Parafinske rukavice su tretman u kozmetici kojim se na efikasan, brz i uspešan način obnavlja i dubinski hrani koža. Sve ovo je potrebno vašim rukama, jer su one stalno izložene raznim štetnim uticajima, kao što je hladnoća, voda, razna hemijska sredstva...

Parafin u medicini pomaže lečenju reumatičnih oboljenja, a u kozmetici se čist parafin obogaćen eteričnim uljima koristi za negu kože ruku.

Parafin

Zdravstveni efekat parafina ogleda se u toplom, hemijskom i mehaničkom dejstvu. Aktivni sastojci nanesenih pakovanja se brzo apsorbuju u dubinski sloj kože. Ono što je veoma važno kod ove procedure, a što svakako svi volimo i želimo da čujemo, jeste da su efekti vidljivi odmah nakon tretmana. 

Parafin zatvara dolazak vazduha do kože i njena temperatura ispod pakovanja se povećava od jednog do dva stepena. To stimuliše proces regeneracije kože i funkcionalnost kapilara. Pošto je površinski sloj kože omekšan, time se otvaraju pore i olakšava se aktivnim sastojcima parafina da bez prepreka dopru do dubinskih slojeva kože. Parafin se nakon nanošenja hladi i time se stvara blagi pritisak koji aktivira lojne i znojne žlezde. Koža se oslobađa toksina i normalizuje se disanje kože. 

Pored toplog i opuštajućeg dejstva, parafin ima i mehaničko dejstvo, blago pritiskajući kožu, dok se hemijsko dejstvo ogleda u tome što parafin sadrži vitamin E. Biološke sastojke koža upija i time se koži pruža tonizirajući efekat. 

Parafinska rukavica – iskustva

Parafinsko pakovanje ruku namenjeno je intenzivnoj nezi i hidriranju, stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku. To će prijati svakome, a najviše osobama koje imaju suvu i umornu kožu, kao i ljudima koji su u kontaktu sa raznim hemijskim sredstvima ili vodom. 

Pošto ima ugodnu toplinu, parafinsko pakovanje je veoma korisno i blagotvorno kod osoba koje imaju određene reumatske tegobe i artritis. Tretman započinje temeljnim pilingom, posle čega se nanosi hranljiva maska i ruke se potapaju u ugodno topli parafin, koji će stajati na vašim rukama oko dvadesetak minuta. 

Sve što je preostalo nakon čitanja ovog teksta, jeste da pozovete  kozmetičke salone koji se bave pružanjem ove usluge, da zakažete svoj termin, a onda, po završetku, izađete nasmejani i zadovoljni, jer je to nešto što ste uradili za svoje zdravlje i svoju lepotu!

Parafinska rukavica – cena

Potrebno je izdvojiti 950 do 1200 dinara za manikir & parafinska rukavica.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Parafinska rukavica
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

01.10.2018
Jelena Stanarevic

Parafinska rukavica namenjeno je intenzivnoj nezi i hidriranju, stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku. To će prijati svakome, a najviše osobama koje imaju suvu i umornu kožu, kao i ljudima koji su u kontaktu sa raznim hemijskim sredstvima ili vodom.

Pošto ima ugodnu toplinu, parafinsko pakovanje je veoma korisno i blagotvorno kod osoba koje imaju određene reumatske tegobe i artritis. Tretman započinje temeljnim pilingom, posle čega se nanosi hranljiva maska i ruke se potapaju u ugodno topli parafin, koji će stajati na vašim rukama oko dvadesetak minuta.

14.08.2017
Milen Jovanovic

Po mnogo cemu je ona idealno resenje ali je i pored toga veoma vazno da znate da je ovo definitivno jedan tretman koji bi sa nekim svojim cenama sigurno mogao da se uklopi kod vas ali to bez zaista nekih velikih problema.

15.05.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju nije ni malo naivna. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

28.04.2017
Filip Milutinovic

U svakom slucaju je ova paradinska rukavica nesto sto je posebno.

26.04.2017
Lea Stankovic

Kako god da okrenete, ona vam sigurno pre ili kasnije nece trebati.

18.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni je ona u svakom slucaju nesto sto debelo mora da kosta.

31.03.2017
Simona Vucinic

Koliko mi se samo cini, ova rukavica je po mnogo cmemu i vise nego dobro resenje.

16.03.2017
Todor Markovic

Problem je pre svega u tome sto ona ima i vise nego izrazenu i jaku cenu.

24.02.2017
Marta Dencevic

Koliko mi je samo poznato, ova rukavica je zaisat nesto i vise nego posebno. Sve drugo je mnogo losije resenje.

08.02.2017
Janko Zivanovic

Moja zena mi kaze da ovo jeste odlican tretman ali da je veoma tezak i zahtevan. To samo znaci da morate da potrezite bas neko strucno i provereno mesto.

27.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi je samo pozanto, ona je odlican tretman ali u svakom slucaju mnogo kosta.

11.01.2017
Petar Jankovic

Licno mislim da sto se tice ove rukavice, samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista dalje oko toga ne brinete.

21.12.2016
Nikolina Pantelic

Koliko mi je poznato, parafinska rukavica je forenzicka metoda za utvrdjivanje prisustva baritnih cestica na ruci osumnjicenog za izvrsenje krivicnog dela. Na znam da li u ovom slucaju mislimo na isto.

05.12.2016
Ivan Stojanovic

Zaista po pitanju parafinske rukavice do sada nisam imao nesto posebno iskustva.

18.11.2016
Jana Stankovic

Smatram da je po pitnjanju parafinske rukavice, idealno resenje da posetite studio Beauty Bar i da se tamo raspitate oko programa i cene tretmana. Mislim da dosta devojaka ide bas u taj studio.

28.10.2016
Marko Petrovic

Naravno da ne biste trebali da se pokajete. Ipak su sve to poslovi u kojem mozete da imate puno poverenje da ce sve na kraju biti kako treba.

06.09.2016
Dusan Markovic

Koliko mi se cini, ovo je samo jedan od kvalitetnih kozmetickih tretana kojima se na kvalitetan nacin hrani i regenerise koza. Ukoliko se odlucite za ovaj tretaman sigurno se necete pokajati.

29.07.2016
Biljana Brankovic

Ja mislim da su u danasnje vreme skoro svi ti tretmani koij su moderni i savremeni izmisljeni kako bi se ljudima uzeo novac. To narocito mislim na pripadnike zenske populacije.

30.06.2016
Jovana Milinkovic

Ovo je postao hit kozmeticki tretman. Nazalost ne postoji dosta salona u kojima moze na kvalitetan nacin da se sprovede u delo. Ukoliko vec trazite da na pravi nacin uradite ovj tretman, onda ne treba previse da oklevate vec potrazite neki kvalitetan salon.