Kontakt podaci za vašu firmu

Knjigovodstvena agencija Profit Plus 021

  • 2
5.0 | 9 ocena
Knjigovodstvena agencija Profit Plus 021 nudi kompletne knjigovodstvene usluge za preduzetnike i privredna društva. Okupivši vrhunski tim stručnjaka različitih specijalnosti na jednom mestu, naša agencija nudi profesionalne usluge klijenti...
Pročitaj više
Ćirpanova 3, lokal 3
Novi Sad

Knjigovodstvena agencija Analitika

  • 1
5.0 | 7 ocena
Bilo da Vam je potrebno vođenje knjiga za preduzeće, trgovinsku radnju ili menjačnicu, agencija Analitika stoji Vam na raspolaganju. Naš visokoobrazovani tim nudi kompletne računovodstvene usluge za sve delatnosti po najpovoljnijim cenama ...
Pročitaj više
Devet Jugovica 5/25
Novi Sad

Knjigovodstvena agencija New My Office

  • 2
5.0 | 7 ocena
Knjigovodstvena agencija New My Office već dugi niz godina nudi knjigovodstvene usluge prilagođene potrebama privrednih društava i preduzetnika različitih delatnosti. Neka i Vaše poslovanje bude uspešno, kvalitetno i efikasno....
Pročitaj više
Jevrejska 24
Novi Sad

Knjigovodstvena Agencija Deki

  • 1
0.0 | 0 ocena
Pouzdano, sigurno i stručno knjigovodstvo je osnov za dobro poslovanje svake firme. Zato je tu za Vas knjigovodstvena agencija Deki....
Pročitaj više
Laze Kostića 7
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
Zakonski uslovi i procedura za likvidaciju zavise od pravnog subjektiviteta. U svakom slucaju ukoliko ste primera radi vlasnik STR onda je najbolje da za taj postupak, ako vec nemate svog knjigovodju, platite nekog drugog knjigovodju da vam to uradi.
Lea Stankovic
Najvaznija stvar kod likvidacije je u tome da se sve uradi na vreme, odnosno da ne probijete neke rokove. Zbog toga su cene za likvidaciju takve kakve jesu, odnosno nisu ni malo jeftine.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju, ona nikako nije za potcenjivanje kako god da okrenete.
Simona Vucinic
Svakako je samo koliko mogu da vidim, likvidacija firme je svakako jedan od boljih koraka.
Todor Markovic
Nije ovo bas toliko teska aktivnost da bi vam zbog nje ttrebalo neka posebna svota novca. Odnosno, nije to nesto previse komplikovano da bi se uradilo.
Marta Dencevic
Po meni je u svakom slucaju ona nesto sto dosta kosta. Sigurno da ne moze nista drugacije to da funkcionise.
Janko Zivanovic
Sa odredjenim aktivnositma kao sto je likvidacija se sigurno ne treba igrati.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju ,likvidacija je nesto sto dobro i debelo treba da se plati. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Petar Jankovic
Moje je licno misljenje takvo da likvidacija predstavlja bas jednu dobru aktivnost. Mada, sve veci je broj ljudi koji se bavi upravo ovom profesijom.
Nikolina Pantelic
Ipak je potrebnod a likvidaciju sprovede bas neko strucno lice.
Ivan Stojanovic
U slucaju likvidiranja preduzeca, samo treba da svoje poverenje da ukazete nekom provernom mestu i vise nista posle toga ne treba da brinete. Ipak je to posao koji ne moze da vam radi neki sarlatan.
Jana Stankovic
Po pitanju likvidacije, jedino resenje za vas je da posetite agenciju Sim i vise se po tom pitanju necete pokajati.
Biljana Brankovic
Ukoliko je potrebno da ne daj Boze, uradite likvidaciju preduzeca, ubedljivo je najbolje da posete knjegovodstvenu agenciju Iva koja vam po tom pitanju pruza veoma strucnu uslugu.
Marko Petrovic
Likvidacija je nesto sto je polno za svakog gazduz. Zbog toga treba da gledate i da tezite da to bude posao u koji cete moci da imate puno poverenje ukoliko ga posvetite nekom profesionalcu.
Dusan Markovic
Ukoliko ste vec dosli u situaciji da morate da likvidirate svoje preduzece onda je najlogicnije da otpustite prethodnog knjigovidju a da angazujete novog kako bi vam zavrsio postpak likvidacije bez problema.
Stojance Ristovski
Zakonski uslovi i procedura za likvidaciju zavise od pravnog subjektiviteta. U svakom slucaju ukoliko ste primera radi vlasnik STR onda je najbolje da za taj postupak, ako vec nemate svog knjigovodju, platite nekog drugog knjigovodju da vam to uradi.