Adresa: Belo Vrelo 55
Beograd
Adresa: Miloja Zakica 2a
Beograd
Adresa: Vuka Karadžića 6/l, Balkanska 4/III
Beograd
Adresa: Krunska 47a, Beograd
Beograd
Adresa: Internacionalnih brigada 45
Beograd
Adresa: Jelene Ćetković 14
Beograd
Adresa: Cerak
Beograd
Adresa: Kursulina 2a
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Ruski jezik
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kurs RUSKOG JEZIKA (A1) - (60 časova - 3,5 meseca) - grupna nastava

Akcija -17% 12000 Din.
Kurs RUSKOG JEZIKA (A1) - (60 časova - 3,5 meseca) - grupna nastava po ceni od 12.000 din samo u Akademiji Educativa!&nb
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Ruski jezik

Ruski je istočnoslovenski jezik sa najvećim brojem govornika. Na našem tržištu je sve potražnja za prevodiocima i stručnjacima koji govore ruski jezik, stoga se vladanje ovim jezikom može pokazati kao korisna stavka u svačijoj radnoj biografiji.

Škola ruskog jezika

Mnoge škole jezika u današnje vreme organizuju kvalitetne interaktivne kurseve na kojima, kako odrasli, tako i deca, mogu osvežiti i usavršiti svoje znanje ruskog jezika ili se upustiti u avanturu učenja od samog početka. U školama ruskog jezika neguju se sve jezičke veštine – čitanje, pisanje, razumevanje, konverzacija i ovladavanje gramatičkim pravilima. 
Poziv za upis na kurseve ruskog jezika najčešće se objavljuje u septembru i februaru (na početku svakog polugodišta). Škole ruskog jezika povremeno formiraju nove grupe i van redovnih termina, čim se za tim ukaže potreba među zainteresovanim polaznicima i obezbede potrebni uslovi u vidu raspoloživosti profesorskog kadra.
Polaznici koji imaju nameru da unaprede ranije stečeno znanje ruskog jezika, pre upisa na novi kurs polažu ulazni test u pismenoj ili usmenoj formi kako bi profesori bili sigurni na kom nivou znanja se nalazi novi učenik.

Kursevi ruskog jezika

Na kurseve ruskog jezika upisuju se polaznici različitih uzrasta, potreba i interesovanja. Glavni razlog za neke jeste napredak u karijeri, prihvatanje nove poslovne prilike ili mogućnost obrazovanja na ruskom govornom području. Drugi, pak, žele da bliže razumeju rusku kulturu, umetnost, istoriju i običaje. Trećima je motivacija bogaćenje sopstvene biografije. Radi lakšeg prilagođavanja potrebama i željama svojih polaznika, škole jezika organizuju različite tipove kurseva ruskog jezika:
opšti kursevi ruskog za odrasle podeljeni na više nivoa u kojima se časovi održavaju najčešće dva puta nedeljno u malim mentorskim grupama;
  • kursevi ruskog za decu;
  • intenzivni kursevi ruskog jezika;
  • konverzacijski kursevi ruskog;
  • poslovni kursevi ruskog jezika;
  • individualni kursevi ruskog jezika;
  • online kursevi ruskog, itd.
Različite vrste kurseva ruskog jezika mogu biti organizovane na mesečnom, semestralnom i godišnjem nivou. Neki kursevi su jednokratni, dok drugi imaju svoje nastavke. Nakon uspešno odslušanog i položenog kursa ili niza kurseva, polaznicima se dodeljuje diploma škole jezika.

Učenje ruskog jezika

Kursevi ruskog jezika prilagođeni su standardima za učenje i predavanje koje propisuje Zajednički evropski okvir za žive jezike (Common European Framework of Reference for Languages, skraćeno CEFR). Sistemom CEFR predstavljen je jedinstven evropski standard za nivelaciju poznavanja i izučavanja jednog jezika. U  skladu sa ovim sistemom koji se poštuje gotovo svuda u Evropi, učenje jednog stranog jezika podeljeno je na šest nivoa, od A1 do C2, a prema tome su kreirani i kursevi A1, A2, B1, B2, C1 i C2. U okviru svakog nivoa mogu postojati i podkursevi A1.1, A1.2, B1.1... itd.
Nivo A1 je ruski za početnike, a posle završenog nivoa C2 polaznik ovladala ruskim književnim jezikom kao izvorni govornik.

