Ovale elektronske cigarete

 • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - OVALE ELEKTRONSKE CIGARETE


"Ovale" je profesionalna elektronska cigareta namenjena najstrastvenijim pušačima. Elektronska cigara prve klase kvaliteta od nerđajućeg čelika, najboljih performansi i prelepog dizajna. Elektronska cigareta "Ovale" je proizvod vrhunskog ukusa, koji će zadovoljiti kriterijume i najprobirljivijih pušača. Ovale ima preko 500 prodavnica u Evropi i Americi, od čega preko 300 u Italiji.

ŠTA JE ELEKTRONSKA CIGARETA? DA LI JE TO LAŽNA CIGARETA?

Ne, nije lažna. Elektronska cigareta je proizvod koji pravi paru koja se zaista udiše i daje Vam veliko zadovoljstvo. Sve to, ali bez sagorevanja papira, katrana i 4.000 kancerogenih materija.

Najbolja elektronska cigareta na tržištu "Ovale" menja svet pušenja, sa njom ne morate da prestanete da pušite, već vam nudi zdraviji vid pušenja zbog vašeg zdravlja i zdravlja drugih. Pored zadovoljstva, slobode i jedinstvenog užitka koji pružaju pušačima, elektronske cigare se mogu pušiti na svim mestima gde je zabranjeno pušenje jer ona proizvodi samo gustu i ukusnu vodenu paru.

Čuvajući Vaše zdravlje, elektronske cigarete Vam pružaju mogućnost da uživate u njihovom neodoljivom ukusu.

TEČNOSTI

Tečnosti za naše elektronske cigare proizvodi farmaceutska kuća "Life Italia Prodotti", koja poseduje ISO sertifikat o kvalitetu svojih proizvoda.

ŠTA SE NALAZI U TEČNOSTIMA?

U zavisnosti od Vaše želje, možete izabrati tečnosti koje sadrže, ili, ne sadrže nikotin. Pored nikotina u sastavu tečnosti za e-cigaretu nalazi se glicerol, glikol i aroma.

ALI NIKOTINA IMA? I NIJE ŠTETAN?

Neke tečnosti imaju nikotina, neke ne, na Vama je da odaberete. Nikotin je klasifikovan kao supstanca koja je otrovna, ali ne kancerogena. Da Vam bude jasnije, nikotin je prisutan i u paradajzu, krompiru, patlidžanima i paprikama. Linija tečnosti Ovale preduzeća "Life Italia Prodotti" je veoma prijatan proizvod nastao kroz godine istraživanja poštujući standarde sigurnosti.

Možete odabrati najrazličitte arome:
- Black Old Tobacco, Black Dry Old Tobacco, Black Old Tobacco Riserva, Old havana, Elips (konjak), Venice (slabic), Ice (mentol), kafa, kapućino, jagoda, čokolada, breskva, zelena jabuka, kajsija, vanila i karamel

Beograd je dobio svoj prvi Ovale Shop na uglu Golsvortijeve i Kičevske ulice na Vračaru (Baba Višnjina 51), gde je naša elektronska cigareta na besplatnoj probi.
Možemo Vam napraviti prezentaciju u Vašim preduzećima, institucijama, udruženjima, klubovima
i na svim drugim radnim mestima gde ćemo Vam objasniti šta je naša elektronska cigareta i kako se koristi.

Nudimo Vam sledeće modele e cigara:

 • - ELIPS - laganija, manja, finija. Jedinstveni moderni dizajn, u beloj i srebrnoj boji
 • - E mini - novi dizajn u beloj i crnoj boji, garantuje svakodnevni komfor
 • - eGo-c - poslednja tehnologija, u srebrnoj i crnoj boji


KOJE SU PREDNOSTI?

Elektronska cigareta Vam pruža savršeno zadovoljstvo pušenja. Može se pušiti u kući, u restoranu, u avionu, u kancelariji i praktično svuda, jer ne proizvodi pasivan dim. Nema više neprijatnog mirisa na odeći, pepela, neprijatnog i kratkog daha i neosetljivosti na ukuse. Zahvljujući ekskluzivnom italijanskom dizajnu elektronska cigareta Ovale je jedinstvena i veoma elegantna. Nemojte zaboraviti novčanu uštedu: potrebno Vam je mnogo manje novca. Zaradite na zdravlju, uštedite u novcu!

ZAŠTO ODABRATI BAŠ CIGARETU OVALE?

 • - zato što je svetski lider u proizvodnji elektronskih cigareta i najtraženiji brend zbog ekskluzivnosti svojih modela.
 • - zato što poseduje snagu velikog broja prodavnica u celoj Italiji i svetu.
 • - zato što u našim prodavnicama imate direktnu podršku u vezi svih naših proizvoda.
 • - zato što u svakom Ovale Shop-u možete beslatno probati sve naše elektronske cigarete
 • - zato što Ovale investira u istraživanje i razvoj sa ciljem stvaranja boljih, pouzdanijih i inovativnih elektronskih cigara
 • - zato što su sve naše elektronske cigarete u skladu sa evropskim normativima.
 • - zato što su sve korišćene tehnologije zastićene registrovanim patentom.


Ovale – elektronska cigareta

GDE HOĆEŠ

KAD HOĆEŠ

SA KIM HOĆEŠ

“Ovale – elektronska cigareta”, prodavnica namenjena isključivo prodaji elektronske cigarete.
"Ovale", za sve brojnije ljubitelje elekronskog pušenja.

Najbolja elektronska cigareta.

"Ovale" elektronska cigareta Beograd.

www.ovaleitalia.it

Iskustva i komentari posetilaca

16.05.2019 09:57
Mogu samo reci da sam sokirana nacinom obracanja i ponizavanjem koje sam dozivela nakon sto sam htela da reklamiram neispravnu cigaretu kupljenu pre nedelju dana. Iz aprata je konstantno curela tecnost i mastila sve oko sebe. Dva puta smo odlazili u prodavnicu da je poprave, i oba puta su nas vratili kuci uz objasnjenje da neka gumica nije dobro legla. Danas (nakon trece posete) sam dobila odgovor da je nemoguce da je njihova elektronska cigareta neispravna, da po zakonu nemamo prava na reklamaciju i da korisnik (moja majka) ne ume da konzumira aparat. Trazili smo da nam se da napismeno izjava od prodavca da nemamo prava na reklamaciju, i da odbijaju da prime proizvod na reklamaciju, ali je to proslo neuspesno. Nakon sat i po vremena provedenih u prodavnici, "edukacije" o tome kako se pusi, i ponizavanja, vracen nam je novac. Podavacica, a i vlasnica pretpostavljam, nam je rekla da ne zeli nikada vise da nas vidi u prodavnici i da mi, kupci neispravnog proizvoda, nemamo nikakva prava vec da je to samo njen cin dobre volje.
10.05.2017 08:25
Zarko Manic
U zavisnosti od vase zelje,mozete izabrati tecnosti koje sadrze,ili,ne sadrze nikotin. Pored nikotina u sastavu tecnosti za e cigaretu nalazi se glicerol,glikol i aroma.Sve pohvale i preporuke zbog zagadjenja zivotne sredine.
17.09.2016 08:21
Lazar Ristic
Koristeci Ovale cigaretu uspeo sam zauvek da ostavim duvan.Para koja se proizvodi je tako kvalitetno odradjena,realna a neskodljiva.Elektronska cigareta vam pruza savrseno zadovoljstvo pusenja.Moze se pusiti u kuci,u restoranu,u avionu,u kancelariji i prakticno svuda,jer ne proizvodi pasivan dim.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TRGOVINA Elektronske cigarete
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ovale elektronske cigarete
 • ovale elektronske cigarete,
 • elektronske cigarete ovale,
 • ovale