Muzički bend žuti kišobran

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - MUZIČKI BEND ŽUTI KIŠOBRAN


Bend Žuti Kišobran osnovan je 2007. godine u Novom Sadu. Od početka pa do danas nastupa u istoj šestočlanoj formaciji – pevač, pevačica, bubnjevi, bas gitara, gitara i klavijature. U prvim godinama od osnivanja, bend je nastupao kao klupski sastav po vodećim klubovima u Novom Sadu, Bijeljini, Beogradu, Banja Luci, Zagrebu i mnogim drugim mestima u okruženju.

Od 2011. godine bend se preusmerio na nastupe na svadbenim veseljima, kompanijskim proslavama i drugim privatnim zabavama i vrlo brzo i uspešno se prestrojio u tu vrstu posla. To je rezultiralo velikim brojem nastupa na svadbama i drugim proslavama, do kojih je uglavnom stizao putem preporuka ljudi koji su ih slušali i bili veoma zadovoljnim kvalitetom njihovog nastupa.

Članovi benda su veoma iskusni i kvalitetni muzičari i pevači, izuzetno cenjeni u muzičkim krugovima. Osnovni moto benda je dobra zabava, što je pokazano i u samom nazivu benda, koji je dobio ime po naslovu pesme grupe Atomsko sklonište i stiha “ kupio sam sebi na dar jedan mali žuti kišobran, da mi zameni sunce kad pada kiša”. Pored dobre zabave, naš bend teži ka što kvalitetnijem izvođenju veoma velikog i širokog repertoara.

Shodno tome i pored izuzetno kvalitetnih ličnih muzičkih instrumenata, bend poseduje vrhunsko ozvučenje, veliku scensku rasvetu, sopstveni kombi pevoz i dva odlična tehničara koji rade na montaži i prevozu opreme. Repertoar benda je ogroman i svakoga dana se proširuje i uvećava da bi zadovoljio sve kriterijume i želje naših klijenata. Od strane pop rock muzike 60-tih, 70-tih i 80-tih godina, preko najnovijih hitova svetske pop produkcije, domaće ex-yu pop muzike, narodne stare izvorne i kafanske pesme, pa do najnovih hitova pop-folk izdanja.

Pored svojih nastupa, koji su ipak najbolja reklama, bend ima i svoj web sajt, facebook page, you tube kanal i konstanto ulaže u marketing na internetu i sarađuje sa mnogim portalima i stranicama koje promovišu tematiku muzičkih bendova.

Iskustva i preporuke posetilaca

23.08.2020 01:06
Neregistrovan korisnik

❤️

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Muzički bendovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Muzički bend žuti kišobran
  • Muzički bend žuti kišobran,
  • Muzički bend žuti kišobran Novi Sad,
  • Muzički bend iz Novog Sada,
  • Žuti kišobran bend,
  • Klupski bend žuti kišobran