O nama - KOMBI PREVOZ LUGI SAN


Preduzeće Lugi San već dugi niz godina uspešno se bavi uslugama transporta u domaćem i međunarodnom saobraćaju. Ukoliko Vam je potreban brz, pouzdan, a što je najvažnije najjeftiniji kombi prevoz robe, naš iskusan tim Vam stoji na raspolaganju 24 časa, 7 dana u nedelji.

Naš vozni park je sačinjen od nekoliko kombi vozila i hladnjača nosivosti do 3 tone: Škoda Felicia, Mercedes benz Sprinter 313 CDI, Fiat ducato TERMONIKG, Iveco Dayli c35 c13 TERMOKING. Sva vozila su tapacirana i specijalno opremljena, tako da Vaša selidba ili bilo kakav prevoz robe protekne u najboljem redu. Ukoliko Vam je potreban transport gabaritnih stvari posedujemo tapacirane kamione, kamion-furgon, kamion cerada, nosivosti od 1-3 tone i dužine do 4,7 metara.

Pored brzine i kvaliteta usluge, ono što naše predzeće izdvaja od drugih je činjenica da posedujemo sve licence i sertifikate ISO-0045. Naše preduzeće vrši transport hladnjačama do 2t vodećim proizvođačima hrane u Srbiji – VITAL, RUBIN, MEDELA, ALBUS i mnogi drugi.

Osim prevoza robe u Beogradu i Srbiji, preduzeće Lugi San vrši međunarodni kombi prevoz po najpovoljnijim uslovima. Naša vozila koja koristimo za međunarodni kombi prevoz su specijalno obezbeđena i sigurna, tako da isporuku vršimo na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Sa željom da svim našim klijentima omogućimo smanjenje troškova prevoza nudimo uslugu zbirnog transporta koji je troškovno efikasan metod za prevoz robe između određenih destinacija. Zbirni transport je efikasan kada klijenti plaćaju samo prostor koji je pošiljka zauzela, a ne ceo tovarni prostor.

Kombi prevoz Lugi San pruža i usluge selidbe stanova i poslovnih prostora u zemlji i inostranstvu. Takođe, specijalizovani smo za selidbe i prevoz gabaritnih stvari, kao što su: klaviri, sefovi, termo peći, razne kase i sl. Vaše stvari sa našim kombi prevozom su sigurnije nego ikad, dopremljene na tačnu adresu i u dogovoreno vreme. Poklonite nam poverenje i uživajte u Vašoj selidbi.

U sklopu preduzeća Lugi San nalazi se 70m2 zidanog carinskog prostora koji je maksimalno obezbeđen video-nadzorom i čuvarom. Takođe, vršimo usluge carinjenja robe, kao i 24h utovar i istovar robe viljuškarima.

Brz, efikasan, pouzdan, a što je najvažnije najjeftiniji kombi prevoz robe
Međunarodni kombi prevoz po povoljnim uslovima
Zbirni transport-najefikasniji metod za prevoz robe između određenih destinacija

Radno vreme: 00-24h


Kombi prevoz Lugi San, Tomasevacka 20, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

26.03.2017 06:58
Sanja Kekic

Kombi prevoz Lugi San pruza i usluge selidbe stanova i poslovnih prostora u zemlji i inostranstvu.Takodje,specijalizovani su za selidbe i prevoz gabaritnih stvari,kao sto su klaviri,sefovi,termo peci,razne kase.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Minibus i kombi prevoz
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kombi prevoz Lugi San
  • Kombi prevoz Lugi San,
  • Kombi prevoz Lugi San radno vreme,
  • Kombi prevoz Lugi San kontakt,
  • transport hladnjacama do 2t,
  • najjeftiniji kombi prevoz,
  • medjunarodni kombi prevoz,
  • zbirni transport