Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Hotel za mačke
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hotel za mačke

Možda imate umiljatu krznenu ljubimicu koja je ravnopravni član porodice, jer je vaša deca obožavaju, igraju se sa njom, a ona to uzvraća beskrajnom nežnošću, razigranošću i ljubavlju prema svima.

hotel za mačke

 

Složićemo se da jedna takva maca zaslužuje samo najbolje, pa ako se u vašem životu događa situacija kada privremeno ne možete da se starate o njoj, najbolje je da brigu prepustite stručnim timovima u hotelima za mačke.

Hotel za mačke – iskustva

Vrlo je moguće da se ranije niste susretali sa hotelima za mačke, i ne znate šta je tačno u pitanju, niti kakav tretman možete da očekujete. Zbog toga ćemo u nastavku teksta da pokušamo da što detaljnije objasnimo sve pojedinosti.

Dakle, ukoliko putujete negde daleko na odmor, poslovni put ili se možda selite, pravi izbor za vašu krznenu mezimicu je hotel za mačke. Hoteli su obično smešteni u mirnim i tihim delovima grada, daleko od gužve i buke.

Verovatno je prvo što želite da čujete da će se mačka zahvaljujući stručnom osoblju osećati kao kod kuće, i biće joj pružena sva pažnja i nega, koju i inače dobija svakoga dana od vas. Hoteli za mačke pružaju smeštaj i starijim macama, mačkama koje su na posebnim dijetama kao i onima sa dijabetesom.

hotel za mačke cene

 

Pošto znamo da su mačke veoma probirljive kada je hrana u pitanju, i da im se malo toga dopada, odabir može biti vaš, ili će se za to pobrinuti osoblje hotela. Kakva hrana će se koristiti, najviše će zavisiti od uzrasta mace, njenih fizičkih aktivnosti, rase, ali i od fiziološkog stanja organizma.

Možete biti sasvim sigurni u jedno – mace u hotelu imaju kraljevski tretman, jer je tu sve podređeno njihovim potrebama. Vaša mezimica će uživati u udobnim korpama, na mekanim jastucima, zabavljaće se sa raznoraznim igračkama... Prostor u kome borave vaše ljubimice je svetao i topao, i mace nikako nisu prepuštene same sebi, već se osoblje celoga dana sa njima igra i mazi, što mace najviše vole.

Zasigurno želite znati i taj podatak da je u hotelu angažovan veterinar, koji prati zdravstveno stanje mačaka, a važno je imati u vidu da postoji i stalni video nadzor, dvadeset četiri časa dnevno.

Svi znamo da su mace najurednije životinje, zbog toga je u hotelu besprekorna higijena, odnosno obezbeđeno je pravovremeno uklanjanje svih nečistoća i dezinfekcija. Svaka maca ima svoj poseban box u kome može da spava ili da drema, a ostatak dana uživa istraživajući prostor oko sebe.

Hotel za mačke zaista predstavlja odmor i kvalitetno provedeno vreme za vašu krznenu ljubimicu, a sve zahvaljujući adekvatno opremljenom smeštaju kao i ljudima koji su kvalifikovani za rad sa životinjama.

Hotel za mačke – cena:

Postoji dosta ljudi koji imaju više od jedne mace. Stoga je korisno imati informaciju da je cena za jednu mačku u proseku 10 evra na dan, dok za drugu ljubimicu popust može da iznosi pedeset posto. Ako je više mezimica u pitanju, moguće je postići odgovarajući dogovor.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2018
Marina Dakic

Sto se tice hotela za macke, odmah treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

04.05.2017
Janko Zivanovic

Ukoliko se za ovaj hotel opredelite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.

20.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Nije svaki hotel ove vrste isti. Samo neke stvari predstavljaju gubljenje vremena.

06.04.2017
Petar Jankovic

Po pravilu, sto se ovog hotela tice, sigurno se pre ili kasnije trebate odluciti za kvalitet. tesko da nesto drugo moze onda da bude u pitanju.

04.04.2017
Nikolina Pantelic

Po meni je sto se tice ove vrste hotela sigurno kvalitet nesto sto je i vise nego zagarantovano. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.

21.03.2017
Ivan Stojanovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta hotela. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

02.03.2017
Jana Stankovic

Naravno da je kvalitet kod ovog hotela i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

13.02.2017
Marko Petrovic

Sto se tice hotela za macke, odmah treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

31.01.2017
Biljana Brankovic

Dobar hotel za macke, sigurno kosta par hiljada eura.

16.01.2017
Dusan Markovic

On podrazumeva bas onako ful uslugu koja samim tim ne moze da nude ni malo jeftina.