O nama - ASTRUM KOZMETIČKI STUDIO


Astrum kozmetički studio već 11 godina radi u službi Vaše lepote. U okviru našeg salona koji se nalazi u Šapcu dostupne su sledeće usluge: kozmetički tretmani lica i tela, frizerske usluge za žene i muškarce, masaže, hladna i topla depilacija, manikir i pedikir.

Divan i prostran radni ambijent, vrhunski frizeri i kozmetičari, preparati renomiranih brendova, profesionalna i kvalitetna usluga po pristupačnim cenama, samo su neke od prednosti koje nudimo. O uspehu našeg rada dovoljno govori podatak da u naš salon dolaze mušterije iz drugih gradova.

Astrum kozmetički salon je prepoznatljiv po profesionalnim tretmanima lica koji uspešno rešavaju različite probleme sa kožom. Iz naše ponude posebno se izdvajaju mikrodermoabrazija dijamantskim glavama i hemijski pilinzi. Reviderm, BDR, Sothys, Renergiques, Mesoestetic… samo su neke od kozmetičkih kuća sa čijim proizvodima radimo.

Kada poželite da Vašu figuru dovedete do savršenstva, naša preporuka je radiotalasni lifting lica i tela, koji je opremljen posebnom sondom za topljenje masnih naslaga. U salonu su dostupne masaže lica (200 beauty pokreta) i tela (relax i anticelulit masaže).

Kozmetički salon Astrum Šabac nudi usluge klasičnog manikira i pedikira, a radi i sve aktuelne gel tehnike primenom gel lakova vodećih brendova PN i Galaxy. Jedan smo od retkih salona koji poseduje aparat za suvi pedikir koji je posebno pogodan za dijabetičare.

Za kompletiranje izgleda u frizerskom delu našeg salona možete napraviti frizuru za sve prilike. Na materijalu ne štedimo, a koristimo renomirane brendove, kao što su: Lisap, Schwarzkopf, Maroccan oil, Revlon, AlterƏgo, Keune, Mårråkësh…

Pored standardnih usluga šišanja i feniranja, naš frizerski tim nudi i usluge koloracije kose: balayage, sombre, ombre, klasične tanje pramenove (slicing), klasične široke pramenove (chunky). Takođe, nudimo usluge muškog šišanja i izradu frizura u skladu sa aktuelnim modnim trendovima.

Radno vreme:
Svaki dan od 09-19h

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: Studio-Astrum
Instagram: @hair_by_alex_astrum

Astrum kozmetički studio, Cara Dušana 44, Šabac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Kozmeticki saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Astrum kozmetički studio
  • Astrum kozmetički studio,
  • Astrum kozmetički salon,
  • Kozmetički salon Astrum Šabac,
  • Kozmetički studio u Šapcu,
  • Astrum kozmetički studio radno vreme