, preko puta hale Pionir u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo još davne 1966. godine u Mrčajevcima u Čačku stvorivši tokom godina proteklog rada pre...

AGROPAPUK Naša Kuća Mesa
Ugrinovačka 260, Dobanovci

Naša Kuća Mesa su maloprodajni objekti kompanije Agropapuk, koji su locirani širom Srbije. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman svežeg mesa, kao i raznovrsni proizvodi od mesa. Takođe, bavimo se veleprodajom svežeg mesa u saradnji sa ve...

Novi Sad

Pečenjara Vasa
Futoška 123

Novootvorena pečenjara jedinstvena po mnogo čemu nalazi se u Futoškoj ulici u Novom Sadu i za Vas svakog dana sprema sveže jagnjeće i praseće pečenje na ražnju, kao i piletinu po porudžbini....
Pročitaj više

Pre 4 h poslednji put pozvana firma

Pečenje mesa nije tako jednostavno kao sto izgleda. Možda neko misli da je lako ispeći meso, ali to uopšte nije istina. Naime, svako može ispeći odabrani komad, ali koliko će on sočan i ukusan biti, to je već druga priča. Ako nemate dovoljno iskustva, zasigurno ne želite situaciju u kojoj gosti za stolom, iz kurtoazije govore kako ste super ispekli prasetinu, a da vi i sami primećujete kako to, zapravo, i nije tačno. Da biste izbegli ovaj scenario, ako već nemate stečenu rutinu u pečenju mesa, rešenje je veoma jednostavno – kupite meso, a potom iskoristite uslugu pečenja, na profesionalan način.

Uslužno pečenje mesa

Da biste sebi uštedeli trud i vreme, i pri tome bili sigurni da će ovaj posao biti obavljen na najbolji mogući način, mi vam toplo preporučujemo odabir pečenjare koja će za vas obaviti uslužno pečenje mesa.

Pečenje roštiljskog mesa

Ponekad je prava uživancija sa društvom, negde u prirodi, „baciti“ meso na roštilj i uživati u divnom mirisu dok se peče. Ipak, u realnosti, ovakav scenario nije moguće uvek sprovesti u delo, iz razloga što imamo najavljene goste za večeras, a vremenski smo ograničeni da pripremimo kvalitetan zalogaj. Činjenica je da skoro ne postoje ljudi koji ne vole barem neki specijalitet sa roštilja – belo pileće meso, pileća krilca, kobasice, ćevape, pljeskavice, vešalice... Zato odabirom nekih od ovih specijaliteta, sasvim sigurno nećete pogrešiti a vaši gosti će biti oduševljeni.

Uslužna pečenjara za meso

Najlakši način da obezbedite ukusan ručak ili večeru za svoje goste ili ukućane jeste da odaberete meso po želji i dogovorite se sa osobljem oko detalja kako želite da se ispeče, kao i o vremenu preuzimanja.

Pečenje mesa za roštilj

Da bismo dobili savršen roštilj, postoje neka pravila ili drugim rečima – male tajne velikih majstora. Ipak, njih znaju samo majstori u pečenjarama i ne otkrivaju ih tako lako. Na primer, meso je potrebno pripremiti pre pečenja, gde je marinada neizostavan deo pripreme roštilja. Ona će mesu dati sočan ukus i omekšati ga. Osoblje pečenjare zna da je roštilj najukusniji kada se pripremi na ćumuru, ali i tu postoje trikovi poput toga da se meso ne stavlja odmah na roštilj kada se vatra potpali, već se sačeka da ćumur poprimi svetlosivu boju, a njegov žar postane crvene boje. Dotok vazduha je takođe bitan, a ako se oko ovog dela priče ne snađete, moglo bi da se dogodi da meso bude zagorelo spolja, a sirovo iznutra. To se nijednom vašem gostu neće dopasti.Roštilj majstori imaju jednu važnu tajnu a to je da se meso okreće samo jednom. Ako ste početnik, verovatno ćete misliti da je dobro komade mesa prevrtati više puta, ali više nije uvek i bolje. Sve što je potrebno jeste da sokovi iz unutrašnjosti mesa počnu da probijaju na gornju stranu.

Pečenje mesa – cena:

Za uslužno pečenje jagnjetine ili prasetine, treba izdvojiti od 90 do 110 dinara po kilogramu. Za pečenje roštiljskog mesa potrebno je izdvojiti do 100 dinara, u zavisnosti šta se peče. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate mesare i pečenjare koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite firmu