Rasadnik četinara Tores

5.0 | 3 ocena
Ulica: Vojvode Stepe 357
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Rasadnik četinara Tores
Mobilni: 063/

O nama

RASADNIK ČETINARA TORES

U prelepom ambijentu našeg salona i izložbenog prostora možete naručiti različite vrste četinara, tuja i čempresa po želji, kao i pogledati gotove modele kamina i fontana koji su pravi ukras pejzažne arhitekture Torro.

Ako volite drveće i cveće, ulepšajte svoj vrt, dvorište ili baštu prelepim četinarima, koji će osvežiti Vaš privatni vrt.

Za pravljenje žive ograde najpopularnije su tuje, koje izgledaju veoma grandiozno, a i mogu da izdrže različite spoljne uticaje.

Ukoliko živite na podneblju gde nema mraza, onda je čempres pravi izbor za Vas, oni su veoma izdržljivi a karakteristični su za primorske oblasti.

Nudimo vam najlepši izbor četinara, zato nas pozovite i posetite naš salon.

Naše usluge su:

 • Uslužno sađenje stabala različitih vrsta četinara iz naše ponude visine od 1-4m. Ukoliko niste vični baštovanskim radovima a želeli biste lepo dvorište, mi ćemo Vas rado uputiti u sve tajne biljaka i četinara. Na Vašem terenu ćemo zasaditi drveće po Vašoj želji.
 • Uređujemo Vaše zelene površine sa meterijalom prve klase. Od Vašeg običnog dvorišta pravimo pravu zelenu oazu za opuštanje i relaksiranje od napornih obaveza.
 • Izrađujemo fontane za vaša dvorišta od prirodnog kamena. Fontane daju poseban ton Vašem dvorištu ili vrtu. Fontane se prave od prirodnog kamena i savršeno se uklapaju u zelenu oazu.
 • Atmosfera će biti potpuna ukoliko u svom dvorištu imate pravi zidani kamin, za sedenje sa društvom uz vatricu i piće. Osim što je veomadekorativan element, kamin ima više funkcija, tako da svoje dvorište možete češće koristiti, čak i u zimskim danima.

Sve na jednom mestu za prelepo ukrašeno dvoriše uz pejzažnu arhitektutu Torro.

Izložbeni prostor rasadnika Torro se nalazi u ulici Vojvoda Stepe 357, na raskrsnici ul. Save Maškovića, između IDEA i LIDL marketa.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  08.04.2020 09:33

  Vlada Tores perfekcionista pejzazne arhitekture. Svaka cast na usluzi.

  Firme u blizini

  Zalivanje zelenih površina Cerera, Kumodraška 174/12, Zemun, Beograd
  Green Corner ozelenjavanje i prateća oprema, Bulevar JNA 162e, Voždovac, Beograd
  Passiflora uredjenje zelenih površina, Kraljevačka 68, Voždovac, Beograd
  Naturalist vrtovi, sistemi za zalivanje, fontane, Petra Konjovića 12z, Rakovica, Beograd
  Baštovan, Španskih boraca 4, Novi Beograd, Beograd
  Održavanje zelenih površina - Marko, Maksima Gorkog 92/2, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane