Medicus natura

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - MEDICUS NATURA


Predstavljamo Vam važnu medicinsku knjigu pod nazivom "Medicus Natura", jer svi znamo da je zdravlje najvažnije i da je dobro zdravlje osnova svega ostalog. Ova knjiga na stručan, a i na popularan način da bi svakom bila razumljiva, što je i bila namera autora knjige otkriva najnovija naučna saznanja i pozicionira se u najnovije polje medicine i farmacije. Do sada su bili poznati vitamini, minerali, oligoelementi, ali danas je pronađeno preko stotine sastojaka isto tako važnih kao što su vitamini, a zovu se bioflavonoidi, salvestroli, katehini, oligomerni proantocijanidi, silimarini, jednim imenom suplementi. Ova knjiga je potpuno nov prodor u novu oblast medicine i farmacije u najnovije naučne činjenice koje govore da su to najveća otkrića u medicini za poslednjih dvadeset pet godina, jer su otkrivena jedinjenja sa izuzetno moćnim dejstvom na zdravlje, a u smislu prevencije, lečenja i produženja životnog veka.

Knjiga "Medicus Natura" autora Dr Vesne Marinković Mičić sigurno otvara vrata i proširenje vidike u novu oblast medicine i pravi preokret u našem pogledu na ova prirodna jedinjenja. Knjiga na potpuno nov način, razumljivim jezikom za široku javnost daje izobilje konkretnih saveta, tako da predstavlja razumljiv informativni vodič kroz suplemente.

Knjiga "Medicus Natura" daje bezbedna uputstva u prevenciji i lečenju najčešćih bolesti, kao i u očuvanju zdravlja i vitalnosti produžavajući životni vek sa izuzetnom fizičkom i psihičkom formom što je želja svakog čoveka.

Iskustva i komentari posetilaca

16.04.2018 05:34
Jelena Jovanovic
Od svih knjiga koje imam o zdravom nacinu zivljenja, posebno bih izdvoila "Medicus Natura". Ona vam pruza najnovija otkrica vezana za otklanjanje simptoma bolesti i jacanje svog imuno sistema. Porucite i vi necete pogresiti!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Izdavastvo
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Medicus natura
  • minerali neophodni za zivot,
  • proteini i lipotropici,
  • ulja neophodna za zdravlje,
  • lekovite biljke,
  • detoksikacija organizma