Kontakt podaci za vašu firmu

Body Beauty Balance 2020 Laser Centar

  • 1
5.0 | 1 ocena
Laser centar Body Beauty Balance 2020 pruža usluge laserske epilacije tela za dame i gospodu. Posedujemo najsavremeniji diodni laser kojim ćete se sa lakoćom rešiti neželjenih dlačica sa željene regije. Tretman je brz i gotovo bezbolan. Tako...
Pročitaj više
Golubačka 11
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Katarina Perisic
Ukoliko planiarte da uradite neku kvalitetnu epilaciju pazuhua, onda je u svakom slucaju najbolje resnje da se unarped posavetujete sa nekom prijateljicom koja ima dovoljno iskustvo sa epilacijom pazuha.
Petar Jankulovski
Nije samo stvar u tome sto dosta kosta. To po meni kosta i previse. Sve drugo van toga po meni i nije bas toliko vazno.
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, epilacija pazuha je nesto sto u danasnje vreme u Beogradu dosta kosta.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, ovaj tretman je cista prevara.
Marina Zivkovic
Bas sam skoro nesto gledala cene za epilacije. Mogu sam da kazem da sam bas ostala zatecena i neprijatno iznenadjena.
Filip Milutinovic
Ako mene pitate, ona jeste vec nivo estetske hirurgije.
Jovana Milinkovic
Nije poenta po meni u kozmetickim tretmanima vec je veoma bitno da se epilacija pazuha uradi nekim drugim proverenim laserskim tretmanom.
Mihajlo Nastasovic
Mislim da u danasnje vreme postoji zaista dosta kozmetickih tretmana koji mogu da budu veoma korisni kada govorimo o epilaciji, samo po tom pitanju treba da se posavetujete sa nekim proverenim i strucnim mestom.
Lea Stankovic
Licno mislim da je za pocetak sasvim dovoljno da se posavetujete sa nekim strucnim licem u kojeg mozete da imate puno poverenje. Pre svega je to neki salon za estetsku hirurgiju.
Todor Markovic
Po ovom pitanju samo treba da posetite neki strucan laserski centar koji u svom radu koristi iskljucvio savremenu tehnologiju. Kazem to zbog toga sto je najbolje da sve sami probate.
Simona Vucinic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna epilacija pazuha, onda odmah morate da budete svesni da je to zahvat kji se granici sa estetskom hirugijom. Bas iz tog razloga treba da posetite ordinaciju za plasticnu hirurgiju dr. Djokovic.
Marta Dencevic
Zaista smatram i pri tome se ne stedim da je po pitanju epilacije pazuha potebno da posetite laserski centar Sofija Malbasa.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju epelicije pazuha, zaista nemate potrebu nesto previse da lutate. Ubedljivo je najbolje da posetite centar za plasticnu hirugiju DE i onda se sigurno necete pokajati.
Janko Zivanovic
Ukoliko vam je potrebno kvalitetna epilacija pazuha onda kao muskarac zaisat ne treba da se stidite po tom pitanju.
Nikolina Pantelic
Zalim samoone muskarce koji stalno prigovaraju sovjim zenama nesto po pitnaju epilacije pazuha ili generalno bilo kakvih drugih kozmetickih tretaman. Jednostavno, svi po tom pitanju treba da se opuste.
Petar Jankovic
Estetski centar Vlahovic vazi za jedno od najkvalitentijih mesta po pitanju epilacije pazuha koje se moze posetiti u Beogradu.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da uradite iskljucvo kvalitetnu epilaciju pazuha, onda je u tom smislu ubedljivo najbolje resejne da se posavetujete sa nekim strucnim licem. To je epilacija na koju se u odredjenom smislu mozete potpuno osloniti, naravno ukoliko je uradite laserskim putem.
Marko Petrovic
Ukoliko planiarte da uradite neku kvalitetnu epilaciju pazuhua, onda je u svakom slucaju najbolje resnje da se unarped posavetujete sa nekom prijateljicom koja ima dovoljno iskustvo sa epilacijom pazuha.
Dusan Markovic
U danasnje vreme je manje - vise sve ljudima skupo. Zbog toga ta neka cena od 80 eura je nekome skupa a nekom prihvatljiva. Sve zavisi od slucaja do slucaja.
Jana Stankovic
Po meni je ta cena od nekih 80 eura poprilicno prihvatljiva. Mislim da se sve veci broj muskaraca koji imaju problem sa maljavoscu odlucuje upravo da se posveti resavanju tih problema. Cene su naravno i vise nego povoljne ukoliko upotreba tretmana epilacije pazuha dovodi do jednog trajnog i odrzivog resenja.
Biljana Brankovic
Mislim da je ovo vrsta tretmana koja pociva u potpunosti na istim osnovana ono tehnici u radu. Ukoliko odlucite da uradite epilaciju pazuha, onda je u svakom slucaju za vas najbolje da posetite neko provereno mesto, i da pri tome platite priblizno 80 eura po tretmanu.
Ivana Petrovic
Licno, do sada se nisam podvrgaval ovoj vrsti tretmana. Ono samo sto mogu da kazem je da je dosta mojih prijateljica ovo radilo i dosta im je pomoglo. Naravno, treba da se opredelite za pravi salon i sigurno necete imati problema.