Vitosprint prevoz putnika

4.5 | 10 ocena
Ulica: Radnička 61
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Vitosprint prevoz putnika
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.vitosprint-prevoz.com

O nama

VITOSPRINT PREVOZ PUTNIKA

 

Firma Vitosprint nudi Vam svakodnevni prevoz putnika kombijem i minibusom, do svih većih gradova Evrope: Bratislava, Skoplje, Beč, Budimpešta, Skoplje, Krakov. U saradnji sa našim partnerima, obezbedili smo za Vas autobuski prevoz do Italije i Švedske. Takođe, organizujemo i prevoz putnika od/do aerodroma, kao i mogućnost iznajmljivanja minibuseva i kombija, po najpovoljnijim uslovima.

 

Kombi prevoz je odličan izbor za intimnija porodična putovanja, putovanja poslovnih ljudi i mini grupa, kojima se pruža sloboda planiranja putovanja, na način da svoj put organizuju prema svojim željama i potrebama. Vitosprint prevoz putnika nudi Vam udobno i brzo putovanje do željenih destinacija u zemlji i inostranstvu.

 

U našem voznom parku nalaze se klimatizovana kombi vozila marke Mercedes Benz, Opel Vivaro i Volksvagen T5. Naša vozila novije generacije imaju kapacitet 8 sedećih mesta i odlikuju se udobnim i prostranim enterijerom. Pored prevoza putnika do velikog broja destinacija, nudimo Vam i mogućnost iznajmljivanja kombi vozila, sa našim profesionalnim vozačem. Naša kombi vozila možete iznajmiti na osnovu pređene kilometraže ili na osnovu iznajmljivanja kombija na određeni vremenski period.

 

Ako Vam je potreban prevoz većeg broja putnika, pravi izbor su naša minibus vozila Iveco Daily koja imaju kapacitet do 20 sedećih mesta. Naša pouzdana i udobna vozila su Vam na raspolaganju kako za dalja inostrana putovanja, tako i za razgledanja Beograda i obilazak gradova Srbije. Za Vaš potpuni komfor tokom putovanja, naša minibus vozila su opremljena udobnim sedištima, klimom, neonskom rasvetom, DVD/CD/MP3 plejerom sa LCD monitorima i mikrofonom. Takođe, nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja minibus vozila sa profesionalnim vozačem.

 

Firma Vitosprint vrši svakodnevne aerodromske transfere do/sa aerodroma Nikola Tesla, kao i prevoz do aerodroma u Budimpešti, Bratislavi, Beču i Skoplju. U zavisnosti od veličine grupe prevoz može biti organizovan kao kombi prevoz, prevoz minibusom ili luksuznim automobilima.

 

Prevoz se obavlja po sistemu sa Vaše željene adrese, hotela, autobuske ili železničke stanice do željenog aerodoroma i obrnuto. Odmah po sletanju aviona, na terminalu će Vas dočekati naš vozač, koji će Vam pružiti svu neophodnu pomoć oko prtljaga, smestiti u naša vozila i bezbedno dovesti do hotela ili stana.

 

Jedna od naših najpopularnijih destinacija u Evropi je Budimpešta. Ukoliko i Vi želite da poslovno ili turistički posetite jedan od najlepših gradova u Evropi, nudimo Vam kombi prevoz Beograd-Budimpešta aerodrom, sa profesionalnim vozačem. Takođe, vršimo minibus prevoz Beograd-Budimpešta aerodrom, po najpovoljnijim uslovima.

 

Za Vaše sigurno i bezbedno putovanje, firma Vitosprint nudi Vam putničko zdravstveno osiguranje koje Vam pruža pouzdanu i potpunu zaštitu tokom boravka u inostranstvu. U saradnji sa agencijom Golden Tok obezbeđujemo sve vrste viza: tranzitne, posetilačke, biznis i druge, kao i radnih dozvola za Južnoafričku Republiku. Naši profesionalni agenti će Vam pružiti svu neophodnu pomoć u popunjavanju aplikacije za dobijanje južnoafričke vize i dati izvesne sugestije kada se radi o dokumentaciji koju morate priložiti uz prijavu. Takođe, pružamo usluge prevoza do južnoafričke ambasade u Sofiji i povratak istog dana.

 

Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom postojanju na tržištu možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih putnika koji su udobno i pouzdano stigli do željene destinacije. Ukoliko je i Vama potreban najpovoljniji kombi ili minibus prevoz do svih većih evropskih gradova, Vitosprint prevoz putnika je Vaš siguran izbor:

 

 •  - Aerodrom Nikola Tesla cena od 15e
 •  - Aerodrom u Budimpešti cena od 25e
 •  - Aerodrom u Bratislavi cena od 40e
 •  - Aerodrom u Beču cena od 40e
 •  - Aerodrom u Skoplju cena od 25e
 •  
 •  - Beograd – Beč u jednom smeru je 40e, a povratno putovanje je 70e
 •  - Novi Sad – Beč u jednom smeru je 40e, a povratno putovanje je 70e
 •  - Subotica – Beč u jednom smeru je 35e, a povratno putovanje je 65e
 •  
 •  - Beograd – Bratislava u jednom smeru je 40e, a povratno putovanje je 65e
 •  - Novi Sad – Bratislava u jednom smeru je 35e, a povratno putovanje je 60e
 •  - Subotica – Bratislava u jednom smeru je 30e, a povratno putovanje je 55e
 •  - Beograd – Skoplje u jednom smeru je 25e, a povratno putovanje je 50e

 

Radno vreme: 00-24h

 

Najsigurniji prevoz Budimpešta aerodrom Franc List.

Beograd-Budimpešta aerodrom prevoz kombijem.

 

Vitosprint prevoz putnika, Radnička 61, Beograd.

 

Cenovnik

1. Subotica – Bratislava povratno putovanje
55e
2. Subotica – Bratislava u jednom smeru
30e
3. Novi Sad – Bratislava povratno putovanje
60e
4. Novi Sad – Bratislava u jednom smeru
35e
5. Beograd – Bratislava povratno putovanje
65e
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  11.02.2020 11:31

  Odlicna agencija za prevoz putnika.

  Milos Topalovic
  01.12.2016 09:18

  Ako vam je potreban vanlinijski prevoz unutar zemlje ili po Evropi oni su pravi izbor za vas.Udobnost i pouzdanost pre svega.Zahvaljujuci dugogodisnjem uspesnom postojanju na trzistu mogu se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih putnika koji su udobno i pouzdano stigli do zeljene destinacije.

  Firme u blizini

  Supernova travel minibus i kombi prevoz, Majke Jevrosime 29, Beograd, Stari grad, Beograd
  Terra Travel minibus prevoz, Gračanička 16, Stari grad, Beograd
  Beorent international, Mihaila Bogićevića 4, Beograd, Savski venac, Beograd
  Minibus prevoz Nedal, Bulevar Zorana Đinđića 45 e, lokal 22, Novi Beograd, Beograd
  Kombi prevoz putnika Red Line, Svetog Nikole 43, Zvezdara, Beograd
  S Transfer Service, Dobropoljska 61, Savski venac, Beograd
  Mis Color Pikap prevoz robe, Triše Kaclerovića 27đ, Voždovac, Beograd
  ĆOSIĆ TRAVEL Iznajmljivanje minibusa sa vozačem, Jurija Gagarina 67, Novi Beograd, Beograd
  Serbia Travel Services, Generala Anrija 28, Voždovac, Beograd
  Axios Logistics Kombi prevoz putnika, Gračanicka 16, Stari grad, Beograd