NNK Internacional izdavaštvo

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - IZDAVAČKA KUĆA NNK INTERNATIONAL


NNK international izdavaštvo već dugi niz godina svim ljubiteljima čitanja pruža priliku da uživaju u velikom broju knjiga najpoznatijih domaćih i stranih pisaca iz oblasti lepe književnosti, nauke, umetnosti, filozofije, istoriografije, knjiga za decu i praktičnih priručnika.

Sa željom da što širem krugu čitalaca približimo neka od najpoznatijih dela svetske književnosti, u okviru naše izdavačke kuće prevedena su i objavljena dela, kao što su: “Drame”-Tenesi Vilijamsa, “O tehnici glumca”-Mihajla Čehova, “Predavanja o poetici”-Pol Valeri, “Zemaljski plodovi i novi plodovi”-Andre Žid, “Esej” u osam knjiga-Vladimir Nabokov, “Umetnost, istorija i religija”-Kina, “Džingis Kan”...

Kako bi svim ljubiteljima knjige omogućili da do svojih omiljenih “naslova” dođu brzo i lako, sva izdanja NNK internationala od sada možete kupovati i putem sajta (www.nnk.co.rs). U našoj online knjižari možete naći veliki broj naših izdanja iz oblasti:

  • -lepe književnosti
  • -nauke
  • -umetnosti
  • -filozofije
  • -istoriografije
  • -knjiga za decu
  • -praktičnih priručnika


Prednost kupovine knjiga preko interneta je u tome što do knjiga Vaših omiljenih autora možete doći brzo i lako i tako uštedeti Vaše vreme i novac. Pored naših najpopularnijih izdanja, u NNK online prodavnici nalaze se i izdanja drugih izdavača.

Sa željom da naše knjige pronađu put do što većeg kruga čitalaca, brojne lepe knjige su podeljene u NNK edicijama: netipični rečnici, izdanja iz biologije i bioloških nauka, savremena drama, savremena svetska književnost, dečija literatura, školska stručna literatura, savremena srpska književnost.

NNK international izdavaštvo, Lomina 4/1, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

16.04.2018 06:21
Milos Petrovic
U NNK International izdavackoj kuci sam pronasao mnoga knjizevna dela poznatih autora po niskim cenama. Trudim se da cesto obradujem sebe i decu nekim lepim naslovima. Zadovoljan kupac!
13.05.2016 10:57
Iva Markovic
U NNK izdavackoj kuci sigurno cete pronaci nesto po vasem knjizevnom ukusu.Ediciju i vrstu knjizevnosti koju bas vi volite,oni sugurno imaju sta da vam ponude iz prevelikog izbora.
13.05.2016 10:55
Maja Matic
Knjige za sve generacije po veoma niskim cenama.Redovno vas posecujem i kupujem kod vas i uvek me obradujete nekim novim knjigama.Pratite program svih velikih izdavackih kuca.Sve pohvale.
13.05.2016 10:53
Kristina Milosevic
Redovno kupujem knjige kod vas i prezadovoljna sam izborom psihologije.Veliki sam ljubitelj Irvina Jaloma a vi uvek prvi imate njegova najnovija izdanja.Preporucujem vas svim ljubiteljima knjiga.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Izdavastvo
Osnovni proizvodi/usluge za firmu NNK Internacional izdavaštvo
  • NNK INTERNATIONAL izdavaštvo radno vreme,
  • NNK INTERNATIONAL izdavaštvo kontakt telefoni