O nama - MOLERSKI RADOVI VJ

Sa velikim ponosom možemo da kažemo da nakon višegodišnjeg iskustva, rada i truda, danas imamo tim koji je sposoban za sve vrste radova koji se tiču adaptacije poslovno-stambenih kompleksa, VJ adaptacije.

Među svim uslugama posebno izdvajamo sve vrste molerskih radova, koje obavljamo koristeći detaljnu analizu prostora u kome je potrebno obaviti radove, procenu površine na kojoj će se izvesti molerski i drugi radovi, kao i upotrebu najkvalitetnijih materijala poznatih brendova i proizvođača.
Pre samog izvođenja molersko-farbarskih radova potrebno je uraditi kvalitetnu pripremu. Potrebno je zaštititi prostor i nameštaj kako se ne bi uflekao od farbe i kreča. Potrebno je adekvatno pripremiti prostor za rad, zatim sledi šmirglanje i gletovanje, a zatim i bojenje i krečenje površina, nakon toga sledi provera kvaliteta a na kraju i čišćenje prostora, kako bi naši klijenti ušli u nov i čist prostor.

PRIPREMA ZIDOVA:

U toku molerskih radova priprema zidova i plafona je najzahtevniji deo posla i oduzima najviše vremena. Kvalitetna priprema je baza za kvalitetno izvođenje molerskih radova.

Da bi boja na zidovima bila u nijansi koju želite podloga na koju se nanosi je od presudnog značaja.
Naš tim profesionalaca će se potruditi da svaki segment radova bude adekvatno odrađen i u garantnom roku.

GLETOVANJE I ŠMIRGLANJE:

Da bi nanošenje boje bilo ravnomerno, pre krečenja potrebno je da površina na koju se nanosi boja bude ravna i bez rupa i neravnina.

KREČENJE I BOJENJE:

U zavisnosti od odabira boje može doći do razlike u ceni krajnje usluge molerskih radova. U svom radu mi koristimo različite vrste boja i kreča od poznatih proizvođača. Svojim klijentima ostavljamo izbor da li će se koristiti perive ili neperive boje ili izolacione boje.

Tu smo da Vas posavetujemo oko odabira nijansi za Vaš poslovni ili stambeni prostor, kao i da Vam preporučimo kvalitetne i dugotrajne boje, koje će se lepo uklopiti u prostor, ali neće bledeti ili se skidati.

Nakon završetka radova pristupamo kompletnom čišćenju prostora, kako bi on bio odmah useljiv i kako bi Vas poštedeli dodatnog stresa.

Naši klijenti nam veruju, proverite zašto!

Radno vreme: 7-17h

Iskustva i preporuke posetilaca

23.10.2020 02:22
Neregistrovan korisnik

Odlično rade ovi momci.

Sve pohvale za njih

23.10.2020 02:17
Neregistrovan korisnik

Prelepo i pedantno odrađeno.

Svaka pohvala za tu ekipu.

23.10.2020 02:11
Neregistrovan korisnik

Odlično odrađeno. Samo tako da nastave. Sve pohvale za te ljude.

23.10.2020 02:08
Neregistrovan korisnik

Sve pohvale za ovu ekipu.

23.10.2020 01:59
Neregistrovan korisnik

Korektno odrađeno

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Molerski radovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Molerski radovi VJ
  • Molerski radovi VJ,
  • Molerski radovi Čukarica,
  • Molerski radovi Beograd,
  • Molerski radovi VJ Beograd,