Sta je to Pansion za mačke? Mačke su veoma umiljati članovi naših porodica, koje nam uzvraćaju za brigu koju im pružamo, svojom nežnošću, razigranošću i beskrajnom ljubavlju. Ipak, život je nepredvidiv, pa se može dogoditi da morate da putujete u inostranstvo na duže vreme, ili jednostavno letite na drugi kontinent na godišnji odmor.

Pročitaj više

Izaberite neki od PANSIONA ZA MAČKE

Beograd

VET PET CARE Čuvanje, šetanje i šišanje pasa
VET PET CARE Čuvanje, šetanje i šišanje pasa
Pozovi

Vet Pet Care centar za dnevno i višednevno čuvanje, šetanje i grooming kućnih ljubimaca u Beogradu. Kreiramo paket prema vašim potrebama....
Pročitaj više

Happy cat hotel za macke
Happy cat hotel za macke
Patrijarha Varnave 43
Vračar Pozovi

Idealan smeštaj za čuvanje Vašeg ljubimca u veoma prijatnom ambijentu koji će na Vaše veliko zadovoljstvo učiniti da Vaše mace ne osete previše Vaše odsustvo....
Pročitaj više

Sta je to Pansion za mačke? Mačke su veoma umiljati članovi naših porodica, koje nam uzvraćaju za brigu koju im pružamo, svojom nežnošću, razigranošću i beskrajnom ljubavlju. Ipak, život je nepredvidiv, pa se može dogoditi da morate da putujete u inostranstvo na duže vreme, ili jednostavno letite na drugi kontinent na godišnji odmor.

Možda niste u mogućnosti da povedete macu sa sobom, ili ona usled svojih godina ili zdravstvenog stanja, nije sposobna da podnese dalek put. Sa druge strane, želite da vaša ljubimica bude na sigurnom i da ima svu negu i pažnju i kada vi niste tu. Rešenje za ovu situaciju je ostavljanje krznene ljubimice u pansionu za mačke, gde će se ona osećati kao prava kraljica.

Pansion za mačke – iskustva

Nismo preterali kada smo naveli da je u pitanju kraljevski tretman, a u daljem tekstu ćemo pojasniti sve detalje. Naime, pansioni za mačke su često smešteni u mirnim i tihim delovima grada, bez vreve i gužve. Tako će sve mace imati svoj mir i uživati u svakodnevnoj igri i raznim aktivnostima.

Osoblje koje vodi brigu o macama je kvalifikovano upravo za taj posao, tako da ceo dan provodi u maženju i paženju vaših ljubimica. Ako vaša mezimica ima neke zdravstvene probleme, kao što je dijabetes ili je na određenoj dijeti, zbog toga će imati adekvatan tretman.

Hrana je veoma važna stavka za sve mačke, jer su one poznate kao „velika gospoda“ kada je ishrana u pitanju. Postoje mace koje su naročito izbirljive i retko im se šta sviđa, a gotovo sve vole da im se hrana servira na određenoj temperaturi. O svemu tome se vodi računa u pansionima za mačke, tako da hranu možete da ostavite vi sami, ili da i taj deo brige prepustite stručnom osoblju.

Obroci se prilagođavaju rasi mačke, njenoj starosti, fizičkoj aktivnosti, kao i celokupnom fiziološkom stanju organizma. Kada mace budu site, poželeće da dremaju u udobnim korpama, ili da se izležavaju na mekanim jastucima.

Pošto se dobro odmore, sledi zabava, a to je istraživanje prostora pansiona, zanimanje raznoraznim igračkama, a sve uz nadzor osoblja pansiona. Pored svega toga, u okviru kompleksa je prisutan veterinar koji brine o zdravstvenom stanju vaših ljubimica, a tu je i dvadesetčetvoročasnovni video nadzor.

Pošto su mace veoma uredne životinje, u pansionu se vodi računa o besprekornoj higijeni, tako da se uklanjaju i najmanje nečistoće i vrši se redovna dezinfekcija prostora.

Pansion za mačke – cena:

Ako vam se naš tekst dopao, i smatrate da je pansion za mačke pravo rešenje za vašu ljubimicu ili više njih, dok ste vi na putu, selite se, ili u bilo kojoj drugoj situaciji, trebalo bi da znate i koliko je novca potrebno da izdvojite.

Reč je o deset evra u proseku za jedan dan boravka u pansionu za jednu krznenu ljubimicu, dok cena pada za čak 50% za drugu macu. Ako je u pitanju više mačaka, pozovite odabrani pansion i dogovorite se oko konačne cene.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Andriajana Simic
  01.09.2018 08:47

  Licno, kada bih se odlucila da otvorim pansion za macke, gledala bih da to bude samo bas onako dobrog kvaliteta. Sve drugo je potpuno pogresno.

  Todor Markovic
  05.09.2017 10:31

  Kako god da okrenete, mora pansiona za macke da se dobro plati. Moje je licno misljenje da svaki pansion za macke mora da se dobro plati ukoliko mislite da vasa maca zaista dobije pravu negu.

  Marta Dencevic
  04.05.2017 10:54

  U svakom slucaju moze on da se pronadje po relativno povoljnim cenama. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

  Janko Zivanovic
  20.04.2017 02:11

  Sto se ovog pansiona tice, sigurno je kvalitet nesto bez cega se ne moze u ovoj situaciji.

  Ljubinka Sreckovic
  06.04.2017 12:42

  Meni je licno najvaznije da higijena u pasnionima za pse bude na propisanom nivou i da se od nje ni u kom slucaju pre ili kasnije ne odstupa. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

  Petar Jankovic
  04.04.2017 11:35

  Po meni je naravno sto se tice ovog pansiona da je kvalitet veoma bitan. Sve drugo je po meni samo gubljenj vremena. Oko toga ne treba da se nesto posebno dvoumite.

  Nikolina Pantelic
  04.04.2017 11:28

  U svakom slucaju je ovo i vise nego dobra vrsta panasiona. Po meni je u svakom slucaju veoma potrebna. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

  Ivan Stojanovic
  21.03.2017 11:23

  U svakom slucaju je ovo i vise nego posebna vrsta pansiona koja treba da bude opremljena prema svim svetskim standardima.

  Jana Stankovic
  02.03.2017 07:10

  Sto se ovog pansiona tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

  Marko Petrovic
  13.02.2017 08:31

  Licno, kada bih se odlucite da otvorim pansion za macke, gledao bih da to bude samo bas onako dobrog kvaliteta. Sve drugo je potpuno pogresno.

  Biljana Brankovic
  31.01.2017 10:27

  Cula sam da je pansion za macke jedan poprilicno skupa investicija.

  Dusan Markovic
  16.01.2017 02:07

  Mislim da je usluga cuvanja macaka u Beogradu bas onako ozbiljno skupa u danasnje vreme.