Škola nemackog jezika Beograd

Adresa: Belo Vrelo 55
Beograd
Adresa: Kneza Viseslava 63, T.c. Vidikovac, I sprat
Beograd
Adresa: Vuka Karadžića 6/l, Balkanska 4/III
Beograd
Adresa: Kralja Milana 20, IV sprat, st. 22.
Beograd
Adresa: Miloja Zakica 2a
Beograd
Adresa: Zrenjaninski put 7 ( Krnjača )
Beograd
Adresa: Milentija Popovica 9
Beograd
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 167, Brace Jerkovic 185 a II sprat
Beograd
Adresa: Kosovska 19 ( ulaz iz drorišta OŠ Drinka Pavlovič), Koste Nađa 34b
Beograd
Adresa: Dečanska 2, V sprat, stan 13
Beograd
Adresa: Makenzijeva 23, Beograd
Beograd
Adresa: Krunska 47a, Beograd
Beograd
Adresa: Vlajkoviceva 25, (III sprat)
Beograd
Adresa: Glavna 18
Beograd
Adresa: Grge Jankesa 10, Mirijevo
Beograd
Adresa: Podavalska 78
Beograd
Adresa: Kursulina 2a
Beograd
Adresa: Mekenzijeva 53/ IV sprat
Beograd
Adresa: Vlajkoviceva 25, (III sprat)
Beograd
Adresa: Jelene Ćetković 14
Beograd
Adresa: Bratstva i jedinstva 39
Beograd
Adresa: Glavna 18
Beograd
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 10 D/I, drugi sprat (YU Biznis centar)
Beograd
Adresa: Čede Mijatovića 3
Beograd

Škola nemackog jezika Novi Sad

Adresa: Njegoseva 14
Novi Sad
Adresa: Cankareva 9
Novi Sad
Adresa: Bulevar Cara Lazara 41
Novi Sad
Adresa: Danila Kiša 2/61
Novi Sad

Škola nemackog jezika Kragujevac

Adresa: Kralja Petra Prvog 23/2, Pešačka zona (Centrotekstil 2. sprat)
Kragujevac

Škola nemackog jezika Pančevo

Adresa: Delfe Ivanić 4, Pančevo
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Škola nemackog jezika
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Škola nemackog jezika

Nemački jezik predstavlja jedan od traženijih stranih jezika za učenje u svetu i kod nas. Sve je zastupljeniji u poslovnoj komunikaciji, diplomatiji, kulturi i obrazovanju. Važi za jezik u kome nema mnogo nepravilnosti, a leksički je vrlo blizak engleskom.

Škola nemačkog jezika

Za uspešno ovladavanje nemačkim nije potrebna nadarenost za jezike. Talenat, naravno, može da pomogne, ali ga je lako nadomestiti dobrom voljom, radnim navikama, kvalitetnim udžbenicima i dobrim profesorima.
Upis na kurseve nemačkog jezika najčešće se vrši u septembru i februaru (na početku svakog semestra). Usled sve veće potražnje, međutim, mnoge škole jezika formiraju nove grupe polaznika tokom čitave godine, uključujući i letnji period.
Pošto polaznici na novi kurs mogu doći posedujući neko predzanje, pre upisa u određenu grupu profesori obavljaju testiranje kako bi precizno odredili na kom nivou znanja se nalazi novi polaznik.

Kursevi nemačkog jezika

Na kurseve nemačkog jezika javljaju se polaznici različitih uzrasta, potreba i interesovanja. Najčešći razlozi jesu potreba za napretkom u poslu, lično usavršanje, traženje akademske prilike na nemačkim ili austrijskim univerzitetima, odnosno poslovnog angažmana u nemačkim i austrijskim kompanijama. Škole jezika se prilagođavaju raznovrsnim potrebama svojih učenika i organizuju više vrsta traženih kurseva:
  • opšti kursevi nemačkog za odrasle u kojima se časovi održavaju dva puta nedeljno u mentorskim grupama do 10 polaznika;
  • kursevi nemačkog za decu i tinejdžere;
  • intenzivni kursevi nemačkog jezika (ubrzani kursevi);
  • pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatog sertifikata Goethe-Zertifikat;
  • konverzacijski kursevi nemačkog;
  • specijalizovani ili stručni kursevi nemačkog za lekare i medicinske radnike;
  • individualni kursevi nemačkog jezika;
  • online kursevi nemačkog.
U zavisnosti od tipa kursa, nastava se organizuje jednom ili više puta nedeljno na jednomesečnom, semestralnom ili godišnjem nivou. Neki specijalni kursevi poput poslovnih ili konverzacijskih mogu trajati samo nekoliko meseci, dok je za savladavanje najvišeg nivoa jezika uopšte potrebno nekoliko godina. Svakom polazniku koji uspešno završi određeni kurs, škola izdaje svoj sertifikat.

Učenje nemačkog jezika

Većina kurseva nemačkog jezika kod nas osmišljena je u skladu sa normama koje propisuje Zajednički evropski okvir za žive jezike (Common European Framework of Reference for Languages, skraćeno CEFR). CEFR sistem podrazumeva jedinstven evropski standard za nivelaciju poznavanja i izučavanja jednog jezika prema kom je učenje jednog stranog jezika podeljeno na šest nivoa, od A1 do C2, u skladu sa kojima se kreiraju i kursevi: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.
Nivo A1 namenjen je početnicima, dok polaznik koji uspešno završi kurs C2 može da se koristi nemačkim jezikom kao maternjim.

Cene kurseva nemačkog jezika

Najveća potražnja jeste za različitim nivoima opštih kurseva nemačkog jezika. Cena opšteg kursa na mesečnom nivou kreće se od 3000 do 10000 dinara, dok za ceo specijalizovani kurs treba odvojiti između 30000 i 40000 dinara.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Nikolija Milojevic
Ucenje nemackog jezika je sve zastupljenije kod nas. U Beogradu u danasnje vreme postoji dosta skola u kojima mozete uciti nemacki jezik. Inlingua Galindo je primer skole u kojoj na veoma kvalitetnom i visokom nivou mozete uciti nemacki jezik.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, ovaj jezik treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je daleko manje vazno.
Jovana Milinkovic
Sto se nemackog jezika tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da dodjete do kvalitet. Mada, svaka kvalitetna skola jezika treba da se plati najmanje 300 eura.
Mihajlo Nastasovic
Zaista ovo ne bi trebao da bude preterano tezak jezik za ucenje.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovog jezika tice, veoma je vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Druge stvari po meni i nius bas toliko vazne kao sto se mozda na prvi pogled cini.
Todor Markovic
U svakom slucjau neka strucna skola za ucenje ovog jezik vam je i vise nego potrebna, kako pre tako i kasnije.
Simona Vucinic
Naravno da je sto se ovog jezika tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je po meni mnogo manje bitno i vazno.
Janko Zivanovic
Najvaznija stvar kod ovog jezika je da na vreme pocnete da ga ucite. Sve drugo je daleko gore resenje.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da znate da je nemacki jezik jedan od povoljnijih jezika kod nas za ucenje.
Petar Jankovic
Licno mislim da je po pitanju ovog jezika, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Nakon toga neke druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Dragoslav Savkic
Svako ko ima pristojan pristup Internetu, može pre ili kasnije savladati bilo koji svetski jezik. Postoji nebrojeno načina da se online besplatno uče strani jezici. Manje ili više uspešno, brže ili sporije. Naravno, uvek ima ali, koje sreću kvari. To je pre svega metod, ili način kako učiti neki strani jezik, u ovom slučaju nemački jezik. Od svih metoda za učenje stranih jezika, pa i nemačkog, jedna se izdvojila i znam puno njih koji su baš zahvaljujući ovoj metodi savladali strani jezik.
Ljubinka Sreckovic
Nemacki jezik je veoma dobar i korstian jezik i bas zbog toga je veoma vazno da deca pocnu veoma rano da ga uce.
Ivan Stojanovic
Ako pricamo o nemackom jeziku, samo treba da znate da nije toliko lak ili ni tezak za ucenje. Samo treba da mu dovoljno poklonite svoju paznju.
Nikolina Pantelic
Licno mislim da je po pitanju nemackog jezika, ubedljivo najbolje resenje da posetite skolu jezika za decu La Parabla u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
Jana Stankovic
Po pitanju nemackog jezika, smatram da je zaista ubedljivo najboljer esenje da posetite skolu Sivana I da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Nemacki jezik moze veoma kvalitetno da se uci u skoli Inlingua Galindo. To je ipak jedna profesionalna skola jezika koja poseban akcenat stavlja na rad sa decom.
Marko Petrovic
Koliko mogu da cujem nemacki jezik je jezik koji sve veci broj ljudi uci posto planiraju da predju da zive i da rade bas u tu drzavu. To je u svakom slucaju nesto za sta je potrebno dosta vreme, volje i naravno debeo dzep.
Dusan Markovic
Sve vise doktora medicine se odlucuje da uci nemacki jezik. To i nije toliko neobicno kada imate na umu da su plate za doktore skoro tri puta vece u nemackoj nego u Srbiji.
Lea Stankovic
Ucenje nemackog jezika je sve zastupljenije kod nas. U Beogradu u danasnje vreme postoji dosta skola u kojima mozete uciti nemacki jezik. Inlingua Galindo je primer skole u kojoj na veoma kvalitetnom i visokom nivou mozete uciti nemacki jezik.