Dodaj firmu

Parafinska rukavica Pedikir Centar (ex Bubamara)

Pedikir Centar (ex Bubamara) nalazi se na opštini Stari grad u Beogradu i pruža usluge medicinskog pedikira i manikira
Pročitaj više

Kapetan Mišina 2, I sprat
Stari grad, Beograd

Mačkice kod Tačkice parafinska rukavica

Profesionalne masaže u našem salonu. Pinda Swede masaža toplim jastučićima, kraljevska masaža i još mnogo toga na Vračaru.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 57
Vračar, Beograd

Pedikir manikir - Studio Snalica

U studiu lepote Šnalica u Beogradu možete zakazati profesionalni manikir i pedikir ili ukrašavanje noktiju modernim motivima i bojama, kao i uraditi kompletno sređivanje prirodnih i izlivenih noktiju.
Pročitaj više

Bulevar JNA 52, Avalski put u Jajincima
Voždovac, Beograd

Šade salon lepote

Studio lepote „Šade“ nalazi se u Beogradu. Pored mnogobrojnih tretmana svim damama je na raspolaganju kvalitetan manikir i pedikir, kako medicinski tako i klasičan.
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 9
Stari grad, Beograd

Nataša frizersko kozmeticki salon

Frizersko kozmetički salon Nataša je pravo mesto za sve članove porodice koji žele vrhunski tretman za kosu i telo. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo su stručnost našeg osoblja, vrhunski kvalitet usluge, kao i popularne cene.
Pročitaj više

Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Savski venac, Beograd

Miss Princess

Kozmetički salon Miss Princess nalazi se na Zvezdari. Pruža usluge profesionalnog manikira i pedikira kao i samopotamnjivanja airbrush tehnikom.
Pročitaj više

Vojvode Savatija 27
Zvezdara, Beograd

LIX Kozmetičko Masažni Centar

LIX Kozmetičko Masažni Centar nudi Vam visokoprofesionalne tretmane lica i tela koji će učiniti da zablistate posebnim sjajem. Sa ciljem da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, u našem radu koristimo alge i potpuno prirodnu kozmetiku koja postiže maksimalne rezultate.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 278
Voždovac, Beograd

Parafinska rukavica je tretman u kozmetici kojim se na efikasan, brz i uspešan način obnavlja i dubinski hrani koža. Sve ovo je potrebno vašim rukama, jer su one stalno izložene raznim štetnim uticajima, kao što je hladnoća, voda, razna hemijska sredstva...

Parafin u medicini pomaže lečenju reumatičnih oboljenja, a u kozmetici se čist parafin obogaćen eteričnim uljima koristi za negu kože ruku.

Parafin

Zdravstveni efekat parafina ogleda se u toplom, hemijskom i mehaničkom dejstvu. Aktivni sastojci nanesenih pakovanja se brzo apsorbuju u dubinski sloj kože. Ono što je veoma važno kod ove procedure, a što svakako svi volimo i želimo da čujemo, jeste da su efekti vidljivi odmah nakon tretmana. 

Parafin zatvara dolazak vazduha do kože i njena temperatura ispod pakovanja se povećava od jednog do dva stepena. To stimuliše proces regeneracije kože i funkcionalnost kapilara. Pošto je površinski sloj kože omekšan, time se otvaraju pore i olakšava se aktivnim sastojcima parafina da bez prepreka dopru do dubinskih slojeva kože. Parafin se nakon nanošenja hladi i time se stvara blagi pritisak koji aktivira lojne i znojne žlezde. Koža se oslobađa toksina i normalizuje se disanje kože. 

Pored toplog i opuštajućeg dejstva, parafin ima i mehaničko dejstvo, blago pritiskajući kožu, dok se hemijsko dejstvo ogleda u tome što parafin sadrži vitamin E. Biološke sastojke koža upija i time se koži pruža tonizirajući efekat. 

Parafinska rukavica – iskustva

Parafinsko pakovanje ruku namenjeno je intenzivnoj nezi i hidriranju, stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku. To će prijati svakome, a najviše osobama koje imaju suvu i umornu kožu, kao i ljudima koji su u kontaktu sa raznim hemijskim sredstvima ili vodom. 

Pošto ima ugodnu toplinu, parafinsko pakovanje je veoma korisno i blagotvorno kod osoba koje imaju određene reumatske tegobe i artritis. Tretman započinje temeljnim pilingom, posle čega se nanosi hranljiva maska i ruke se potapaju u ugodno topli parafin, koji će stajati na vašim rukama oko dvadesetak minuta. 

Sve što je preostalo nakon čitanja ovog teksta, jeste da pozovete  kozmetičke salone koji se bave pružanjem ove usluge, da zakažete svoj termin, a onda, po završetku, izađete nasmejani i zadovoljni, jer je to nešto što ste uradili za svoje zdravlje i svoju lepotu!

Parafinska rukavica – cena

Potrebno je izdvojiti 950 do 1200 dinara za manikir & parafinska rukavica.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane