Dodaj firmu

Foto Viktor

Foto Viktor nudi najkvalitetnije fotografske usluge na jednom mestu. Zabeležićemo fotoaparatom i kamerom sve Vaše bitne trenutke. Pružamo Vam sledeće usluge: snimanje i fotografisanje venčanja, rođendana, matura i drugih svečanosti, izradu i obradu fotografija, prebacivanje sa VHS , mini DV, VHS-C, digital 8, HI 8 i 8 mm kaseta na DVD ili USB
Pročitaj više

Mirijevski venac 51, Beograd
Zvezdara, Beograd

Izrada fotografija Uradi.me

Uradi.me izrada fotografija online predstavlja brz, jednostavan i pristupačan način izrade Vaših omiljenih fotografija. Cene izrade fotografija su čak 2-3 puta jeftinije nego u fotoradnji. Besplatna dostava za porudžbine veće od 990 dinara
Pročitaj više


Beograd

City Foto

City Foto trudi se da sačuva od zaborava Vaše uspomene na omiljeno putovanje, venčanje ili krštenje deteta. Domen rada naše fotografske radnje obuhvata izradu fotografija svih formata, foto šolja, majica i puzzli, kao i fotografisanje proslava.
Pročitaj više

Jurija Gagarina br.14l, lok.13, ( Belville, zgrada Suncokret )
Novi Beograd, Beograd

Foto Dragan

Jedna od najstarijih foto radnji u Beogradu, Foto Dragan nudi izradu fotografija za sve vrste dokumenata, posebno američku vizu. Godinama unazad bavimo se slikanjem Vama važnih događaja i slavlja. Takođe, vršimo izradu slika na porcelanu za spomenike.
Pročitaj više

27. Marta 15
Palilula, Beograd

Tifo foto radnja

Tifo foto radnja nalazi se pored opštine Savski venac i nudi Vam kvalitetnu i brzu uslugu fotografisanja za sve vrste dokumenata, kao i izradu kolor fotografija sa svih medija. Pored toga, kod nas Vas očekuje i veliki izbor galerijske robe i kancelarijskog pribora.
Pročitaj više

Kneza Milosa 67
Savski venac, Beograd

Izrada fotografija FOTO STUDIO JO-JO

Foto Studio i radnja za fotokopiranje “JOJO” sa tradicijom od 25 godina predstavlja poznato ime u oblasti izrada fotografija, fotokopiranja i digitalne stampe.
Pročitaj više

Mestroviceva 19
Voždovac, Beograd

Izrada fotografija Foto Image

Foto radnja Foto Image nalazi se u Svetogorskoj ulici br 4, opstina Stari Grad. Da bi korisnici naših usluga bili još zadovoljniji tu su uvek nove akcije, popusti i pokloni
Pročitaj više

Svetogorska 4
Stari grad, Beograd

Foto studio Zika Slika

Makenzijeva bb
Vračar, Beograd

Foto Luka

Paunova 30/13
Voždovac, Beograd

Foto studio Bata

Foto studio Bata postoji i uspešno radi od 1989. godine u Zemunu i Batajnici. Osnovna delatnost našeg multimedijalnog foto i video studija je visoko kvalitetna digitalna fotografija, digitalno snimanje svih vrsta proslava, kao i druge fotografske usluge.
Pročitaj više

Prvomajska 2 c, Zemun, Maksima Brankovića 3, Batajnica
Zemun, Beograd

Svima nama zatreba izrada fotografija. Svi mi volimo da ovekovečimo određene trenutke. Da li su u pitanju egzotična putovanja, momenti provedeni sa dragim osobama, ludorije naše dece, kao i mnogo toga drugog što sačinjava život, svoje mesto potražiće na fotografijama, zahvaljujući čemu postaje nezaboravna uspomena.

Iz tog razloga nam je digitalni fotoaparat uvek pri ruci, a mnogi od nas imaju i mobilne telefone sa kamerom visoke rezolucije. Šta god da ste upotrebili da uhvatite trenutak, biće vam potrebna izrada fotografija.

Izrada slika

U savremenom dobu, koje prati elektronska komunikacija, često budemo zadovoljni da svoje slike okačimo na zid Fejsbuka. Međutim, istina je da svoju pravu draž, fotografija dobija tek onda kada je na svom papiru, zalepljena u albumu ili uramljena kao slika na zidu... Lepo je da nam je uvek pred očima, a ne samo kada uključimo računar ili uđemo preko mobilnog telefona na FB ili Instagram.

Često je lepše prelistati slike, a ne samo klikati mišem ili dodirivati ekran telefona ili tableta... Uslugu izrade fotografija pronaći ćete u svim foto radnjama. Tu će vam biti ponuđeno da se one načine u određenim formatima.

Veoma je važno i kakve digitalne mašine se tom prilikom koriste, tako da su izbor profesionalaca najsavremeniji aparati, kako bi i najzahtevniji klijenti bili zadovoljni. Takozvani laserski sistemi su u mogućnosti da proizvedu ogromnu paletu tonova na digitalnoj fotografiji.

Izrada fotografija – iskustva

Vaše slike biće urađene na fotografskom papiru, sa hemijskim procesom obrade, na određenoj temperaturi. Na taj način se dobijaju realno definisane boje, prikazivanje finih detalja i veća postojanost.

Takođe, pruža vam se mogućnost izrade panoramskih fotografija, a fotopapiri se odlikuju jasnom reprodukcijom boja, tako da možete izabrati mat, sjajne, silk i pearl površine papira. 

Možda ste romantičari, koji i dalje vole crno-bele fotke i mišljenja ste da one imaju tu neku svojstvenu draž? Zahvaljujući laserima, novom načinu njihovog eksponiranja i kontrole, biće omogućena izrada takvih slika na kolor papiru. 

Prateći savremene trendove, sve foto radnje su opremljene savremenom digitalnom opremom poznatih svetskih brendova, koja garantuje izradu kvalitetnih kolor i crno belih fotografija, u veoma kratkom periodu i maksimalno kvalitetno.

Dugi niz godina poslovanja koje su obogaćene zavidnim iskustvom, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, omogućava visoki standard i perfektnu uslugu, koja je postala svima dostupna kroz pristupačne cene. 

Najrazličitijim zahtevima je moguće udovoljiti na pravi način, bez obzira da li se radi o analognoj ili digitalnoj fotografiji. Slike se izrađuju sa svih digitalnih medija, negativ i pozitiv filmova i sa slajdova u ramicama. Foto radnje iz ponude izdvajaju poseban panoramski format do 90 centimetara dužine. 

Porudžbine za izradu fotografija moguće je primiti putem interneta, odnosno na taj način, putem mail-a, možete poslati slike za razvijanje. Druga opcija je da odnesete CD u foto studio, ili da ponesete lično digitalni foto aparat ili mobilni telefon sa koga će stručna lica skinuti vaše slike za izradu. 

Ako ste od onih ljudi koji često govore „Ptičica“, redovno će vam biti potrebne usluge izrade fotografija. To istovremeno znači, da ćete sačiniti zavidnu riznicu uspomena, kojima ćete se uvek sa radošću vraćati.

Izrada fotografija – cena:

Cena izrada fotografija zavisi od njihovog formata, ali i od ukupnog broja slika koji vam je potreban. U tom smislu, potrebno je izdvojiti od 20 do 290 dinara za fotografije formata 30x40 cm. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate foto radnje koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane