Vratite se na mobilnu verziju sajta
Škola italijanskog jezika Italijanski jezik - ove skole stranih jezika nude kurs i časove za italijanski jezik. Saznajte cene i akcije za ucenje italijanskog jezika. www.navidiku.rs Škola italijanskog jezikaKURS ITALIJANSKOG Beograd, škola italijanskog jezika, časovi italijanskog jezika cena KURS ITALIJANSKOG Pančevo, škola italijanskog jezika, časovi italijanskog jezika cena KURS ITALIJANSKOG Novi Beograd, škola italijanskog jezika, časovi italijanskog jezika cena KURS ITALIJANSKOG Čukarica, škola italijanskog jezika, časovi italijanskog jezika cena KURS ITALIJANSKOG Savski venac, škola italijanskog jezika, časovi italijanskog jezika cena KURS ITALIJANSKOG Stari grad, škola italijanskog jezika, časovi italijanskog jezika cena KURS ITALIJANSKOG Vračar, škola italijanskog jezika, časovi italijanskog jezika cena KURS ITALIJANSKOG Zvezdara, škola italijanskog jezika, časovi italijanskog jezika cena ITALIJANSKI JEZIK - kurs Italijanskog jezika, škola Italijanskog jezika, cena

Škola italijanskog jezika

Zajedno sa španskim i francuskim, italijanski jezik pripada romanskoj grupi i važi za jedan od najmuzikalnijih svetskih jezika. Iako kao maternji nema veliki broj govornika, italijanski je jedan  od najtraženijih stranih jezika kojim, iz ličnih ili poslovnih razloga, žele da ovladaju govornici širom sveta. 

Škola italijanskog jezika

Da bi stigao do željenog nivoa razumevanja, čitanja i pisanog i usmenog izražavanja u italijanskom jeziku, jedan učenik mora da uloži trud i strpljenje. Za ovladavanje ovim jezičkim veštinama ključni su adekvatni udžbenici i dobri profesori.
Upisivanje na kurseve italijanskog jezika uglavnom se obavlja u septembru i februaru. U slučaju veće potražnje, a u dogovoru sa polaznicima, mnoge škole jezika otvaraju nove grupe tokom čitave godine.
Ukoliko se upisujete na novi kurs, a niste početnik, na osnovu pokazanog znanja pri polaganju ulaznog testa, profesori će vas rasporediti u odgovarajuću grupu.

Kursevi italijanskog jezika

Kurseve italijanskog jezika pohađaju polaznici različitih uzrasta i interesovanja. Bilo da je razlog pojavljivanje novih prilika u poslu ili obrazovanju, zaljubljenost u italijansku književnost, muziku ili film, ili lakša komunikacija sa prijateljima u inostranstvu, škole jezika se lako prilagođavaju različitim potrebama svojih učenika i sprovode više vrsta traženih kurseva:
  • opšti kursevi italijanskog za odrasle u kojima se časovi održavaju dva puta nedeljno u malim mentorskim grupama;
  • kursevi italijanskog za decu i mlade;
  • intenzivni kursevi italijanskog jezika (ubrzani kursevi);
  • pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatog sertifikata CELI;
  • konverzacijski kursevi italijanskog;
  • specijalizovani ili stručni kursevi italijanskog (npr. za poslovnu korespondenciju);
  • individualni kursevi italijanskog jezika.
Svakom polazniku koji uspešno završi jednomesečni, semestralni ili godišnju partiju kursa italijanskog jezika, matična škola izdaje svoj sertifikat kao garant stečenog znanja. 

Učenje italijanskog jezika

Većina kurseva u školama italijanskog jezika širom Srbije nastavno je prilagođena normama koje propisuje Zajednički evropski okvir za žive jezike (Common European Framework of Reference for Languages, skraćeno CEFR). CEFR sistemom propisan je jedinstven evropski standard za proveru poznavanja i raslojavanje izučavanja jednog jezika prema kom je učenje stranog jezika podeljeno na šest nivoa, od A1 do C2. U skladu sa tom podelom, formiraju se i kursevi: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.
Nivo A1 namenjen je početnicima, dok je polaznik koji uspešno završi kurs C2 sposoban da upotrebljava italijanski jezik kao maternji.

Cene kurseva italijanskog jezika

Mesečni iznos koji treba izdvojiti za opšti kurs italijanskog jezika razlikuje se od škole do škole i kreće se od 3000 do 7500 dinara.
 
 
 
 
 
 
 
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od skola stranih jezika gde mozete naci ponudu za KURS ITALIJANSKOG

Škola italijanskog jezika :

Naučite ITALIJANSKI JEZIK U NEKOJ od škola italijanskog jezika uz programe prema svom nivou znanja!

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Škola italijanskog jezika
Napišite komentar:
Nikolija Milojevic

Subota, 08.12.2018. 10:51

Italijanski jezikaje jedan veoma lep i melodican jezik. Ukoliko zelite da ucite italijanski jezika ali na kvalitetan nacin onda je svakako najbolje resenja za vas da posetite obrazovni centra Smart Basic i licno se raspitate sve sta vas zanima.

Filip Milutinovic

Utorak, 09.05.2017. 12:12

Sto se ovog jezika tice, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati kako god da okrenete. Jedini je problem u tome sto cene nisu bsa toliko male.

Jovana Milinkovic

Utorak, 25.04.2017. 06:55

Koliko mi se samo cini, ovo je jedan i vise nego lep i tecan jezik za ucenje.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 24.04.2017. 02:00

Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu je ovo i vise nego dobar jezik.

Lea Stankovic

Sreda, 12.04.2017. 06:59

Po meni, naravno da je ovo jedan veoma lep jezik za ucenje ali je veoma bitno da znate da nije bas previse lak za ucenje kada o tome govorimo. On jeste lagan za nas audiku i izgovor ali gramatika nije bas lagana.

Todor Markovic

Utorak, 28.03.2017. 07:13

U svakom pogledu je po meni ovo jezik koji je veoma nezahvalana za ucenje.

Simona Vucinic

Ponedeljak, 13.03.2017. 09:42

Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta jezika u koju treba da imate puno poverenje.

Janko Zivanovic

Utorak, 21.02.2017. 10:50

Sto se mene licno tice, ovo je posebna vrsta jezika. Sve drugo je sto se mene tice, daleko losije resenje.

Marta Dencevic

Petak, 03.02.2017. 08:33

Koliko mi je samo poznato, italijanski jezik je jedan od boljih jezika na nasim prostorima.

Petar Jankovic

Utorak, 24.01.2017. 08:24

Koliko je samo meni poznato, sto se ovog jezika tice, deca ga veoma lako usvajaju i uce.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 05.01.2017. 08:12

Moje licno misljenje je da sto se ovog jezika tica, odmah treba da potrazite neko strucno i provereno lice.

Ivan Stojanovic

Petak, 16.12.2016. 08:54

Moj prijatelj je na svoju ruku poceo da uci italijanski jezik. Planira da se preseli tamo. Kaze mi da mu je bilo potrebno oko 1.5 godina da bi ga bas onako solidno savladao.

Nikolina Pantelic

Sreda, 30.11.2016. 10:36

Kada pricamo o italijanskom jeziku, ubedljivo je najbolje resenje da posetite skolu jezika za decu Kolarac posto je to bukvalno institucija koja je od nacinalnog znacaja.

Jana Stankovic

Utorak, 15.11.2016. 08:27

Po pitanju italijanskog jezika, ubedljivo je najbolje resenje da posetite skolu jezika Finilingo. To je skola jezika u koju po tom pitanju zaista mozete da imate puno poverenje.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 14.11.2016. 02:44

Italijanski jezik je nesto sto vase dete moze da uci u veoma lepoj atmosferi u skoli Bunny School.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 24.10.2016. 01:20

Italijanski jezik je po meni jedan poprilicno tecan jezik i jezik koji generalno nije toliko tesko da se nauci.

Dusan Markovic

Sreda, 24.08.2016. 07:50

Sto se tice italijanskog jezika, situacija je na neki nacin specificna. Pre svega, ovo zaista nije toliko tezak jezik za ucenje ali je jezik koji postaje sve vise potreban. Vidim d sve vise mladih ljudi odlucuje da se posveti ucenju ovog stranog jezika.

Lea Stankovic

Sreda, 20.07.2016. 11:16

Italijanski jezikaje jedan veoma lep i melodican jezik. Ukoliko zelite da ucite italijanski jezika ali na kvalitetan nacin onda je svakako najbolje resenja za vas da posetite obrazovni centra Smart Basic i licno se raspitate sve sta vas zanima.