Dodaj firmu

Od Baha do Sevdaha

Orkestar po Vašoj meri za sve vrste proslava. Mi sviramo sve - od Baha do sevdaha!
Pročitaj više

Rade Kondića 55, Futog
Novi Sad

Muzički bend žuti kišobran

Bend Žuti Kišobran je jedan od najboljih bendova u Srbiji za klupske svirke, ali i nastupe na različitim vrstama proslava. Članovi benda su veoma iskusni i kvalitetni muzičari i pevači, a bend poseduje i lične instrumente, vrhunsko ozvučenje i veliku scensku rasvetu.
Pročitaj više

Bulevar Jovana Dučića 39v
Novi Sad

Muzički bend TALASNA DUŽINA Novi Sad

Muzički bend Talasna dužina od 2008. godine uveseljava sve Vaše proslave u krugu porodice i prijatelja. Iza nas je preko 500 svadbi, a raznovrstan repertoar i energični nastup, garantuju zabavu za sve goste. Takođe, redovno nastupamo u klubovima širom zemlje i regiona.
Pročitaj više

Novi Sad
Novi Sad

Muzički bend RAPSODIJA Novi Sad

Poznat po dobroj energiji, bend Rapsodija iz Novog Sada je pravi izbor za sve vrste proslava gde se traži dobra pesma i vesela atmosfera. Mladi i energični članovi benda su vrsni poznavaoci različitih žanrova muzike, što garantuje nezaboravan provod.
Pročitaj više

Novi Sad
Novi Sad

Bend za svadbe AMPLITUDA Novi Sad

Amplituda bend iz Novog Sada uvek je spreman da svojom mladošću i energijom ispuni najlepše događaje u Vašem životu: svadbe, rođendani, krštenja Na našem repertoaru nalaze se najveći hitovi pop rok muzike, popularna muzika, ali i dobra, stara narodna pesma.
Pročitaj više

Novi Sad
Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane