Top e cigarete

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - TOP E CIGARETE


TOP E CIGARETE doo, Beograd - Srbija je firma registrovana za uvoz i prodaju elektronskih cigareta i E-tečnosti(tečnosti za elektronsku cigaretu,E-ulje,Ulje za eletronsku cigaretu) renomiranih svetskih proizvođača KangerTech, Vision, VapeOnly, Hangsen.

Svi artikli iz naše ponude su proizvedeni od strane renomiranih svetskih proizvođača e-cigareta i tečnosti. TOP E CIGARETE d.o.o. kao prodavac garantuje kvalitet i originalnost svih artikala u ponudi.

U ponudi imamo isključivo kvalitetne i dokazano efikasne modele elektronskih cigareta, kao i tečnosti proizvedene od strane renomiranih svetskih proizvođača.

Svi start kompleti Top E Cigareta su sastavljeni od garantovano originalnih komponenti KangerTech, Vision, VapeOnly, Innokin.

Da bi korišćenje elektronskih cigareta (parenje,e-pušenje) zaista bilo zdravija alternativa analognom pušenju i duvanskom dimu, svi naši proizvodi su detaljno atestirani i pregledani – kako od strane proizvođača tako i od strane sertifikovanih medjunarodnih regulatornih tela FDA,SGS,MSDS,CE,ROHS .

Svi proizvodi u našoj ponudi su takodje pregledani i laboratorijski ispitani od strane nadležnih institucija Republike Srbije.(Ministarsvo Zdravlja)

Ministarstvo zdravlja-Broj rešenja 1/1-03 УП 236/3-2014.
Ministarstvo zdravlja E-Tečnosti Broj rešenja 1/0-03 УП 969/3-2014
Kod klasičnih cigareta pušač udiše dim nastao sagorevanjem duvana, dok kod električne cigarete korisnik udiše paru nastalu zagrevanjem e-tečnosti i njenim prelaskom iz tečnog u gasovito stanje.

Para koja se na ovaj način udiše ne sadrži ništa od kancerogenih supstanci koje se nalaze u duvanskom dimu.
Dakle nema katrana, ugljen-monoksida, amonijaka, benzena, niti neke druge od preko 4000 poznatih i nepoznatih štetnih supstanci.Kosa,prsti I Vaš stan neće više mirisati otužno na duvanski dim.

Elektronska cigareta stoga predstavlja simulator klasičnog pušenja. To je alternativa koja na zdraviji i društveno prihvatljiviji način zadovoljava korisnikovu potrebu za nikotinom.

Kao takva, ne podleže Zakonu o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu, te se može koristiti tamo gde je ovim zakonom pušenje duvanskih cigareta zabranjeno!Zbog negativne konotacije reči “cigareta” i “pušenje”, mnogi korisnici sve više ovaj proizvod nazivaju parilicom ljude koji “puše” e-cigaretu Vaperi parioci.

Osim što je zdravija, elektronska cigareta je i prilično jeftinija alternativa klasičnim cigaretama. Nakon početnog troška za kupovinu START paketa potrebno je redovno kupovati e-tečnost (ulje) i poneki rezervni deo.

Prosečan korisnik Top e cigarete mesečno potroši 30-100ml tečnosti. Svako od nas pušača zna koliko je para mesečno trošio na obične cigarete, pa je vrlo lako napraviti kalkulaciju.

Uz to naša ponuda e-cigareta je sa jako širokom paletom boja ,baterija I kliromizera I sigurno ćete naći odgovarajuću za vas koja je trendi I uklapa se uz vašu garderobu,lak za nokte,tašnu.

A uz sve to znate da kupujete apsolutno kvalitetan ,firmiran I bezbedan proizvod koji je prošao sve ateste medjunarodnih regulatornih tela kao I ateste ministarstva zdravlja republike Srbije.

HAGSEN TEČNOSTI ZA E-CIGARETU
SAMO KOD NAS IMATE PONUDU I EKONOMIK
pakovanja od 50ml I 100ml !!

Hangsen tečnosti se prodaju se u preko 35 zemalja širom sveta, konačno su prisutne i kod nas. Tesna saradnja sa velikim svetskim maloprodajnim lancima, potrošačima garantuje kako najviši kvalitet tako i apsolutnu bezbednost proizvoda.

Sertifikati: Hangsen tečnosti za elektronske cigarete su sertifikovane od medjunarodnih regulatornih i sigurnosnih tela uključujući MSDS, SGS, FDA.

Pakovanje: Polipropilensko pakovanje sa sigurnosnim zatvaračem,polipropilenska zaštitna folija koja garantuje da se radi o originalno fabrički upakovanom Hangsen proizvodu.U našoj ponudi se trenutno nalazi preko 30 različitih aroma-ukusa tečnosti

Kako se koristi: Sipate tečnost u tank vašeg atomizera-kliromizera. Aktivacijom tastera na bateriji e cigarete grejač u vašem atomizeru zagreva tečnost i stvara aromatizovanu paru sa raznim koncentracijama nikotina koju vi zapravo inhalirate.

Napomena:
Tečnost je namenjena iskjlučivo za korišćenje u e- cigaretema i nesme se koristiti u bilo koje druge svrhe. Osobe sa povišenim krvnim pritiskom, trudnice, kao i osobe osetljive na nikotin: obavezno konsultujte svog lekara pre upotrebe elektronskih cigareta.

Iskustva i komentari posetilaca

13.03.2017 09:03
Sanja Kekic
Para koja se udise ne sadrzi nista od kancerogenih supstanci koje se nalaze u duvanskom dimu.Dakle nema katrana,ugljenmonoksida,amonijaka,benzena,niti neke druge od poznatih i nepoznatih stetnih supstanci.Kosa,prsti i vas stan nece vise mirisati otuzno na duvanski dim.
17.09.2016 08:17
Zoran Josipovic
Top E cigarete su mi pomogle da zauvek ostavim klasicne cigarete.U ponudi imaju iskljucivo kvalitetne i dokazano efikasne modele elektronskih cigareta,kao i tecnosti proizvedene od strane renomiranih svetskih proizvodjaca.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Elektronske cigarete
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Top e cigarete
  • Top e cigarete,
  • Top e cigarete Beograd,
  • e cigatete,
  • elektronska cigareta