Izdavacka kuca Esotheria

 • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - IZDAVAČKA KUĆA ESOTHERIA


Izdavačka kuća "Esotheria" postoji i radi u Beogradu od 1990. godine, a od nedavno je na adresi u ulici Ilije Garašanina broj 8, ulaz III. Naša specijalnost su dela autora zapadne i istočne ezoterične i spiritualne tradicije. Sa željom da naše tržište dopunimo izabranim delima najznačnijih autora koji se bave okultnim, duhovnim i ezoteričnim oblastima, naše smo poslovanje usmerili ka objavljivanju i distribuciji tih dela. Trudimo se da smanjimo u prethodnih 20 i više godina veliku prazninu koja je do tada u našoj zemlji postojala kada je reč o spiritualnom uzdizanju svesti nacije i regiona.

Izdavačkim poslovima bavimo se veoma odgovorno i uspešno, što potvrđuje činjenica da važimo za najvećeg izdavača duhovne literature u jugoistočnom delu Evrope. Konstantnim proširenjem svog izdavačkog koncepta, sa jedne strane nudimo Vam književnu fantastiku i sa druge strane dela o psihologiji ljudskog uma koja imaju veze sa ezoterijom i duhovnošću.

U našem asortimanu kljiga nalaze se i one koje sami objavljujemo i čijom se distribucijom bavimo poput:

 • - ezoterične literature (knjige o ezoteriji)
 • - priručnika za samopomoć: alternativna medicina, popularna psihologija...
 • - književnih dela

Kod nas takođe pored knjiga, moći ćete da pronađete i tarot karte, poludrago kamenje, joga opremu, Feng Shui lekove i sve drugo što će Vam pomoći u duhovnoj spoznaji sopstvene ličnosti, ljudi oko sebe i sveta u kom živimo.

Po broju izdatih naslova izdavačka kuća "Esotheria" je među najvećim kada je reč o knjigama o duhovnosti, ezoteriji i alternativnoj medicini. Naše ambicije i velika zainteresovanost za dela koja objavljujemo i čijom se distribucijom bavimo motiviše nas da proširujemo svoj asortiman knjiga i priručnika. Dostupni smo i ljudima u susednoj Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Republici Srpskoj a trudimo se i da naše knjige pronađu svoj put do Bosne i Hercegovine.

Naša izdanja možete kupiti u sledećim knjižarama u Srbiji:

 • - Plato u Beogradu - Filozofski fakultet i Knez Mihajlova, i u Subotici
 • - VULKAN knjižare u Beogradu - TC Ušće, Delta, Mamut (ugao Knez MiIhajlove i Sremske) hipermarket Merkator.
 • - DELFI knjižare u Beogradu, Novom Sadu, Sr. Mitrovici, Valjevu i Nišu
 • - LEO knjižare u Beogradu - Dom Sindikata i u Zrenjaninu
 • - Solaris u Novom Sadu – Spens
 • - Pulsar, Spens, Novi Sad
 • - Nu Blu u Novom Sadu
 • - Izis, Subotica
 • - Teatar u Zrenjaninu
 • - Stylos u Kragujevcu

Knjige o ezoteriji, duhovnosti i alternativnoj medicini kao i priručnici za samopomoć koji će poboljšati Vaš kvalitet života i učiniti ga smislenim nalaze se u našoj ponudi. Otkrijte misterije ezoterije, mudrost istočnih i zapadnih kultura i pronađite drugačiji pogled na svet kroz naša izdanja.

Sabrana dela i knjige, poznatih svetskih autora o ezoteriji, duhovnosti, spiritualnom svetu uopšte i sve više prisutnoj alternativnoj medicini omogućiće Vam da shvatite do sad nedokučive teme.

Vaša izdavačka kuća "Esotheria" Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

15.04.2018 12:53
Milos Petrovic
U izdavackoj kuci Esotheria sam pronasao knjige o ezoteriji,duhovnosti i alternativnoj medicini sto je u danasnje vreme sve trazenija zbog nezdravog nacina zivljenja.Pronasao sam najbolje svetske autore.Sve preporuke.
13.05.2016 05:26
Maja Matic
Vec duze vreme pokusavam da pronadjem izdanja koja govore o alternativnoj medicini i sve sto sam zelela pronasla sam u ovoj izdavackoj kuci.Veliki izbor i uvek nova izdanja po veoma povoljnim cenama.Sve preporuke od mene.
13.05.2016 05:23
Kristina Milosevic
Svaka cast izdavackoj kuci Esotheria na velikom izboru knjiga iz kulture istocnih naroda.Kroz njih mozete upoznati teorije o zdravom zivotu,saveti kako da psihicki prebrodite fizicki bol.Za sve ljude koji vole ovakva izdanja Esotheria je pun pogodak.
13.05.2016 05:16
Ilija Radovic
Svaka cast na promociji joge,vestine o kojoj se malo zna na nasim prostorima.Veoma sazeta izdanja a opet sveobuhvatna na najprostiji nacin priblizavaju ovu vestinu koja uskladjuje funkcionisanje duse i tela.Stalno pratim vasa nova izdanja,sve preporuke.
21.03.2015 10:07
Ljubica Topalović
U izdavackoj kuci Esotheria mogu se naći najbolje knjige o alternativnoj medicini i knjige o ezoteriji i duhovnosti.
25.02.2014 09:17
miroslav
gde mogu kupiti tarot karte u sr. mitrovici ?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Izdavastvo
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Izdavacka kuca Esotheria
 • izdavacka kuca esotheria,
 • esotheria izdavacka kuca,
 • esotheria