Adresa: Daničareva 4
Beograd
Adresa: Vuka Karadžića 6/l, Balkanska 4/III
Beograd
Adresa: Miloja Zakica 2a
Beograd
Adresa: Vojvode Micka Krstića 38, pr 4
Beograd
Adresa: Uzun Mirkova 3
Beograd
Adresa: Studentska 23
Beograd
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 167, Brace Jerkovic 185 a II sprat
Beograd
Adresa: Zrenjaninski put 7 ( Krnjača )
Beograd
Adresa: Kursulina 2a
Beograd
Adresa: Mekenzijeva 53/ IV sprat
Beograd
Adresa: Čede Mijatovića 3
Beograd
Adresa: Bratstva i jedinstva 39
Beograd
Adresa: Kosovska 19 ( ulaz iz drorišta OŠ Drinka Pavlovič), Koste Nađa 34b
Beograd
Adresa: Milentija Popovica 9
Beograd
Adresa: Jelene Ćetković 14
Beograd
Adresa: Grge Jankesa 10, Mirijevo
Beograd
Adresa: Kumodraška 172, 2.nivo, lokal 10
Beograd
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 10 D/I, drugi sprat (YU Biznis centar)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Škola španskog jezika
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Škola španskog jezika

Nekoliko godina redovnog, ali ne i previše zahtevnog rada, dovoljno je svakom govorniku da ovlada španskim jezikom u dovoljnoj meri da stekne samopouzdanje kako bi se njime bez muke služio. Poznavanje španskog jezika predstavlja izuzetno korisnu veštinu, budući da hispanski svet, osim Španije, obuhvata najveći deo Srednje i Južne Amerike.

Škola španskog jezika

Važno je napomenuti da se slušanjem muzike i gledanjem španskih filmova i serija u velikoj meri može proširiti vokabular. Učenju gramatičkih i pravopisnih pravila, ipak, neophodno je pristupiti sistematično i opredeliti se za kvalitetan kurs.
Septembarski i januarsko-februarski upisni rok najbolji su termini za stupanje u školu španskog jezika. Neretko se dešava da zainteresovanost za kursevima poraste i u drugim dobima godine, stoga škole španskog jezika stavljaju zainteresovane na liste čekanja i otvaraju nove grupe polaznika kad god su u mogućnosti.
Svi polaznici koji se upisuju u školu jezika koju nisu ranije pohađali, a tvrde da poseduju predzanje, podvrgavaju se ulaznim testovima i proverama koje mogu biti usmenog ili pismenog karaktera.

Kursevi španskog jezika

Zanimanje za kurseve španskog jezika javlja se među polaznicima najrazličitijih potreba i uzrasta, bez ikakvih pravila. Najčešća motivacija jesu prilike za posao, odnosno saradnja sa nekom  španskom ili latinoameričkom kompanijom, kao i prilika za nastavak obrazovanja na nekom od mnogih univerziteta španskog govornog područja. Ne treba zanemariti ni one koji odlučuju da progovore španski jezik kako bi uživali u putovanjima čudesnim hispanskim svetom. U skladu sa različitim potrebama i interesovanjima svojih studenata, škole španskog jezika organizuju sledeće tipove kurseva:
  • opšti kursevi španskog za odrasle podeljeni na više nivoa u kojima se časovi održavaju najčešće dva puta nedeljno u malim grupama;
  • kursevi španskog za decu i mlade;
  • intenzivni kursevi španskog jezika (ubrzani kursevi);
  • pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatog španskog sertifikata DELE;
  • konverzacijski kursevi španskog;
  • specijalizovani ili stručni kursevi španskog (npr. za poslovnu korespondenciju);
  • individualni kursevi španskog jezika.
Kursevi mogu trajati mesec dana, jedan semestar ili godinu dana. Po završetku određenog kursa, polaznik se može opredeliti da nastavi ka višem nivou. Po završetku bilo kog pojedinačnog kursa, škole jezika dodeljuju svim uspešnim korisnicima sertifikate znanja.

Učenje španskog jezika

Škole španskog jezika kreiraju i sprovode svoje kurseve imajući u vidu Zajednički evropski okvir za žive jezike (Common European Framework of Reference for Languages, skraćeno CEFR). CEFR sistemom predstavljen je jedinstven evropski standard za testiranje poznavanja i nivelaciju izučavanja jednog jezika prema kom je učenje stranog jezika podeljeno na šest nivoa, od A1 do C2. U skladu sa tom podelom, obuka je izdeljena na šest kurseva: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.
Nivo A1 kreiran je kao španski za početnike, a polaznik koji završi nivo C2 može bez problema da izađe na polaganje ispita za najviši stepen DELE diplome i spreman je da ravnopravno komunicira sa izvornim govornicima.

Cene kurseva španskog jezika

Kursevi španskog jezika koštaju od 3000 do 8000 dinara mesečno. Najpopularniji i najtraženiji jesu opšti kursevi jezika na kojima se jedan nivo savlada u roku od jednog ili dva semestra.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Nenad Pavlovic
Nazalost, nema previse skola u kojima se u danasnje vreme na kvalitetan nacin moze uciti spanski jezik. Uglavnom, je to jedan veoma lep jezik i sugurno ga zbog nekog posla ili putovanja vredi makar elementarno poznavati.
Filip Milutinovic
Po pravilu, sto se ovog jezika tice, pre ili kasnije se sigurno mozete odluciti za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
Marina Zivkovic
Sigureno je ovo jedan i vise nego kvalitetan jezik kada govorimo o mogucnosti njegove kasnije kvalitetne upotrebe.
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko nesto postoji dobro u celoj prici, onda je to spanski jezik.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, po pravilu spanski jezik je nesto sto zaista vredi, medjutim treba umeti pa ga na vreme poceti uciti kako bi sto ranije usao u usi.
Todor Markovic
Po meni je sto se ovogo jezika tice, sigurno kvalitet veoma vazan. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.
Lea Stankovic
Po meni od ovog jezika ne postoji nista bolje. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Janko Zivanovic
Ako nista, bar je moguce da ovaj jezik u Beogradu lako naucite.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, kod ovog jezika je u velikoj meri potrebno da se odlucite za kvalitet.
Petar Jankovic
Licno mislim da je sto se spanskog jezika tice, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari vise nisu bas toliko bitne.
Marta Dencevic
Moje licno misljenje je da sto se tice ovog jezika, samo treba da potrazite neko strucno i provereno lice koje savrseno poznaje ovaj jezik.
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate, ovo je jezik koji ipak nije bas toliko tezak za ucenje. Vazno je samo da imate dovoljno prakse pa da mozete da razovarate i msilite na tom jeziku.
Ljubinka Sreckovic
Definitivno stanski jezik moze veoma brzo da udje u usi. Bas iz tog razloga treba da posetite skolu stranih jezika za decu Alfabeto i onda se sigurno necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Spanski zid vise zaista nije toliko popularan. Ukoliko se vec kojim slucajem odlucite da ga uradte, onda je svakako najbolje resenje da posetite molerksu radnju Moleks Stil i da se bas tamo uverite u kvalitet.
Jana Stankovic
Ukoliko kao odrastao covek planirate da ucite spanski jezik, onda je skola Wizard definitivno pravo resenje za vas. To je skola u koju po tom pitnu zaista mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Zapravo je spanski jezik veoma lak za decu kada ga uce. Zato roditelji trebad a upisuju svoju decu u neku kvalitetnu skolu kao sto je primera radi Creatix.
Marko Petrovic
Spanski jezik nije generalno vise jezik koji je tokom primera radi devedesetih toliko bio populara. Medjutim, spanski jezik nije u danasnje vreme vise previse tezak.
Dusan Markovic
Nekako mi se cini da je prosta sa onim gledanjem ''spanskih sapunica'' dovoljno da se stekne neko elementarno poznavanje ovog jezika. Bas nekako brzo ulazi u usi.
Lea Stankovic
Nazalost, nema previse skola u kojima se u danasnje vreme na kvalitetan nacin moze uciti spanski jezik. Uglavnom, je to jedan veoma lep jezik i sugurno ga zbog nekog posla ili putovanja vredi makar elementarno poznavati.