O nama - KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA NEW MY OFFICE


Knjigovodstvena agencija New My Office iz Novog Sada privrednim društvima i preduzetnicima nudi kompletne knjigovodstvene usluge prilagođene njihovim potrebama. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima u mogućnosti smo da pružimo usluge korisnicima iz različitih delatnosti: građevinarstvo, ugostiteljstvo, trgovina i razne uslužne delatnosti …

Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć prilikom otvaranja firme, profesionalno vođenje knjiga ili zatvaranje radnje, knjigovodstvena agencija New My Office je pravi izbor za Vas. Nakon dugog niza godina u poslu, naš rad karakteriše profesionalnost, tačnost, odgovornost i ažurnost, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata.

Sa željom da Vam maksimalno olakša poslovanje, knjigovodstvena agencija New My Office svoje usluge prilagođava svakom klijentu ponaosob u zavisnosti od njegove delatnosti, načina i obima poslovanja. Naša agencija je otvorena za svaki vid dogovora oko vrste usluge koja Vam je potrebna..

Sve knjigovodstvene usluge u agenciji New My Office obavljaju se kvalitetno i efikasno, pridržavajući se važećih propisa iz oblasti knjigovodstva u Republici Srbiji. Takođe, naš tim redovno prati zakonske promene i klijente obaveštava o svim relevantnim promenama.

Za uspešno poslovanje bez problema – knjigovodstvena agencija New My Office!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-16h

Knjigovodstvena agencija New My Office, Jevrejska 24, Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

09.07.2018 04:41
Milan Nikolic
Knjigovodstvena agencija New My Office nalazi se u Novom Sadu,tacnije u Jevrejskoj. Nudi sve vrte knjigovodstvenih usluga po jako pristupacnim cenama. Jako su iskusni u svom poslu,tacni i krajnje korektni. Preporucujem svima saradnju sa ovom knjigovodstvenom agencijom.
08.07.2018 02:30
Igor Stevanovic
Preporucujem vam ovu knjigovodstvenu agenciju, veoma su profesionalni, tacni i uredni.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Knjigovodstvene agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Knjigovodstvena agencija New My Office
  • Knjigovodstvena agencija New My Office,
  • Agencija za knjigovodstvo New My Office,
  • New My Office Novi Sad,
  • Knjigovodstvena agencija u Novom Sadu,
  • Knjigovodstvo Novi Sad,
  • Knjigovodstvena agencija New My Office radno vreme