Vratite se na mobilnu verziju sajta
Škola nemackog jezika Škola Nemačkog jezika - ove škole nude kurs i časove nemačkog jezika. Naucite Nemački jezik, saznajte cene i akcije za učenje Nemačkog jezika. www.navidiku.rs Škola nemackog jezikaKURS NEMAČKOG JEZIKA Beograd, škola nemackog jezika, časovi nemačkog jezika cena KURS NEMAČKOG JEZIKA Pančevo, škola nemackog jezika, časovi nemačkog jezika cena KURS NEMAČKOG JEZIKA Novi Sad, škola nemackog jezika, časovi nemačkog jezika cena KURS NEMAČKOG JEZIKA Novi Beograd, škola nemackog jezika, časovi nemačkog jezika cena KURS NEMAČKOG JEZIKA Čukarica, škola nemackog jezika, časovi nemačkog jezika cena KURS NEMAČKOG JEZIKA Palilula, škola nemackog jezika, časovi nemačkog jezika cena KURS NEMAČKOG JEZIKA Savski venac, škola nemackog jezika, časovi nemačkog jezika cena KURS NEMAČKOG JEZIKA Stari grad, škola nemackog jezika, časovi nemačkog jezika cena KURS NEMAČKOG JEZIKA Vračar, škola nemackog jezika, časovi nemačkog jezika cena KURS NEMAČKOG JEZIKA Zemun, škola nemackog jezika, časovi nemačkog jezika cena KURS NEMAČKOG JEZIKA Zvezdara, škola nemackog jezika, časovi nemačkog jezika cena ŠKOLA NEMAČKOG , kurs nemackog jezika, časovi nemačkog jezika, cena

Škola nemackog jezika

Nemački jezik predstavlja jedan od traženijih stranih jezika za učenje u svetu i kod nas. Sve je zastupljeniji u poslovnoj komunikaciji, diplomatiji, kulturi i obrazovanju. Važi za jezik u kome nema mnogo nepravilnosti, a leksički je vrlo blizak engleskom.

Škola nemačkog jezika

Za uspešno ovladavanje nemačkim nije potrebna nadarenost za jezike. Talenat, naravno, može da pomogne, ali ga je lako nadomestiti dobrom voljom, radnim navikama, kvalitetnim udžbenicima i dobrim profesorima.
Upis na kurseve nemačkog jezika najčešće se vrši u septembru i februaru (na početku svakog semestra). Usled sve veće potražnje, međutim, mnoge škole jezika formiraju nove grupe polaznika tokom čitave godine, uključujući i letnji period.
Pošto polaznici na novi kurs mogu doći posedujući neko predzanje, pre upisa u određenu grupu profesori obavljaju testiranje kako bi precizno odredili na kom nivou znanja se nalazi novi polaznik.

Kursevi nemačkog jezika

Na kurseve nemačkog jezika javljaju se polaznici različitih uzrasta, potreba i interesovanja. Najčešći razlozi jesu potreba za napretkom u poslu, lično usavršanje, traženje akademske prilike na nemačkim ili austrijskim univerzitetima, odnosno poslovnog angažmana u nemačkim i austrijskim kompanijama. Škole jezika se prilagođavaju raznovrsnim potrebama svojih učenika i organizuju više vrsta traženih kurseva:
  • opšti kursevi nemačkog za odrasle u kojima se časovi održavaju dva puta nedeljno u mentorskim grupama do 10 polaznika;
  • kursevi nemačkog za decu i tinejdžere;
  • intenzivni kursevi nemačkog jezika (ubrzani kursevi);
  • pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatog sertifikata Goethe-Zertifikat;
  • konverzacijski kursevi nemačkog;
  • specijalizovani ili stručni kursevi nemačkog za lekare i medicinske radnike;
  • individualni kursevi nemačkog jezika;
  • online kursevi nemačkog.
U zavisnosti od tipa kursa, nastava se organizuje jednom ili više puta nedeljno na jednomesečnom, semestralnom ili godišnjem nivou. Neki specijalni kursevi poput poslovnih ili konverzacijskih mogu trajati samo nekoliko meseci, dok je za savladavanje najvišeg nivoa jezika uopšte potrebno nekoliko godina. Svakom polazniku koji uspešno završi određeni kurs, škola izdaje svoj sertifikat.

Učenje nemačkog jezika

Većina kurseva nemačkog jezika kod nas osmišljena je u skladu sa normama koje propisuje Zajednički evropski okvir za žive jezike (Common European Framework of Reference for Languages, skraćeno CEFR). CEFR sistem podrazumeva jedinstven evropski standard za nivelaciju poznavanja i izučavanja jednog jezika prema kom je učenje jednog stranog jezika podeljeno na šest nivoa, od A1 do C2, u skladu sa kojima se kreiraju i kursevi: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.
Nivo A1 namenjen je početnicima, dok polaznik koji uspešno završi kurs C2 može da se koristi nemačkim jezikom kao maternjim.

Cene kurseva nemačkog jezika

Najveća potražnja jeste za različitim nivoima opštih kurseva nemačkog jezika. Cena opšteg kursa na mesečnom nivou kreće se od 3000 do 10000 dinara, dok za ceo specijalizovani kurs treba odvojiti između 30000 i 40000 dinara.
 
