Vratite se na mobilnu verziju sajta
Škola španskog jezika Spanski jezik - ove skole stranih jezika nude kurseve za spanski jezik, naucite spanski jezik, saznajte cene i akcije za ucenje spanskog jezika. www.navidiku.rs Škola španskog jezikaKURS ŠPANSKOG JEZIKA Beograd, škola španskog jezika, časovi španskog jezika cena KURS ŠPANSKOG JEZIKA Novi Beograd, škola španskog jezika, časovi španskog jezika cena KURS ŠPANSKOG JEZIKA Čukarica, škola španskog jezika, časovi španskog jezika cena KURS ŠPANSKOG JEZIKA Palilula, škola španskog jezika, časovi španskog jezika cena KURS ŠPANSKOG JEZIKA Savski venac, škola španskog jezika, časovi španskog jezika cena KURS ŠPANSKOG JEZIKA Stari grad, škola španskog jezika, časovi španskog jezika cena KURS ŠPANSKOG JEZIKA Voždovac, škola španskog jezika, časovi španskog jezika cena KURS ŠPANSKOG JEZIKA Vračar, škola španskog jezika, časovi španskog jezika cena KURS ŠPANSKOG JEZIKA Zvezdara, škola španskog jezika, časovi španskog jezika cena

Škola španskog jezika

Nekoliko godina redovnog, ali ne i previše zahtevnog rada, dovoljno je svakom govorniku da ovlada španskim jezikom u dovoljnoj meri da stekne samopouzdanje kako bi se njime bez muke služio. Poznavanje španskog jezika predstavlja izuzetno korisnu veštinu, budući da hispanski svet, osim Španije, obuhvata najveći deo Srednje i Južne Amerike.

Škola španskog jezika

Važno je napomenuti da se slušanjem muzike i gledanjem španskih filmova i serija u velikoj meri može proširiti vokabular. Učenju gramatičkih i pravopisnih pravila, ipak, neophodno je pristupiti sistematično i opredeliti se za kvalitetan kurs.
Septembarski i januarsko-februarski upisni rok najbolji su termini za stupanje u školu španskog jezika. Neretko se dešava da zainteresovanost za kursevima poraste i u drugim dobima godine, stoga škole španskog jezika stavljaju zainteresovane na liste čekanja i otvaraju nove grupe polaznika kad god su u mogućnosti.
Svi polaznici koji se upisuju u školu jezika koju nisu ranije pohađali, a tvrde da poseduju predzanje, podvrgavaju se ulaznim testovima i proverama koje mogu biti usmenog ili pismenog karaktera.

Kursevi španskog jezika

Zanimanje za kurseve španskog jezika javlja se među polaznicima najrazličitijih potreba i uzrasta, bez ikakvih pravila. Najčešća motivacija jesu prilike za posao, odnosno saradnja sa nekom  španskom ili latinoameričkom kompanijom, kao i prilika za nastavak obrazovanja na nekom od mnogih univerziteta španskog govornog područja. Ne treba zanemariti ni one koji odlučuju da progovore španski jezik kako bi uživali u putovanjima čudesnim hispanskim svetom. U skladu sa različitim potrebama i interesovanjima svojih studenata, škole španskog jezika organizuju sledeće tipove kurseva:
  • opšti kursevi španskog za odrasle podeljeni na više nivoa u kojima se časovi održavaju najčešće dva puta nedeljno u malim grupama;
  • kursevi španskog za decu i mlade;
  • intenzivni kursevi španskog jezika (ubrzani kursevi);
  • pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatog španskog sertifikata DELE;
  • konverzacijski kursevi španskog;
  • specijalizovani ili stručni kursevi španskog (npr. za poslovnu korespondenciju);
  • individualni kursevi španskog jezika.
Kursevi mogu trajati mesec dana, jedan semestar ili godinu dana. Po završetku određenog kursa, polaznik se može opredeliti da nastavi ka višem nivou. Po završetku bilo kog pojedinačnog kursa, škole jezika dodeljuju svim uspešnim korisnicima sertifikate znanja.

Učenje španskog jezika

Škole španskog jezika kreiraju i sprovode svoje kurseve imajući u vidu Zajednički evropski okvir za žive jezike (Common European Framework of Reference for Languages, skraćeno CEFR). CEFR sistemom predstavljen je jedinstven evropski standard za testiranje poznavanja i nivelaciju izučavanja jednog jezika prema kom je učenje stranog jezika podeljeno na šest nivoa, od A1 do C2. U skladu sa tom podelom, obuka je izdeljena na šest kurseva: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.
Nivo A1 kreiran je kao španski za početnike, a polaznik koji završi nivo C2 može bez problema da izađe na polaganje ispita za najviši stepen DELE diplome i spreman je da ravnopravno komunicira sa izvornim govornicima.

