Od Baha do Sevdaha

  • 1
0.00 | 0 ocena
  • Ulica: Rade Kondića 55, Futog
  • Grad: Novi Sad
  • Mobilni: 069/Prikaži broj

O nama - OD BAHA DO SEVDAHA


Nijedno slavlje ne može da bude potpuno bez muzike. Zato je veoma važno da pažljivo odaberete ko će da Vam svira i to baš muziku koju volite.

Od Baha do sevdaha je petočlani orkestar koji postoji od 2012. godine u istom sastavu. Naši članovi su mladi, veseli, uvek raspoloženi da naprave dobru atmosferu i nadasve vešti i profesionalni, svako na svom instrumentu. Od drugih se razlikujemo po tome što smo izgradili jedinstveni sopstveni stil koji čini kombinacija tradicionalnog tamburaškog orkestra i modernog bendovskog zvuka.

Mi smo orkestar za svadbe i krštenja, punoletstva, kafiće, kafane ili klubove, za sve vrste Vaših slavlja ili redovne nastupe u lokalima, koji svojim bogatim repertoarom može da odgovori svakom zadatku. Zovemo se Od Baha do sevdaha, jer sviramo i pevamo bukvalno sve.

Na našem repertoaru koji redovno uvežbavamo i ažuriramo nalazi se klasična muzika, pop, rok, disko, moderni hitovi svih žanrova, narodna muzika iz svih krajeva Srbije, a takva raznolikost i šarolikost čini nas idealnim izborom bez obzira na muzički ukus i vrstu slavlja.

Po Vašoj želji, sviramo akustičnu, tamburašku svirku - na uvce i za dušu, ali smo spremni da se ozvučimo i budemo bend za velike skupove - pravi strujaški narodnjački orkestar, sa modernim pop-rock i turbo-folk hitovima na repertoaru. Sviramo i radimo bez fiksnog radnog vremena, po dogovoru i Vašoj želji.

Bilo da je Vaš izbor zabavna, narodna, tamburaška, starogradska ili klasična muzika, budite sigurni da možete da računate na nas, jer mi sviramo sve - od Baha do sevdaha.

Naći ćete nas putem telefona u bilo koje doba, a neka od ranijih iskustava možete pogledati i preko naših profila na društvenim mrežama. Radimo i autorsku muziku, gde je posebno dobro prihvaćena naša pesma pod nazivom "Ne mogu bez tebe".

Od Baha do sevdaha orkestar je po Vašoj meri. Nazovite nas radi dogovora što pre, jer pravljenje dobre atmosfere u svim prilikama je naša specijalnost.

Adresa: Rade Kondića 55, Novi Sad (Futog)

Youtube: Od Baha Do Sevdaha
Instagram: @od_baha_do_sevdaha_orkestar
Fejsbuk: Ansambl Od Baha do Sevdaha

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Muzički bendovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Od Baha do Sevdaha
  • Od Baha do Sevdaha,
  • Od Baha do Sevdaha tamburasi,
  • Od Baha do Sevdaha Novi Sad,
  • tamburasi novi sad,
  • Od Baha do sevdaha orkestar