Muzički bend RAPSODIJA Novi Sad

  • 3
5.00 | 1 ocena

O nama - BEND RAPSODIJA

Bend Rapsodija iz Novog Sada poznat je po dobroj energiji i vrhunskim nastupima na svadbama, žurkama i drugim proslavama gde se traži dobra pesma i vesela atmosfera. Iako smo mladi po godinama, posedujemo višegodišnje iskustvo u bavljenju muzikom, a iza nas su brojni nastupi u zemlji i inostranstvu.

Mladi i energični članovi benda Rapsodija su vrsni poznavaoci različitih žanrova muzike, što garantuje nezaboravan provod za Vas i Vaše goste. U zavisnosti od same prilike i ambijenta, pažljivo biramo repertoar kako bi tokom svirke svi gosti podjednako uživali.

Pored klupskih svirki, iza nas je veliki broj nastupa na različitim proslavama, kao što su: svadbe, rođendani, apsolventske večeri, krštenja, proslave maturskih večeri... Osnovni cilj benda Rapsodija je da tokom svirke svi uživaju u velikoj količini pozitivne energije i odličnoj atmosferi.

Mladošću, osmehom, profesionalnom interpretacijom i pozitivnom energijom, bend Rapsodija je osvojio srca publike. Budite i Vi jedan od mnogih koji su oduševljeni našim nastupima na svadbama, žurkama i drugim proslavama.

Bend Rapsodija, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

01.08.2017 10:28
Jana Stankovic

Rapsodija je najbolji bend u Novom Sadu za neka malo manja slavlja i veselja. Prave zaista lepu atmosferu a uglavnom u njihovom repertoaru dominiraju starogradske pesme koje zaista vrede i koje definitivno imaju svoju neku posebnu notu i car.

10.07.2017 01:34
Dusan Markovic

Po mnogo cemu je ovo zaista i vise nego idealno resenje.

04.07.2017 10:43
Biljana Brankovic

Po mnogo cemu je ovo odlican bend i od njega ne postoji nista posebno.

16.03.2017 08:56
Maja Matic

Mladi i energicni clanovi benda Rapsodija su vrsni poznavaoci razlicitih zanrova muzike,sto garantuje nezaboravan provod za vas i vase goste.U zavisnosti od same prilike i ambijenta,pazljivo biraju repertoar kako bi tokom svirke svi gosti podjednako uzivali.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Muzički bendovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Muzički bend RAPSODIJA Novi Sad
  • muzicki bend rapsodija,
  • muzicki bend rapsodija novi sad,
  • rapsodija novi sad,
  • rapsodija muzicki bend,
  • bend za vencanje,
  • klupski bendovi,
  • bend za svadbe