Cene kurseva ruskog jezika

Najzastupljeni su kursevi ruskog za odrasle i kursevi ruskog za decu. Za pohađanje nekog od tečajeva ruskog jezika mesečno treba izdvojiti od 3000 do 7500 dinara.
 
 
 
 
 
 
 
 

Iskustva i komentari posetilaca

Srdjan Budimirovic
Ruski jezik sigurno nije vise toliko popularan ali to ne znaci da ga je nepozeljno znati ili makar u odredjenoj meri poznavati. Medjutim, smatram da je u danasnje vreme tesko pronaci neku kvalitetnu skolu gde bi mogao ruski da se uci i da je zbog toga najbolje da potrazite privatne casove.
Filip Milutinovic
Po mnogo cemu je on i vise nego skup za ucenje iako su ga pre nasi roditelji ucili bukvalno za dzebe u skolama.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju, tesko da cete moci ikada da pronadjete ovaj jezik.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu je ovo i vise nego dobar jezik.
Lea Stankovic
Ruski jezik jeste bas lep jezik ali uvek treba da postavite pitanje sta cete sa njim da uradite. To po meni nije nikada lako resenje.
Todor Markovic
Sto se ovog jezika tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan i pre ili kasnije ce sigurno da dodje do izrazaja.
Simona Vucinic
Kvalitet ovog jezika bi po meni po mnogim stvarima uvek trebao da bude u drugom planu.
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, ruski jezik je odlican jezik ali ovo definitivno nije nesto sto je previse pozeljno.
Marta Dencevic
Nikada svoje dete jos kao malo ne bih mogla da pocnem da ucim da uci ruski jezik. Sve drugo je koliko mi se tice manje bitno.
Petar Jankovic
U svakom slucaju je moje licno misljenje takvo da je ruski jezik veoma lep ali da je za decu na neki nacin nepraktican.
Ljubinka Sreckovic
Ovo je ako mene pitate veoma lep jezik ali zaisat ne znam zbog cega bi neko u danasnje vreme da ga uci
Ivan Stojanovic
Mislim da nikako ne bi bilo dobro da se ruski jezik nacisto povuce iz skola.
Nikolina Pantelic
Samo je potrebno da vase dete sto pre pocne da uci ovaj jezik ali je bas iz tog razloga potrebno da posetite skolu stranih jezika za decu Lexis.
Jana Stankovic
Ukoliko planirate da naucite ruki jezik, onda u svakom slucaju najbolej resenje za vas je skola jezika Ru-Slovo.
Biljana Brankovic
Veoma je lepo kada deca kao jos jako mala pocnu da uce ruski jezik. Zaista je to ipak nesto veoma znacajno. Zato roditelji svoju decu treba da upisuju isljuciv u kvalitetne skole kao sto je primera radi Little Dreams.
Marko Petrovic
Nazalost ruski jezik sam licno ja ucio u skoliki i bas sam ga dosta voleo. Ono sto je sada cinjenica je to da sam posle dugog niza godina koliko ga nisam govorio sada ga vec poprilicno zaboravio.
Dusan Markovic
Licno, volim ruski jezi i rusku kulturu. Medjutim, svi kazu da je ruski tezak jezik za ucenje i da je potrebno odta rada i truda da se ulozi kako bi se gramatika na sto bolji nacin naucila.
Lea Stankovic
Ruski jezik sigurno nije vise toliko popularan ali to ne znaci da ga je nepozeljno znati ili makar u odredjenoj meri poznavati. Medjutim, smatram da je u danasnje vreme tesko pronaci neku kvalitetnu skolu gde bi mogao ruski da se uci i da je zbog toga najbolje da potrazite privatne casove.