Cene kurseva španskog jezika

Kursevi španskog jezika koštaju od 3000 do 8000 dinara mesečno. Najpopularniji i najtraženiji jesu opšti kursevi jezika na kojima se jedan nivo savlada u roku od jednog ili dva semestra.
 
 
 
 
 
 
 
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Naučite ŠPANSKI JEZIK u nekoj od škola španskog jezika uz programe prema svom nivou znanja

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Škola španskog jezika
Napišite komentar:
Nenad Pavlovic

Subota, 08.12.2018. 10:54

Nazalost, nema previse skola u kojima se u danasnje vreme na kvalitetan nacin moze uciti spanski jezik. Uglavnom, je to jedan veoma lep jezik i sugurno ga zbog nekog posla ili putovanja vredi makar elementarno poznavati.

Filip Milutinovic

Utorak, 09.05.2017. 12:15

Po pravilu, sto se ovog jezika tice, pre ili kasnije se sigurno mozete odluciti za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

Marina Zivkovic

Utorak, 25.04.2017. 06:59

Sigureno je ovo jedan i vise nego kvalitetan jezik kada govorimo o mogucnosti njegove kasnije kvalitetne upotrebe.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 24.04.2017. 02:03

Ukoliko nesto postoji dobro u celoj prici, onda je to spanski jezik.

Jovana Milinkovic

Sreda, 12.04.2017. 07:02

Koliko mi se samo cini, po pravilu spanski jezik je nesto sto zaista vredi, medjutim treba umeti pa ga na vreme poceti uciti kako bi sto ranije usao u usi.

Todor Markovic

Utorak, 28.03.2017. 07:16

Po meni je sto se ovogo jezika tice, sigurno kvalitet veoma vazan. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.

Lea Stankovic

Ponedeljak, 13.03.2017. 09:45

Po meni od ovog jezika ne postoji nista bolje. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

Janko Zivanovic

Utorak, 21.02.2017. 10:53

Ako nista, bar je moguce da ovaj jezik u Beogradu lako naucite.

Simona Vucinic

Petak, 03.02.2017. 08:35

Koliko mi se samo cini, kod ovog jezika je u velikoj meri potrebno da se odlucite za kvalitet.

Petar Jankovic

Utorak, 24.01.2017. 08:27

Licno mislim da je sto se spanskog jezika tice, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari vise nisu bas toliko bitne.

Marta Dencevic

Četvrtak, 05.01.2017. 08:18

Moje licno misljenje je da sto se tice ovog jezika, samo treba da potrazite neko strucno i provereno lice koje savrseno poznaje ovaj jezik.

Ivan Stojanovic

Petak, 16.12.2016. 08:58

Ako mene licno pitate, ovo je jezik koji ipak nije bas toliko tezak za ucenje. Vazno je samo da imate dovoljno prakse pa da mozete da razovarate i msilite na tom jeziku.

Ljubinka Sreckovic

Sreda, 30.11.2016. 10:40

Definitivno stanski jezik moze veoma brzo da udje u usi. Bas iz tog razloga treba da posetite skolu stranih jezika za decu Alfabeto i onda se sigurno necete pokajati.

Nikolina Pantelic

Sreda, 16.11.2016. 10:43

Spanski zid vise zaista nije toliko popularan. Ukoliko se vec kojim slucajem odlucite da ga uradte, onda je svakako najbolje resenje da posetite molerksu radnju Moleks Stil i da se bas tamo uverite u kvalitet.

Jana Stankovic

Utorak, 15.11.2016. 08:31

Ukoliko kao odrastao covek planirate da ucite spanski jezik, onda je skola Wizard definitivno pravo resenje za vas. To je skola u koju po tom pitnu zaista mozete da imate puno poverenje.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 14.11.2016. 07:01

Zapravo je spanski jezik veoma lak za decu kada ga uce. Zato roditelji trebad a upisuju svoju decu u neku kvalitetnu skolu kao sto je primera radi Creatix.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 24.10.2016. 01:25

Spanski jezik nije generalno vise jezik koji je tokom primera radi devedesetih toliko bio populara. Medjutim, spanski jezik nije u danasnje vreme vise previse tezak.

Dusan Markovic

Sreda, 24.08.2016. 07:54

Nekako mi se cini da je prosta sa onim gledanjem ''spanskih sapunica'' dovoljno da se stekne neko elementarno poznavanje ovog jezika. Bas nekako brzo ulazi u usi.

Lea Stankovic

Sreda, 20.07.2016. 11:22

Nazalost, nema previse skola u kojima se u danasnje vreme na kvalitetan nacin moze uciti spanski jezik. Uglavnom, je to jedan veoma lep jezik i sugurno ga zbog nekog posla ili putovanja vredi makar elementarno poznavati.