 
 
 
 
 
 
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od skola stranih jezika gde mozete naci ponudu za KURS NEMACKOG JEZIKA

Škola nemackog jezika :
Škola nemackog jezika Beograd:
Škola nemackog jezika Pančevo:
Škola nemackog jezika Novi Sad:
Škola nemackog jezika Kragujevac:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na KURS NEMACKOG JEZIKA

Početni kurs nemačkog jezika za odrasle po SUPER ceni - mesec dana

popust 55%

Početni kurs nemačkog jezika za odrasle po SUPER ceni - mesec dana

Početni kurs nemačkog jezika za odrasle po SUPER ceni - mesec dana - 1.900 din! ...Pročitajte više

Cena kupona: 4.200din./1.900din.

Firma: Škola stranih jezika PLANETARIJA
Sestara Ninkovic 2a,

27d:17h:31m

Naučite NEMAČKI JEZIK u nekoj od škola nemačkog jezika uz programe prema svom nivou znanja!

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Škola nemackog jezika
Napišite komentar:
Nikolija Milojevic

Subota, 08.12.2018. 10:52

Ucenje nemackog jezika je sve zastupljenije kod nas. U Beogradu u danasnje vreme postoji dosta skola u kojima mozete uciti nemacki jezik. Inlingua Galindo je primer skole u kojoj na veoma kvalitetnom i visokom nivou mozete uciti nemacki jezik.

Filip Milutinovic

Utorak, 09.05.2017. 12:13

Kako god da okrenete, ovaj jezik treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je daleko manje vazno.

Jovana Milinkovic

Utorak, 25.04.2017. 06:57

Sto se nemackog jezika tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da dodjete do kvalitet. Mada, svaka kvalitetna skola jezika treba da se plati najmanje 300 eura.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 24.04.2017. 02:00

Zaista ovo ne bi trebao da bude preterano tezak jezik za ucenje.

Lea Stankovic

Sreda, 12.04.2017. 07:00

Koliko mi se samo cini, sto se ovog jezika tice, veoma je vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Druge stvari po meni i nius bas toliko vazne kao sto se mozda na prvi pogled cini.

Todor Markovic

Utorak, 28.03.2017. 07:14

U svakom slucjau neka strucna skola za ucenje ovog jezik vam je i vise nego potrebna, kako pre tako i kasnije.

Simona Vucinic

Ponedeljak, 13.03.2017. 09:43

Naravno da je sto se ovog jezika tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je po meni mnogo manje bitno i vazno.

Janko Zivanovic

Utorak, 21.02.2017. 10:50

Najvaznija stvar kod ovog jezika je da na vreme pocnete da ga ucite. Sve drugo je daleko gore resenje.

Marta Dencevic

Petak, 03.02.2017. 08:33

Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da znate da je nemacki jezik jedan od povoljnijih jezika kod nas za ucenje.

Petar Jankovic

Utorak, 24.01.2017. 08:25

Licno mislim da je po pitanju ovog jezika, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Nakon toga neke druge stvari i nisu bas toliko vazne.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 05.01.2017. 08:16

Nemacki jezik je veoma dobar i korstian jezik i bas zbog toga je veoma vazno da deca pocnu veoma rano da ga uce.

Dragoslav Savkic

Subota, 14.01.2017. 03:24

Svako ko ima pristojan pristup Internetu, može pre ili kasnije savladati bilo koji svetski jezik. Postoji nebrojeno načina da se online besplatno uče strani jezici. Manje ili više uspešno, brže ili sporije. Naravno, uvek ima ali, koje sreću kvari. To je pre svega metod, ili način kako učiti neki strani jezik, u ovom slučaju nemački jezik. Od svih metoda za učenje stranih jezika, pa i nemačkog, jedna se izdvojila i znam puno njih koji su baš zahvaljujući ovoj metodi savladali strani jezik.

Ivan Stojanovic

Petak, 16.12.2016. 08:55

Ako pricamo o nemackom jeziku, samo treba da znate da nije toliko lak ili ni tezak za ucenje. Samo treba da mu dovoljno poklonite svoju paznju.

Nikolina Pantelic

Sreda, 30.11.2016. 10:36

Licno mislim da je po pitanju nemackog jezika, ubedljivo najbolje resenje da posetite skolu jezika za decu La Parabla u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.

Jana Stankovic

Utorak, 15.11.2016. 08:28

Po pitanju nemackog jezika, smatram da je zaista ubedljivo najboljer esenje da posetite skolu Sivana I da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 14.11.2016. 02:46

Nemacki jezik moze veoma kvalitetno da se uci u skoli Inlingua Galindo. To je ipak jedna profesionalna skola jezika koja poseban akcenat stavlja na rad sa decom.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 24.10.2016. 01:21

Koliko mogu da cujem nemacki jezik je jezik koji sve veci broj ljudi uci posto planiraju da predju da zive i da rade bas u tu drzavu. To je u svakom slucaju nesto za sta je potrebno dosta vreme, volje i naravno debeo dzep.

Dusan Markovic

Sreda, 24.08.2016. 07:51

Sve vise doktora medicine se odlucuje da uci nemacki jezik. To i nije toliko neobicno kada imate na umu da su plate za doktore skoro tri puta vece u nemackoj nego u Srbiji.

Lea Stankovic

Sreda, 20.07.2016. 11:18

Ucenje nemackog jezika je sve zastupljenije kod nas. U Beogradu u danasnje vreme postoji dosta skola u kojima mozete uciti nemacki jezik. Inlingua Galindo je primer skole u kojoj na veoma kvalitetnom i visokom nivou mozete uciti nemacki jezik.