Kombi prevoz Miloš

5.0 | 8 ocena
Ulica: Banatska 83v/10, Zemun
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Kombi prevoz Miloš
Mobilni: 064/
www.prevoziselidbe.com

O nama


Prevoz sve vrste robe u bilo koji deo Beograda, a i šire, može da vam obezbedi nasa agencija. Kombi prevoz pod najpovoljnijim uslovima možete naći samo kod nas. Mi smo agencija koja ima dugogodišnje iskustvo u obavljanju prevoza kombi vozilima, tako da možemo da vam izađemo u susret bez obzira o kojoj vrsti robe je reč, koja je količina i na koju lokaciju se vozi.

Naša kombi vozila su najsavremenija, opremljena brojnim sistemima koji mogu da obezbede svim našim klijentima najbezbedniji prevoz kombijem na bilo koju izabranu destinaciju, pri čemu možete biti postpuno mirni i spokojni, jer sva vaša roba, dok je kod nas u kombiju, jeste sigurna i bezbedna. Mi garantujemo da ćete robu nakon prevoza dobiti onakvu kakvu ste je poslati, tako da rizik ne postoji. S obzirom da se bavimo ovim poslovm godinama, znamo najbrže i najkraće puteve prevoza, tako da naša kombi vozila veoma brzo stižu na vaše odredište, tako da vi možete da se opustite i mirni sačekate isporuku. Kombi prevoz obavljamo vozilima koja imaju prostrane tovarne prostore, tako da su naši kapaciteti prevoza vaše robe veliki, pa ne morate da brinete da li ćete moći sve stvari da spakujete. Takođe, u našem asortimanu usluga koje nudimo klijentima, postoje i usluge utovara i istovara, tako da ukoliko vam je i u ovoj oblasti pomoć potrebna, mi smo prava agencija za vaše potrebe. Imamo vrlo profesionalan odnos prema svim našim klijetima, jer nam je cilj da svi naši klijenti budu zadovoljni nakon saradnje sa nama.

Nasa kompanija Vam je dostupna svih dana u godini, kad god vam zatreba prevoz kombijem. Zato ne morate da razmišljate o tome koji je dan, da li je praznik i jesmo li otvoreni, mi smo svim našim klijentima na raspolaganju non stop. Prevoz kombijem za vas može biti zanimljiva avantura, jer ćete se uverite da ne morate imati briga ni glavobolja oko prevoza, jer sve može da se obavi lagano, brzo i efikasno, bez potrebe da se vi pomučite oko bilo čega. Samo nam dajte adresu od koje polazimo i na koju vozimo, i kombi Miloša Đorića stiže u najkraćem roku.

Nudimo i:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Lazar Ristic
  12.06.2016 09:10

  Siguran i povoljan prevoz putnika i robe.Njihova kombi vozila su najsavremenija, opremljena brojnim sistemima koji mogu da obezbede svim klijentima najbezbedniji prevoz kombijem na bilo koju izabranu destinaciju.Sve preporuke.

  Firme u blizini

  Kombi prevoz Lugi San, Tomasevacka 20, Borča, Beograd
  Terra Travel minibus prevoz, Gračanička 16, Stari grad, Beograd
  Beorent international, Mihaila Bogićevića 4, Beograd, Savski venac, Beograd
  Minibus prevoz Nedal, Bulevar Zorana Đinđića 45 e, lokal 22, Novi Beograd, Beograd
  Vitosprint prevoz putnika, Radnička 61, Stari grad, Beograd
  Kombi prevoz Marković, Tomaševačka 32, Krnjača, Borča, Beograd
  Autoprevoznik Taxi Travel, Jurija Gagarina 56, Novi Beograd, Beograd
  ĆOSIĆ TRAVEL Iznajmljivanje minibusa sa vozačem, Jurija Gagarina 67, Novi Beograd, Beograd
  Axios Logistics Kombi prevoz putnika, Gračanicka 16, Stari grad, Beograd